neoneo.pl

Opinie łącznie (1369) Opinie (573) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, miła i pomocna, często wychodząca naprzeciw potrzebom klienta. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, solidne i estetyczne. Klienci bardzo chwalą solidne i bezpieczne zapakowanie towaru, co wpływa na bezproblemowe dostawy. Komunikacja ze sklepem jest oceniana jako sprawna, szybka i przyjazna. Klienci doceniają szybkie i skuteczne reagowanie na pomyłki oraz sprawne rozwiązywanie nieporozumień podczas realizacji zamówień. Opisy produktów są oceniane jako zgodne ze stanem faktycznym, co buduje zaufanie do sklepu.

Opinieneoneo.pl

Jestem zachwycona! Błyskawiczna realizacja zamówienia, fantastyczny kontakt z klientem i pełen profesjonalizm sprawiły, że z całego serca polecam! Zdecydowanie jeden z lepszych sprzedawców, z jakimi miałam przyjemność współpracować.
Bardzo dobra obsługa klienta! Doradztwo na bardzo wysokim poziomie. Cena również atrakcyjna w porównaniu z sieciowymi znanymi sklepami. Polecam. Wysyłka ekspresowa.
super obsługa - ktoś na etapie realizacja zamówienia zauważył, że zamówiłam mniej włączników niż ramek i zainterweniował a korekta zamówienia była sprawna. przesyłka dobrze zapakowana, włączniki ceramiczne są przepiękne.
4 a nie 5 gwiazdek ze względu na ludzki błąd i dłuższe to oczekiwanie na jedną z dwóch przesyłek . Z drugiej strony jeden zakup i dwie firmy kurierskie do ich dostarczenia . Nie jest to problem , jednak przy zmianie oświetlenia brak opraw przez kilka dni nie było komfortowe. Pomimo to polecam miła obsługa telefoniczna, podczas zamówienia i przy rozwiązaniu zagadki zaginionej paczki .
Całość operacji ok ale kolor lampy jest inny niż na zdjęciach .. finalnie je zostawiłem ale zamawiałem grafitowe (prawie antracyt) a dostałem szare zupełnie inne niż na zdjęciu !

Myślę, że wystarczy utrzymać taki poziom jaki obecnie jest. Towar to wyłączniki i gniazda ceramiczne więc delikatny towar. Po otwarciu przesyłki od razu dało się zauważyć ,że towar w środku jest solidnie zabezpieczony w folię bąbelkową i to praktycznie po dwa trzy pudełeczka. Dlatego towar otrzymałem nie uszkodzony wszystko w jak najlepszym porządku. Jestem pod wielkim wrażeniem jak przesyłka była solidnie zabezpieczona w środku kartonu. Reasumując zarówno towar jak i opakowanie na duży plus. Oby tak dalej.
super obsługa. bezproblemowy I szybki kontakt. produkty dotarły szybko. jakość produktów dobra. cena atrakcyjna. ew. nieporozumienia wynikłe zostały rozwiązane sprawnie. polecam
Polecam sklep neoneo. Robiłem tam już kilka razy zakupy i osoby pracujące w tym sklepie zawsze pomogły wybrać odpowiednie oświetlenie.
Jakość kontaktów i gniazdek top. Polecam. Do tego szybka wysyłka i przemiła i pomocna obsługa. Będę wracać do tego sklepu

Cudowne jakościowe ceramiczne kontakty

Świetne produkty. Bardzo dobre wykonanie. Obsługa sklepu ekspresowa. Polecam.
Bardzo profesjonalna obsługa i wysoka jakość produktów. Gniazdka wyglądają jak biżuteria 🌸

Opinia

Po pierwsze ! Wszystko na stronIe czytelne i klarowne co bardzo ułatwia podejmowanie decyzji. Po drugie! Expresowa wysyłka - no i bardzo solidnie zabezpieczona paczka. Raczej paczki bo kupiłam po raz trzeci ... Po trzecie ! Wysoka estetyka wykonania ceramocznych produktow! Polecam Ps. Beda kolejne zamówienia.
Zdecydowanie polecam, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą
Przemiła obsługa i dbałość o klienta. Bardzo polecam!!

Świetny kontakt z firmą . Super !!!

Świetny kontakt z firmą , konsultantka po wcześniejszych wyjaśnieniach co do cech produktu , dzwoniła by potwierdzić czy ilość zamówiona jest prawidłowa bo nie zgadza się ilość włączników i gniazdek z ilością ramek . Niebywałą troska . Super !!!!!
Doskonała komunikacja. Błyskawiczna dostawa. Miło kupować i towar świetny. 🙂
szybkość realizacji zamówienia i bardzo miła obsługa
Bardzo szybka i miła obsługa klienta. Mimo przebojów z dostawą to Panie pracujące w Neoneo to prawdziwe profesjonalistki :)
Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Produkty zgodne z opisem i starannie zapakowane. Na pewno jeszcze tu wrócę – polecam!

Gniazdka i osłonki porcelanowe retro

Bardzo ładne produkty pasujące do stylu kamienicznego i w dodatku w bardzo dobrej cenie.