paxis.pl

Opinie łącznie (12 978) Opinie (7615) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie oceniają błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką dostawę produktów. Wysoka jakość wykonania, dbałość o detale, estetyka i oryginalność produktów są często podkreślane jako główne zalety sklepu. Profesjonalizm, uprzejmość oraz skuteczność obsługi klienta spotykają się z uznaniem, podobnie jak staranne i bezpieczne pakowanie zamówień. Klienci doceniają również możliwość personalizacji produktów oraz elastyczność w realizacji indywidualnych życzeń. W sytuacjach problematycznych firma wyróżnia się szybkim i bezproblemowym rozwiązywaniem reklamacji oraz pozytywnym nastawieniem.

Opiniepaxis.pl

Cudowna Biblia

Biblia w środku jest piękna, pudełeczko jest solidne, schludne i bardzo ladne. Wszyscy byli pod ogromnym wrażeniem. Przesyłka również była ekspresowa. Polecam
Zamówienie było bardzo szybko zrealizowane. Pudełko wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach, jestem bardzo zadowolona z wysokiej jakości wykonania
Towar zgodny z zamówieniem (kubki dobrze zabezpieczone wszystko w stanie nienaruszonym dotarlo) ekspresowa wysyłka
Pieczątki w porządku, wszystko ok, jedynie po zlożeniu zamówienia okazało sie ze tekst nie mieści sie na pieczątce, więc można jeszcze popracować nad tym, żeby system nie przepuścił złożenia takiego zamówienia, tylko wymusil zmianę rozmiaru pieczątki. Poza tym firma wyszła z rozwiązaniem poprosiła o dopłatę i sprawa została rozwiązana.Ogólnie jestem zadowolona.

Szybka wysyłka! Zamówiłam 18 kubków. Świetnie zapakowane, wszystkie w całości! Bardzo ładny nadruk. Na pewno wrócę!
Jestem zadowolona z zakupu, towar zgodny z opisem, bardzo szybka dostawa, wszystko na plus. Z czystym sumieniem mogę polecić 👍👍🙂

Bardzo szybka wysyłka i doskonały kontakt

Bardzo szybka wysyłka, świetny kontak. Podczas transportu doszło do uszkodzenia upominku i po kontakcie ze sprzedawcą został natychmiast wysłany nowy produkt. Wszystko dotarło na czas. Dziękuję bardzo i polecam serdecznie
Super przesyłka, zapakowane wszystko pięknie, wykonanie też pierwsza klasa. Zamówienie zrealizowane szybko.
Zamówione 15 szt kubków- spakowane bardzo starannie - wszystkie dotarły w całości. Nadruk bardzo ładny.
Piękne wydanie z kolorowymi obrazkami i przystępnie napisanym tekstem odpowiednim dla dzieci. Wszyscy goście się zachwycali. Polecam kupić.
Zamówienie trafiło bardzo szybko,bardzo profesjonalna obsługa mimo pomyłki towar trafił bardzo szybko beż żadnych dodatkowych pytań.
Wszystko było w porządku. Łatwość złożenia zamówienia, rzetelność w realizacji, szybkość dostawy a pudełka są bardzo ładne, takie jak na zdjęciu. Dziękuję i polecam.
Każdy kubek zapakowany w osobnym pudełku,co chroniło go przed rozbiciem. Wszystko super,polecam.
Jestem bardzo zadowolona z mojej nowej pieczątki. Jest starannie wykonana i dokładnie taka jaką chciałam mieć. Bardzo szybka dostawa do paczkomatu. Polecam wykonanie pieczątki w firmie Paxis.
Skrzynka jest super. Wykonanie perfekcyjne. Przesyłka dostarczona bardzo szybko. Bardzo polecam!!!
Kubki wykonane z wielką precyzją. Kontakt bez problemów, szybka i profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka. Polecam
Kubek z dedykacją doszedł w całości i jest bardzo ładny. Przesyłka dotarła szybko . Oceniam firmę na 5 solidna 👍. Z pewnością polecę znajomym
Jestem bardzo zadowolona 😉 wykonanie piękne ♥️Efekt super💪. Oczywiście czas oczekiwania baaardzo krótki. Polecam z całego ♥️
Prezent był bardzo ładnie wykonany i zapakowany, a dostawa zgodnie z zapowiedzią - już następnego dnia. Polecam!
Witam Firma stanęła na wysokości zadania, Przysłane zamówienie było " błędne " ( każdemu zdarzają się pomyłki), I po moim telefonie na drugi dzień przyszło nowe , zamówienie