Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania mebli i materiałów, podkreślając solidność, trwałość oraz estetykę produktów. Wygląd mebli jest szeroko komplementowany – klienci podkreślają ich piękno, elegancję i dopasowanie do wnętrz. Wygoda użytkowania, komfort siedzenia i spania są bardzo często doceniane przez klientów. Obsługa klienta jest bardzo często oceniana jako profesjonalna, uprzejma, pomocna i szybka w działaniu. Dostawa oceniana jest jako szybka i sprawna. Możliwość otrzymania darmowych, estetycznych i szybko dostarczanych próbek materiałów jest bardzo doceniana przez klientów i często ułatwia im decyzję zakupową. Sporadycznie pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia dotyczące komfortu użytkowania. Zdarzają się również pojedyncze uwagi o opóźnieniach lub dłuższym oczekiwaniu na dostawę. Proces montażu mebli bywa oceniany różnie – część klientów napotykają trudności lub nieczytelne instrukcje.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemittohome.pl
- +48786838212
- mittohome.pl
- biuro@mittohome.pl
- Wrocław, POL
W naszej firmie wierzymy, że prawdziwie wyjątkowe wnętrza zasługują na równie unikalne rozwiązania. Tworzymy wyposażenie, które nie jest po prostu funkcjonalne – jest wyrazem Twojego indywidualnego st...