Klienci są zachwyceni bardzo szybkim tempem realizacji zamówień oraz błyskawiczną dostawą. Większość klientów podkreśla wysoką jakość wykonania produktów i zgodność z opisem. Klienci bardzo doceniają miłą, elastyczną i profesjonalną obsługę, a także sprawną komunikację. Pozytywnie oceniana jest również możliwość personalizacji produktów oraz szybkie i skuteczne rozwiązywanie reklamacji i pomyłek przez obsługę. Klienci zauważają solidne i estetyczne pakowanie przesyłek. Choć klienci chwalą możliwość personalizacji produktów, czasem pojawiają się drobne uwagi dotyczące jej realizacji. Sporadycznie pojawiają się także uwagi dotyczące zabezpieczenia produktów w przesyłkach.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniepaxis.pl
- paxis.pl
- biuro@paxis.pl
- Gąbin, POL
paxis.pl
Paxis.pl to dynamicznie rozwijająca się firma, która od lat dostarcza swoim klientom szeroki wybór produktów wysokiej jakości. Nasza oferta obejmuje zarówno artykuły biurowe niezbędne do codziennej pr...