Uwielbiam herbaty Basilur, a sklep oferuje ich najszerszy dostępny w Internecie wybór (a tak przynajmniej wydaje się z moich poszukiwań). Jest też szeroki wybór herbat sypanych, na których się nigdy nie zawiodłam - ilości do zamówienia są odpowiednie do spróbowania, a herbaty mają dokładne opisy. Kolejną miłą niespodzianką są próbki naparów dodawane do przesyłek - pozwalają spróbować czegoś nowego z oferty, a ostatnio dostałam całą herbatkę, nie tylko próbki. Połączenia bywają zaskakujące i sama raczej nie wpadłabym na to, aby ich spróbować, więc tym bardziej jestem wdzięczna za wydaje mi się przemyślaną dbałość w rozszerzaniu mojego pola smaków. Kiedyś dostawa była wydłużona do ok. 2 tygodni, ale ostatnio herbatki dotarły do mnie chyba dosłownie w dwa dni, więc również byłam mile zaskoczona. Pakowane są tak pieczołowicie, że opakowania docierają zawsze piękne, kształtne i bez najmniejszych wgnieceń. Ogólnie - naprawdę bardzo polecam!
Firma sprzedala herbate o krotkim tylko kilkutygodniowym okresie waznosci. Oczekuje ze klient nie zorientuje sie jak krotkie daty firma stosuje.
Normalne sklepy o krotkiej GWARANCJI towary sa przeceniane, ale w tej firmie nie ma o tym mowy, upychaja bo może sie uda. Zawiodziony z zakupow klient, zdecydowanie NIGDY NIE DOKONAM ZAKUPU Z TAJ FIRMY BO CZUJE SIE OSZUKANY
19 maj 2023
Ogromny wybór herbat. To moje najlepsze źródło Basilura. Ceny przystępne, fajne promocje, szybka dostawa. Trochę trzeba ogarnąć sposób przeglądania kategorii produktów na stronie, ale sklep polecam każdemu, kto szuka dobrej herbaty dla siebie lub na prezent.
19 maj 2023
Bardzo lubię ten sklep, ciekawy asortyment, szybka realizacja zamówień i oczywiście wiele interesujących promocji, a do każdego zamówienia miłe gratisy. Polecam serdecznie!
22 maj 2023
Herbaty rewelacyjne! Super szybka wysyłka i ekstra gratis- pyszny na zimno i ciepło! Pełen profesjonalizm.
10 maj 2023
Błyskawiczna realizacja zamówienia (to już moje kolejne) i przede wszystkim wspaniałe herbaty. Polecam 😊
Szybka dostawa, doskonale zapakowana przesylka, a w niej dodatkowa niespodzisnka.
Szybka realizacja zamówienia. Doskonale herbaty, miła obsługa, super promocje.
24 maj 2023
Dostałam 2 kubki, a według ilości herbat powinny być 4 . Ale szybka dostawa.
Szybka realizacja zamówienia i mały acz niespodziewany bonus do zamowienia
Szybka wysyłka. Dodatkowo w prezencie paczka herbaty do testów. Super!
Dziękuję za wspaniałą paczkę, wszystko najlepszej jakości:)
Smaczne herbaty! Dobre ceny! Duży wybór! Porządny Sklep!