samanta.pl

Opinie łącznie (2571) Opinie (1031) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość wykonania bielizny oraz użytych materiałów. Klientki często wspominają o idealnym dopasowaniu rozmiaru i wygodzie noszenia oferowanej bielizny. Klienci doceniają profesjonalizm, uprzejmość oraz pomocność obsługi sklepu. Szybka realizacja zamówień i ekspresowa dostawa są często chwalone przez klientów. Klientki zachwycają się pięknym wyglądem, elegancją i estetyką bielizny. Wielu klientów podkreśla wyjątkowy komfort noszenia oraz brak ucisku czy uwierania bielizny. Wiele opinii pochodzi od wieloletnich, lojalnych klientek, które podkreślają niezmienność wysokich standardów.

Opiniesamanta.pl

Klientką Waszą jestem chyba od początku istnienia firmy 😁. Brałam jeszcze udział lata temu w badaniach marketingowych we Wrocławiu. Najbardziej lubię Wasze uciekające rabaty, szczególnie kiedy obejmują cały asortyment. Stanik zakupiony idealny, dostawa bez zarzutu. W sklepie Samanta mogę kupować bez mierzenia. Zawsze pasuje.
W Samancie jest niezwykle profesjonalna obsługa od doradzenia fasonu i rozmiaru bielizny, poprzez szybką i sprawną wysyłkę aż do rozwiązania każdego problemu. Bielizna sprawdzona od lat w dobrej jakości i piękna. Pani odbierająca telefony kompetentna na każdym polu i miła za każdym razem, ma to w sobie:) Polecam:)

Elegancka i wygodna bielizna

Efektowna i jednocześnie wygodna bielizna, rozmiar idealny, nic nie uwiera ani nie odstaje, cudna koronka, ciekawy odcień, świetny kontakt ze sprzedawcą, bardzo szybka wysyłka, polecam sklep.
Wszystko zgodne z zamówieniem ,kostium piękny, zgodny z rozmiarem, przesyłka ekspresowa.

Perfekcyjny

Jest śliczny, perfekcyjnie wykończony, wygodny, cudnie opakowany dlatego nadaje się na prezent. Polecam.
Bezproblemowo od momentu wysłania zamówienia do odbioru towaru. Szybkość realizacji
Biustonosz bardzo ładny, dobrze wykonany, miły materiał ale niestety zła rozmiarówka. Wymierzyłam się zgodnie z tabelą rozmiarów i zamówiłam rozmiar wg tabeli, niestety biustonosz jest za mały. Odesłałam.
Bardzo wygodny biustonosz,dobrze podtrzymuje biust i nie uciska nawet po całym dniu noszenia.Materiał miękki,a wykonanie solidne.Do tego wygląda ładnie i elegancko- na pewno kupię ponownie.Błyskawiczna wysyłka.

Mona A 332

Kupiłam biustonosz push-up Mona A332, pięknie uszyty, cudna koronka jednak nie nazwała bym go push-upem dlatego że biustonosz jest miękki, w miseczkach ma jedynie wszytą kieszonkę na ewentualną wkładkę push-up, jednak wkładki do biustonosza nie ma.
Piękna bielizna, doskonale leży. Rozmiar idealny. Polecam.
Wszystko w porządku, od lat kupuję biustonosze Samanta :)
Jestem bardzo zadowolona, wszystko jest na medal ! ZŁOTY 👍
Duży asortyment, łatwy proces zakupowy, czytelna strona
Wszystko się zgadza, produkty dobrze zapakowane, szybko dostarczone.
Kolejny udany zakup. Od kilkunastu lat biustonosze mam tylko tej firmy.
Wszystko super! Biustonosze piękne, dostawa ekspresowa!
super produkt a także bardzo miła obsługa. Bardzo polecam. Panie zawsze służą dobrą poradą
Bielizna jest piękna i bardzo dobrze skrojona
Pieknie odszyte biustonosze,idealnie dopasowane w rozmiarze
Rewelacyjny komplet! Wszystko pasuje idealnie.. szybka wysyłka :)