Opinie łącznie (1089) Opinie (242) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybkie tempo realizacji zamówień i dostaw. Obsługa oceniana jest jako profesjonalna, pomocna i miła. Większość klientów pozytywnie ocenia jakość zabezpieczenia przesyłek, choć pojawiają się pojedyncze uwagi. Wielu klientów negatywnie odnosi się do wysokości kosztów dostawy i brak darmowej opcji.

Opiniehttps://kultowealkohole.pl/

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie , aż za szybko bo kurier był dzień wcześniej niż ustalony termin dostawy . Dobra by była opcja (jak kiedyś) , że powyżej pewnej kwoty dostawa kurierem za 0,- .

Żubrówka

Szybka dostawa. Jedyna uwaga koszty dostawy , przy takim zamówieniu mogło by być gratis . Na pewno częściej robiłbym zakupy w sklepie ale koszty dostawy są za wysokie.
Szybka realizacja zamówienia. Dobrze zabezpieczona przesyłka. Pełny profesjonalizm.

Szybka wysyłka, profesjonalnie, polecam!!!

Szybka wysyłka, produkty starannie i należycie spakowane i zabezpieczone, polecam !!!

barszo szybka dostawa

niesamowite, jak mało czasu upłynęło od zamówienia do dostarczenia - mniej niż 24h!

Polecam Kultowe Alkohole!

Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem i oczekiwaniami, ceny konkurencyjne. Polecam!
fajne produkty mix np. aperol z kieliszkiem, passoa z bols vanilia

Darmowe dostawy do biura Grupy Maspex w Wadowicach

Wszystko ok, jakby dostawy darmowe były do biura w Wadowicach byłoby jeszcze lepiej :) To jedyna moja uwaga.
Dobry kontakt i szybkość zamówienia

opinia

Dostawa ok. niestety ocena 4*bo zabrakło jednego produktu pieniądze zwrócono.
Szybkość realizacji zamówienia - dotarło w ciągu 24 godzin i to w sobotę
Wszystko ok.
Błyskawiczna dostawa, towar świetnie zabezpieczony