sklepzherbatami.plOpinie

Znak jakości

z Ochroną Kupującego

ważny od: 4 cze 2021
data aktualizacji: 6 cze 2023
Sklep sklepzherbatami.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie sklepzherbatami.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

ważny od: 4 cze 2021

Zabezpieczenie ochroną kupującego

Opinie nt. sklepu sklepzherbatami.pl

Opinie zweryfikowana (521) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (2133)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia

Uwielbiam herbaty Basilur, a sklep oferuje ich najszerszy dostępny w Internecie wybór (a tak przynajmniej wydaje się z moich poszukiwań). Jest też szeroki wybór herbat sypanych, na których się nigdy nie zawiodłam - ilości do zamówienia są odpowiednie do spróbowania, a herbaty mają dokładne opisy. Kolejną miłą niespodzianką są próbki naparów dodawane do przesyłek - pozwalają spróbować czegoś nowego z oferty, a ostatnio dostałam całą herbatkę, nie tylko próbki. Połączenia bywają zaskakujące i sama raczej nie wpadłabym na to, aby ich spróbować, więc tym bardziej jestem wdzięczna za wydaje mi się przemyślaną dbałość w rozszerzaniu mojego pola smaków. Kiedyś dostawa była wydłużona do ok. 2 tygodni, ale ostatnio herbatki dotarły do mnie chyba dosłownie w dwa dni, więc również byłam mile zaskoczona. Pakowane są tak pieczołowicie, że opakowania docierają zawsze piękne, kształtne i bez najmniejszych wgnieceń. Ogólnie - naprawdę bardzo polecam!

najbardziej krytyczna opinia

15 lis 2022
Firma sprzedala herbate o krotkim tylko kilkutygodniowym okresie waznosci. Oczekuje ze klient nie zorientuje sie jak krotkie daty firma stosuje. Normalne sklepy o krotkiej GWARANCJI towary sa przeceniane, ale w tej firmie nie ma o tym mowy, upychaja bo może sie uda. Zawiodziony z zakupow klient, zdecydowanie NIGDY NIE DOKONAM ZAKUPU Z TAJ FIRMY BO CZUJE SIE OSZUKANY

Opinie nt. sklepu sklepzherbatami.pl

Resetuj
24 maj 2023
Dostałam 2 kubki, a według ilości herbat powinny być 4 . Ale szybka dostawa.
24 maj 2023
13 kwi 2023
Wybór herbat jest zacny! Bardzo się ucieszyłam że moje ulubione smaki były dostępne a dodatkowo mogłam wybrać kilka nowych. To co wg można poprawić to wygląd strony. Jest dość toporna i nie zawsze dobrze działa filtrowanie.
19 lut 2023
Szeroka oferta i przeceny na plus, przydałaby się informacja w przypadku anulowania części zamówienia - mogłem coś dobrać zamiast zamówionego produktu w jednej wysyłce.
15 lut 2023
27 gru 2022
Całkiem przejrzysta strona, bardzo dobre opisy herbat, szybka dostawa dobrze zapakowanych produktów. Chętnie dałabym 4,5 gwiazdki, ale się nie da :) . Wolałabym nieco inny sposób wyszukiwania herbat, bo wasze działy mają nazwy poetyckie, niewiele mówiące pierwszorazowej klientce jak ja. Dodatkowo w przypadku wielu herbat są dostępne tylko drogie wersje w puszkach, a brakuje tańszych uzupełnień do nich. Szkoda. Ode mnie 4,5 gwiazdki.
7 gru 2022
Jeśli chodzi o same herbaty to są świetne! Przesyłki bardzo dobrze zapakowane. Moim zdaniem do lekkiej poprawy komunikacja i kontakt z klientem. Po złożeniu zamówienia okazuje się, że wielu produktów nie ma...Sklep automatycznie anuluje te produkty, których nie ma na stanie i zwraca pieniądze - szkoda, że nie kontaktuje się aby zaproponować jakiś "zamiennik". Do sklepu nie ma możliwości dodzwonienia się :(
17 sty 2023
Plusy: szybkość dostawy i smaczne herbaty, szybka realizacja reklamacji (wymiana towaru). Minusy: niesprawdzony towar przed wysyłką (wysłany uszkodzony)
5 lis 2022

Sklep bardzo dobrze zaopatrzony, szybka, bezproblemową dostawa. Niestety, bardzo drogi.
19 gru 2022

Ciekawa oferta, atrakcyjne promocje, ale czasem brakuje towaru
29 sie 2022
Za mały asortyment czarnych liściastych herbat Basilur
24 paź 2022
Kiedyś było więcej ciekawych promocji
1 sty 2023
Bogaty wybór herbat.