najbardziej pozytywna opinia
29 gru 2022
Złożyłem dwa zamówienia odległe o kilka miesięcy, dotyczyły oświetlenia z szynoprzewodów. Komuś w Neoneo, podczas kompletowania drugiego zamówienia, chciało się spojrzeć również na moje pierwsze zamówienie i zadzwonić do mnie z pytaniem czy i jak będę łączył te segmenty oświetleniowe i upewniła się ta osoba, że wszystko będzie w porządku, doradziła, itd. To był dla mnie książkowy sposób kontaktu z klientem, życzę każdemu takich Sprzedawców. Dziękuję serdecznie i pozdrawiam :)
Kontakt i obsługa świetna. Niestety produkt zakupiony w sklepie jest tanim szmelcem od wojnarowskich, pomimo iż na zstronie producent to kubi. z kolei na stronie kobi szyna opisana jest jaki typ global track, co oczywiscie nie jest prawda – przekroj sie zgadza, ale wymiar juz nie. defakto do istniejacego systemu dokupilem niepasujace szynoprzewody.
Opinie nt. sklepu neoneo.pl
Ekspresowa wysyłka, bardzo miła obsługa, która skontaktowała się ze mną żeby mieć pewność, że moje zamówienie na szynoprzewody składa się z dokładnie takich elementów, jakie potrzebne są do zrealizowania projektu salonu. Ceny atrakcyjne i konkurencyjne. Paczka przyszła bez zarzutów. Bardzo dziękuję i polecam!
Bardzo dobry ceny, przemiły i fachowy serwis. Pani Dominika i pan Adam zameldowali się u mnie przed wysłaniem zamówionego przeze mnie towaru, gdyż odkryli błąd w moim zamówieniu. Rady pana Adama - bezcenne! Bardzo dziękuję.
Oświetlenie nad lustro .
Bardzo szybka realizacja zamówienia . Lampa nad lustro bardzo ładna . Przesyłka szybko dotarła i była bardzo dobrze zapakowana .
Firma bardzo wiarygodna. Bardzo dobra współpraca, fachowa odpowiedź na zadane pytania. Polecam !
18 lis 2023
Realizacja expresowa.
Bezproblemowy i rzeczowy kontakt dotyczący szczegółów technicznych.
25 lis 2023
szybka i sprawna obsługa, towar zgodny z opisem
12 lis 2023
Szybka wysyłka. Towar spełnił moje oczekiwanie.
23 lis 2023
Wszystko ok, zgodnie z opisem, szybka dostawa
Świetna obsługa, szybka realizacja.
Wszystko zgodnie z założeniami
17 lis 2023
21 paź 2023
Włącznik światła jest elegancki, bardzo starannie wykonany.
Jedyne co można byłoby poprawić to lepsze zabezpieczenie w transporcie. Dostałem ciut wyszczerbiony egzemplarz ale w takim miejscu, którego nie widać.
26 paź 2023
Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Ceny przystępne.Przesyłka zapakowana starannie.Jestem zadowolona z usług sklepu.