king-meble.pl

Opinie łącznie (108) Opinie (81) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie oceniają wysoką jakość materiałów i wykonania mebli oraz ich estetyczny wygląd. Wygoda i komfort użytkowania, zwłaszcza narożników i sof, są często chwalone. Wielu klientów docenia również miły, szybki i profesjonalny kontakt ze sprzedawcą, a także sprawny proces realizacji i dostawy zamówień. Niektórzy klienci zauważają, że instrukcje montażu bywają nieczytelne lub słabo przygotowane. Pojawiają się też sporadyczne zastrzeżenia do twardości siedzisk oraz dłuższego oczekiwania na dostawę.

Opinieking-meble.pl

Bardzo ładny

Blat przyjechał matowy ,ale po parokrotnym umyciu jest naprawdę ładny. Wykończenie blatu bardzo porządne jak i zabezpieczenie przesyłki. Nie widać żadnych obitych miejsc :)
Szafa piękna
Wszystko ok narożnik bardzo w porządku.

Dobry kontakt, wszystko zgodne z zamówieniem polecam
Łóżko kontynentalne BLOOM, na ogół ładny mebel, fajny materiał, ale topper który jest dokładany to niestety niezbyt dobry jakościowo produkt. Czuć jakby spało się na materacu tylko, będzie trzeba dołożyć i kupić coś porządniejszego.
Solidna komoda, łatwa instalacja

Szafka RTV wisząca

Szybka wysyłka,szafka RTV zgodna z opisem,pięknie wykonana.Polecam!

komoda

Piękna komoda. Polecam
Bardzo źle napisana instrukcja. Jak się już człowiek pomęczy, to sam mebel ok.

Odpowiedź ze sklepu king-meble.pl

Dziękujemy za zwrócenie uwagi, przekażemy to do producenta, szkoda tylko, że słaba ocena spada na nasze barki, gdzie my nie produkujemy tego mebla i nie tworzymy instrukcji. Mamy jednak nadzieję, że mebel będzie służył🙂