agranatura.pl

Opinie łącznie  (954)Opinie (954) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną, sprawną realizację zamówień i szybkie dostawy. Jakość produktów oceniana jest jako bardzo wysoka, klienci są zadowoleni z efektów stosowania i zauważają poprawę kondycji roślin. Klienci często chwalą skuteczność nawozów i preparatów, zauważając widoczne pozytywne efekty na roślinach i plonach. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo miła, profesjonalna, pomocna i rzeczowa. Opakowania są zwykle oceniane jako solidne i wygodne. Klienci pozytywnie oceniają dostępność produktów. Sporadycznie pojawiają się uwagi o uszkodzeniach opakowań lub potrzebie ich ulepszeń. Pojawiają się również pojedyncze uwagi dotyczące braków magazynowych. Ceny produktów bywają oceniane jako wysokie, zwłaszcza przy większych opakowaniach.

Opinieagranatura.pl

Bardzo wygodne i estetyczne opakowania. Proste przygotowanie preparatu. Kwasy i bakterie super się rozpuszczają. Nawóz z chityną też mi się podoba, a jakie wszystko da efekty zobaczymy po sezonie. Zamówiłam po raz pierwszy. Na razie młode siewki rosną dobrze. Może tylko przydałaby się miarka w zestawie z produktem, albo możliwość zakupu, bo ja akurat stosuje w rozsadach domowych więc musiałam sobie wyliczyć ile preparatu na 1 litr wody no i takiej malutkiej miareczki od razu nie miałam ;)
Dzień dobry szkoda, że nie prowadzicie sprzedaży na allegro, dzięki smart można by skorzystać z darmowej wysyłki. chciałam zamówić także nawóz organiczny z chityną ale brak w magazynie. i jak tylko będzie dostępny będę musiała pokryć drugi raz koszty przesyłki reszta super - odkryłam was dzięki Pani Kasi z kanału Kasia w ogrodzie Pozdrawiam Małgorzata Durok-Kosma
Od kilku lat korzystam z nawozów, bakterii, alg, kwasów humusowych tej firmy i jestem bardzo zadowolona z efektów na moim warzywniku teraz zakupiłam nowy nawóz Biochit którego jestem bardzo ciekawa i moje roślinki zapewne też będą szcześliwe i bardzo dobrze owocujące. Mogę polecić AgraNaturę każdemu kto uprawia w swoim ogródku warzywa. Produkty tej firmy są świetne
Przesyłka dostarczona w tempie błyskawicznym. Niestety jeden z nawozów dotarł do mnie przebity i część zawartości rozsypała się. Daję 5 gwiazdek bo produkty są świetnej jakości i otrzymuję je zawsze bardzo szybko. Myślę że trzeba je jednak bardziej zabezpieczać choćby z tego powodu, że opakowania nawozów są papierowe.

Odpowiedź ze sklepu agranatura.pl

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za opinię i mimo wszystko 5 gwiazdek – naprawdę to doceniamy. Przepraszamy za sytuację z uszkodzonym opakowaniem. Już wprowadzamy dodatkowe zabezpieczenia, żeby takie przypadki się nie powtarzały. Oczywiście prosimy o kontakt mailowy – doślemy brakujący produkt lub zaproponujemy inne rozwiązanie, które będzie dla Pani wygodne. Dziękujemy za zwrócenie uwagi i zaufanie
Podoba mi się przejrzystość ofert. Szybciutka realizacja zamówienia. Super kontakt, rzeczowo i zrozumiałe udzielanie odpowiedzi. Towar zgodny z opisem. Gorąco polecam AgraNature. Korzystam z ofert bardzo często, widząc rezultaty. Zastosowany towar sam się obroni gdy jest stosowany zgodnie z zaleceniami. Polecam. Pozdrawiam cieplutko
Dziękuję bardzo za przesyłkę, wszystko dotarło w bardzo dobrym stanie. Zaczynam stosować nawozy, jeszcze nie mogę wypowiadać się na temat działania i jakości nawozów ale ufam, że rozwiążą wiele moich problemów z roślinami.
Zachęcam do zakupu preparatów. Na etapie produkcji własnych rozsad, potwierdzam widoczną poprawę wzmocnienia korzeni oraz zauważalny wzrost sadzonek. Na pewno zakupię pozostałe proponowane nawozy po posadzeniu roślin w docelowych miejscach uprawy
Ekspresowa wysyłka. Zamówiłam dwa rodzaje naturalnych nawozów. Jeden nawóz użyłam juz dwa razy, ale tak naprawdę już po pierwszym razie moje sadzonki pomidorów niesamowicie odżyły i przyspieszyły wzrost. Bardzo polecam!
Bardzo się cieszę bo jeszcze tak szybko nie miałam skutecznych i szybkich rezultatów oby w późniejszym terminie użytkowania rzeczy Agranatura plony były super dziękuję

Zestaw Bacter 2.0 + Humi 2.0

Produkty które państwo oferujecie są rewelacyjne. Rośliny świetnie po nich rosną, nie chorują, są silne i odporne. Bardzo się cieszę, że powstał nawóz ekologiczny, granulowany. Życzę wszystkiego dobrego i czekam na kolejne produkty. Pozdrawiam.

Świetne nawozy, szybka dostawa

Drugi raz dostałam nawóz Biochit z uszkodzonym opakowaniem. Możecie przemyśleć kwestię lepszego pakowania 🙂 a poza tym wszystko super, nadal polecam!
Bardzo dobry polski produkt. Sadzoneczki rosną pięknie. Niedługo je będę przesadzać. Zobaczymy jak zaowocują. Brawo, że Firma nie bała się reklamować w TV Republika
Bardzo dobry produkt miła profesjonalna obsługa można się doradzić i bez pośpiechu uzyskać informację drugi raz korzystam i wiem że nie ostatni
to mój drugi zakup w tym sklepie, mogę produkty polecić, kwasy hummusowe,bakterie, oraz nawozy do zielonych czy warzyw. Uważam że działanie bylo skuteczne, patrząc po zbiorach i kondycji warzyw i roślin
Uwielbiam te produkty. Już nie wyobrażam sobie prowadzenia ogrodu bez nich. Rośliny są piękne i zdrowe, a owoce smaczne. Nie pamiętam już kiedy chorowały. Dziękuję Ci ArgraNatura
Szybka wysyłka,dobrze zabezpieczona. Zamawiałam w tym sklepie pierwszy raz i z pewnością będę jeszcze zamawiać ,produkty sprawdzone przez znajomych.
Realizacja zamówienia błyskawiczna, nie po raz pierwszy 😀! Dobrze zapakowana przesyłka. Na działanie nawozów muszę poczekać.
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Products wypróbowałam już w zeszłym roku i byłam bardzo zadowolona. Dlatego w tym roku ponowiłam zakupy👍
Świetne naturalne nawozy! Korzystam kolejny rok z rzędu i na inne nawozy nie zamienię. Biochit uratował mi szklarnie i warzywniak. Polecam wszystkie produkty firmy.
Super produkty , rozsada rośnie zdrowo. Używam od 3 lat i kiedy inni już mają po plonach przez choroby to moja uprawa dzielnie z nimi walczy :) obsługa klienta na najwyższym poziomie . Polecam