Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę produktów. Produkty są oceniane jako bardzo wysokiej jakości i skuteczne, co przekłada się na widoczne efekty w uprawie, zdrowe i odporne rośliny oraz lepsze plony. Zdecydowana większość klientów docenia solidność i estetykę opakowań. Obsługa jest opisywana jako profesjonalna, pomocna i rzetelna, a szybki kontakt i doradztwo są dodatkowym atutem. Użytkownicy wskazują także na prostotę stosowania produktów i przejrzystość instrukcji, co jest szczególnie pomocne dla początkujących. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące uszkodzeń lub ścieralnych etykiet na opakowaniach.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieagranatura.pl
Polecajka!!!
Takich profesjonalistów nigdzie nie spotkałam. Zawsze udzielona w sposób zrozumiały odpowiedź na każde pytanie(a mialam ich dużo i były skoplikowane, żeby nie nazwać dziwne bo jestem początkujące w tej dziedzinie). Mega szybka wysyłka, zapakowana idealnie. No cóż mogę powiedzieć polecam na 100 procent. Używam kwasów, bakterii, alg, aminokwasów, kompostownika, noooo prawie wszysykiego(bo kwiaty to jeszcze czarna magia dla mnie🤗) produkty są super.... Co potwierdzają sąsiedzi ogródków widząc jak u mnie wszystko pięknie rośnie i jest zdrowe. Polecam i pozdrawiam serdecznie
Wasze produkty są naprawdę skuteczne i kupuję je od paru lat i nie planuję zmiany:).
Co możecie zrobić jeszcze lepiej?
Pierwszy raz kupiłam nawóz Biochit. Niestety cały opis z tylnej części opakowania ściera się pod wpływem tarcia, dotyku. Farba drukarska zostaję na palcach, przesyłam tę informację, bo bardzo trudno doczytać opis nawozu i jak go stosować.
Pozdrawiam
Profesjonaliści
Przesyłka dostarczona błyskawicznie. Proste składy nawozów, proste przygotowanie preparatu, wygodne opakowania.
Na pytanie: Co możemy zrobić jeszcze lepiej? nasuwa mi się tylko mała sugestia: przydałaby się miarka w formie łyżeczki.
Na pewno do Was wrócę po kolejne zakupy, bo lubię profesjonalizm.
Pozdrawiam serdecznie.
Bardzo wygodne i estetyczne opakowania. Proste przygotowanie preparatu. Kwasy i bakterie super się rozpuszczają. Nawóz z chityną też mi się podoba, a jakie wszystko da efekty zobaczymy po sezonie. Zamówiłam po raz pierwszy. Na razie młode siewki rosną dobrze. Może tylko przydałaby się miarka w zestawie z produktem, albo możliwość zakupu, bo ja akurat stosuje w rozsadach domowych więc musiałam sobie wyliczyć ile preparatu na 1 litr wody no i takiej malutkiej miareczki od razu nie miałam ;)
Bardzo się cieszę że natrafiłam na KANAŁ KASIA IN THE GARDEN bo dzięki niej natrafiłam na Was .Nawozy bardzo szybko zaczęły działać na moje spalone pomidory.Wysylka praktycznie z dnia na dzień.jestem mega zadowolona i z pewnością tu będę zaglądać 🙂
Bardzo dobry produkt zakupiony w sklepie Agra Natura, Moje roślinki są zadowolone, Produkt łatwo się dozuje, instrukcja na opakowaniu jest jasna i czytelna, W sklepie obsługa również na najwyższym poziomie, Z czystym sumieniem polecam każdemu ogrodnikowi.
Dzień dobry
szkoda, że nie prowadzicie sprzedaży na allegro,
dzięki smart można by skorzystać z darmowej wysyłki.
chciałam zamówić także nawóz organiczny z chityną ale brak w magazynie.
i jak tylko będzie dostępny będę musiała pokryć drugi raz koszty przesyłki
reszta super - odkryłam was dzięki Pani Kasi z kanału Kasia w ogrodzie
Pozdrawiam Małgorzata Durok-Kosma
Od kilku lat korzystam z nawozów, bakterii, alg, kwasów humusowych tej firmy i jestem bardzo zadowolona z efektów na moim warzywniku teraz zakupiłam nowy nawóz Biochit którego jestem bardzo ciekawa i moje roślinki zapewne też będą szcześliwe i bardzo dobrze owocujące. Mogę polecić AgraNaturę każdemu kto uprawia w swoim ogródku warzywa. Produkty tej firmy są świetne
Wszystko super ♥️
To moje kolejne zamówienie z Agra, testuje działanie Humi+Bacter i nawozów do pomidorów. Jestem zachwycona działaniem zielonego, niedługo czas na czerwony. Ziemia po humi+bacter też jest coraz przyjemniejsza, chociaz nie należy do najłatwiejszych w uprawie.
Przesyłka dostarczona w tempie błyskawicznym. Niestety jeden z nawozów dotarł do mnie przebity i część zawartości rozsypała się. Daję 5 gwiazdek bo produkty są świetnej jakości i otrzymuję je zawsze bardzo szybko. Myślę że trzeba je jednak bardziej zabezpieczać choćby z tego powodu, że opakowania nawozów są papierowe.
Odpowiedź ze sklepu agranatura.pl
Dzień dobry,
bardzo dziękujemy za opinię i mimo wszystko 5 gwiazdek – naprawdę to doceniamy.
Przepraszamy za sytuację z uszkodzonym opakowaniem. Już wprowadzamy dodatkowe zabezpieczenia, żeby takie przypadki się nie powtarzały.
Oczywiście prosimy o kontakt mailowy – doślemy brakujący produkt lub zaproponujemy inne rozwiązanie, które będzie dla Pani wygodne.
Dziękujemy za zwrócenie uwagi i zaufanie
Podoba mi się przejrzystość ofert. Szybciutka realizacja zamówienia. Super kontakt, rzeczowo i zrozumiałe udzielanie odpowiedzi. Towar zgodny z opisem. Gorąco polecam AgraNature. Korzystam z ofert bardzo często, widząc rezultaty. Zastosowany towar sam się obroni gdy jest stosowany zgodnie z zaleceniami. Polecam. Pozdrawiam cieplutko
Dziękuję bardzo za przesyłkę, wszystko dotarło w bardzo dobrym stanie. Zaczynam stosować nawozy, jeszcze nie mogę wypowiadać się na temat działania i jakości nawozów ale ufam, że rozwiążą wiele moich problemów z roślinami.
Nawozy
Bardzo dobre nawozy w atrakcyjnych cenach. Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie, a paczka była solidnie zapakowana. Polecam Agronatura za wysoką jakość produktów i ekspresową wysyłkę.
Wspaniałe specyfiki , jjedynie cena mnie przeraża bo wszystko drożeje a pensje nie ..... częściej bym kupowała ale mnie nie stać
Zachęcam do zakupu preparatów. Na etapie produkcji własnych rozsad, potwierdzam widoczną poprawę wzmocnienia korzeni oraz zauważalny wzrost sadzonek. Na pewno zakupię pozostałe proponowane nawozy po posadzeniu roślin w docelowych miejscach uprawy
Ekspresowa wysyłka. Zamówiłam dwa rodzaje naturalnych nawozów. Jeden nawóz użyłam juz dwa razy, ale tak naprawdę już po pierwszym razie moje sadzonki pomidorów niesamowicie odżyły i przyspieszyły wzrost. Bardzo polecam!
Solidna firma, zamówienie i wysyłka beż zarzutów, produkty pierwsza klasa, dziękuję, pozdrawiam i polecam.
Bardzo się cieszę bo jeszcze tak szybko nie miałam skutecznych i szybkich rezultatów oby w późniejszym terminie użytkowania rzeczy Agranatura plony były super dziękuję
Zestaw Bacter 2.0 + Humi 2.0
Produkty które państwo oferujecie są rewelacyjne. Rośliny świetnie po nich rosną, nie chorują, są silne i odporne. Bardzo się cieszę, że powstał nawóz ekologiczny, granulowany. Życzę wszystkiego dobrego i czekam na kolejne produkty. Pozdrawiam.
Witam, chcecie żebym oceniła,ale ja jeszcze nie widzę efektów. Dałam 5 gwiazdek, wierząc w to co widzę i oglądam na blogu, Pani Kasi. Pozdrawiam