lanomeble.pl- Logo - Opinie

lanomeble.pl

Opinie (827) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1191)

Obejmuje Ochronę Kupującego

5 gru 2023
Całość wykonania, obsługi, jakość zasługują na najwyższą ocenę! Łóżko jest rewelacyjne. Pan, który je nam montował przesympatyczny i bardzo kompetentny.

30 maj 2024
Łóżko bardzo ładne. Szuflady, bardzo głębokie w moim przypadku jest to duży plus jeśli chodzi o przechowywanie. Materac również bardzo wygodny, córka uwielbia na nim spać. Co możecie poprawić ? Kulturę kuriera

Opinie nt. sklepu lanomeble.pl

11 sie 2024
Meble bardzo ładne i solidne, jednak dosyć słabo czytelna instrukcja, która czasem wyprowadzała w błąd
12 sie 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że meble przypadły Wam do gustu i spełniają oczekiwania pod względem solidności. Jednocześnie dziękujemy za uwagę dotyczącą instrukcji – przekażemy ją naszemu działowi technicznemu, aby mógł się temu dokładniej przyjrzeć i wprowadzić ewentualne ulepszenia. Państwa opinie są dla nas bardzo cenne, ponieważ pomagają nam doskonalić nasze produkty. Pozdrawiamy!
29 sie 2024
30 sie 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za przekazaną wysoką ocenę. Jednak zależy nam na tym, aby zadowolenie osób, które decydują się na zakup w naszym sklepie było na najwyższym poziomie, dlatego jeśli mają Państwo jakieś uwagi lub sugestie, będziemy za nie wdzięczni. Są one dla nas niezwykle ważne dla naszego ciągłego rozwoju. Chcielibyśmy poinformować, że skontaktujemy się z Państwem, aby poznać szczegóły, które wpłynęły na brak pełnego zadowolenia. Można być pewnym, że Państwa opinia będzie dla nas cenna w procesie doskonalenia naszych usług. Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy!
28 sie 2024
29 sie 2024
16 sie 2024
20 sie 2024
10 sie 2024
3 sie 2024
18 lip 2024
Kontakt ok, lozko kompletne łatwo się składało m kurier dostarczający lozko niestety albo miał zły dzień albo nie nadaje się do pracy z klientem. Przeklina podczas rozmowy z klientem. Nie zacheca to do dalszej współpracy. Mieszane uczucia co do polecania dalej...
19 lip 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że kontakt z naszą firmą oraz łóżko spełniły Państwa oczekiwania, a proces składania mebla przebiegł sprawnie. Bardzo nam zależy na satysfakcji naszych klientów, dlatego z dużym zaniepokojeniem przyjęliśmy informację o niewłaściwym zachowaniu kuriera. Chcemy serdecznie przeprosić za jego nieprofesjonalne podejście. Takie zachowanie jest absolutnie niedopuszczalne i nie odpowiada standardom naszej firmy. Zapewniamy, że niezwłocznie wyjaśnimy tę sytuację oraz wyciągniemy odpowiednie konsekwencje. Przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakie mogły wyniknąć z tego incydentu. Dziękujemy za zwrócenie naszej uwagi na tą kwestie – Państwa opinia jest dla nas niezwykle cenna i pomaga nam w doskonaleniu naszych usług. Mamy nadzieję, że pomimo tej sytuacji, będziemy mieli okazję do dalszej współpracy i że przyszłe doświadczenia z naszą firmą będą wyłącznie pozytywne. Pozdrawiamy!
6 lip 2024
Great customer support, all my questions were answered beforehand. The dispatching and shipping of the products was very fast. The only minus is that some of the parts of the bed were damaged a little bit - some dents here and there, bruises on paint job of the details. But overall, I would definitely recommend Lano Meble.
10 lip 2024
Hello! Thank you for your feedback. We are glad to hear that you found our customer support helpful and that the dispatching and shipping of the products were fast. We regret to learn about the minor damages to some parts of the bed. We will be in touch shortly to address these imperfections and see how we can assist further. Thank you for recommending Lano Meble! We send our regards!
30 lip 2024
Łóżeczko śliczne, montaż bardzo łatwy jedyny minus że stelaż trzeszczy i zgrzyta
1 sie 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za Państwa opinię! Cieszymy się, że łóżeczko podoba się Państwu i montaż przebiegł bezproblemowo. Zmartwił nas jednak problem z trzeszczącym stelażem – chcemy jak najszybciej rozwiązać tę kwestię. Skontaktujemy się z Wami wkrótce, aby zapewnić odpowiednie wsparcie i pomóc, ponieważ niezwykle zależy nam na Waszym pełnym zadowoleniu. Dziękujemy raz jeszcze za zaufanie i pozdrawiamy!
Polecam.
18 lip 2024
3 lip 2024
4 lip 2024
18 gru 2023
Ładne łóżko dwupoziomowe (z wysuwaną dokładką) dla dzieci. Jak zwykle instrukcja nie do końca czytelna ale dało się złożyć. Trochę skrzypi
18 gru 2023
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią na temat naszego łóżka dwupoziomowego. Cieszymy się, że podoba się Państwu estetyka i funkcjonalność produktu. Jesteśmy wdzięczni za informację dotyczącą instrukcji. Przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z czytelnością. Przekażemy Państwa uwagi do odpowiedniego działu, aby poprawić jakość instrukcji i uczynić proces montażu bardziej intuicyjnym. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie!
7 lis 2023
W moim zamówieniu brakowało kołków. Stelaż bardzo skrzypi. Łóżko samo w sobie bardzo ładne i starannie wykonane. Plus za farbke dołączona do zestawu
7 lis 2023
Dzień dobry! Dziękujemy za Państwa ocenę i informację. Jest to dla nas ważne, aby zapewnić Państwu satysfakcję z naszych produktów. Jeśli w Państwa zamówieniu brakowało kołków oraz stelaż łóżka skrzypi, to jest to nieakceptowalna sytuacja Oczywiście, jesteśmy gotowi podjąć wszelkie kroki niezbędne do rozwiązania tych kwestii. Prosimy o kontakt mailowy z naszym działem reklamacji (reklamacje@lanomeble.pl) , aby zgłosić reklamację i omówić szczegóły Państwa zamówienia. Chcemy, aby otrzymali Państwo produkt, który spełnia oczekiwania i jest bez zarzutu. Gwarantujemy, że podejmiemy niezbędne kroki, aby rozwiązać te problemy. Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie!
24 kwi 2024
Barierka ochronna która jest nakładana powinna być mocowana do ramy łóżka ponieważ rusza się na boki i z czasem może ulec zniszczeniu
25 kwi 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za Państwa opinię! Doceniamy, że poświęciliście czas, aby podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Chcielibyśmy zaznaczyć, że barierka zdejmowana jest nakładana na listwę, a nie przykręcana, aby zapewnić swobodę korzystania. Jeśli barierka jest prawidłowo nałożona to jak najbardziej jest stabilnym zabezpieczeniem. Pozdrawiamy!