Klienci bardzo często chwalą szybkość dostawy i realizacji zamówienia. Doceniają wysoką jakość produktów oraz ich zgodność z opisem na stronie. Wiele pozytywnych opinii dotyczy profesjonalnej, miłej i fachowej obsługi oraz doradztwa. Klienci pozytywnie oceniają także łatwość kontaktu i szybką komunikację z obsługą. Wielu klientów otwarcie poleca sklep innym, wyrażając swoje zadowolenie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieRajled.pl
Miła obsługa, fachowe doradztwo bez owijania i zbędnych opowieści. Zawodowo. Polecam.
Odpowiedź ze sklepu Rajled.pl
Dziękujemy za tak pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że docenił Pan zarówno fachowe doradztwo, jak i obsługę naszego sklepu. Dokładamy wszelkich starań, aby zakupy były proste i przyjemne. Dziękujemy za zaufanie oraz polecenie – zapraszamy ponownie! 💡✨
Szybka i bardzo fachowa obsługa. Gorąco polecam. Nawet jak czegoś nie ma w ofercie, warto zadzwonić i porozmawiać a wszystko co potrzebne na pewno się znajdzie. Tak było w moim przypadku dlatego polecam !
Odpowiedź ze sklepu Rajled.pl
Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię i polecenie! 😊
Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w znalezieniu odpowiedniego rozwiązania – nawet gdy produktu nie było w standardowej ofercie. Zawsze staramy się doradzić i dopasować oświetlenie do potrzeb klienta.
Zapraszamy ponownie i pozostajemy do dyspozycji – zespół Rajled.pl 💡
Wszystko zgodne z opisem, polecam.
Dziękujemy za wystawienie 5-gwiazdkowej opinii! ⭐
Cieszymy się, że wszystko przebiegło pomyślnie. Mamy nadzieję, że produkt spełnia oczekiwania i będzie dobrze służył. W razie jakichkolwiek pytań lub potrzeby pomocy – jesteśmy do dyspozycji. Zapraszamy ponownie!
Dziękujemy za wystawienie 5-gwiazdkowej opinii! ⭐
Wszystko zgodne z opisem,miła obsługa szybka dostawa☺️
Zamówienie zgodnie z opisem i bardzo szybka dostawa . Polecam
Szybkość realizacji zamówienia. Prezent dodany do zamówienia.
Odpowiedź ze sklepu Rajled.pl
Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że realizacja zamówienia przebiegła sprawnie i że lampka bankierska spełniła oczekiwania. Miło nam również, że drobny upominek był przyjemnym dodatkiem 🙂 Zapraszamy ponownie!
Wydaje mi się że szybka dostawa fajny kontakt z panem który mnie prowadził i odpowiadał szybko na moje pytania więc pozdrawiam polecam
Odpowiedź ze sklepu Rajled.pl
Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że docenił Pan szybką dostawę i sprawny kontakt. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie 😊
Dziękujemy za wystawienie 5-gwiazdkowej opinii! ⭐
Szybka realizacja, towar dobrze zabezpieczony.. Na minus :pisanie z chatbotem przypominało rozmowę z niewidomym o kolorach.
Odpowiedź ze sklepu Rajled.pl
Dziękujemy za opinię i pozytywną ocenę realizacji zamówienia. Przepraszamy za niedogodności związane z czatem — jest on jeszcze w fazie uczenia się, a przekazaną uwagę wykorzystamy do dalszej poprawy.
Dziękujemy za wystawienie 5-gwiazdkowej opinii! ⭐
Bankierka spełnia wszystkie nasze życzenia, polecam
Odpowiedź ze sklepu Rajled.pl
Dziękujemy za opinię i polecenie! Bardzo się cieszymy, że lampka bankierska spełnia wszystkie oczekiwania i dobrze sprawdza się w codziennym użytkowaniu.
Mamy nadzieję, że będzie służyć przez długi czas. Zapraszamy ponownie!
Polecam sklep
Dobry kontakt, szybka dostawa. Towar wysokiej jakości a bałem się że to kolejna chińszczyzna
Odpowiedź ze sklepu Rajled.pl
Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy do kolejnych zakupów
Wszystko ok
Odpowiedź ze sklepu Rajled.pl
Ślicznie dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie do zakupów