Klienci bardzo pozytywnie oceniają szeroki wybór win, w tym dostępność rzadkich i unikalnych produktów. Doceniają także szybkość dostawy oraz solidne i bezpieczne zabezpieczenie przesyłek. Obsługa klienta zbiera pochwały za uprzejmość, profesjonalizm i pomocność. Strona internetowa jest oceniana jako przejrzysta i łatwa w obsłudze. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące firm kurierskich i organizacji doręczeń, a także sugestie dotyczące funkcjonalności wyszukiwania na stronie. Część klientów zwraca również uwagę na zróżnicowany poziom komunikacji o statusie zamówienia i przesyłki oraz pojedyncze sugestie co do ulepszeń w zabezpieczeniu paczek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniewinolubni.pl
Mi się spodobało, że wino którego nie znajdziesz w sklepach w Państwa sklepie się znalazło. Szybka realizacja zamówienia. 😊
Jedyny minus - 42 butelki zamówionych przeze mnie zostali podzielone tylko na 2 kartony, zamiast jak zwykle po 6 sztuk na karton, co trochę mi skomplikowało ładowanie do samochodu 😐
1. Problem z dostawą (1). Z firmą kurierską FedEx nie sposób się skontaktować. Nawet po znalezieniu telefonu jakiejś infolinii agent AI odmawia kontaktu z konsultantem. Do tego pierwsza próba dostawy była "udawana". Monitoring, wideodzwonek... Kuriera nie było, zero kontaktu telefonicznego, a w systemie pojawiła się nieudana próba doręczenia. Dopiero za trzecim razem udało nam się spotkać.
2. Błąd zamówienia: Zamawiałem karton "grubasków" i butelkę Footsteps. Dostałem zarówno karton jak i butelkę "grubasków". Ech... Nie zmarnuje się, cena podobna, ale liczyłem na poznanie czegoś nowego.
Wina ze słonecznej Grecji.
Wina , ktore zakupiłem są jednymi z najlepszych w Grecji , i nie tylko tam. Wartość win, zskupionych, u Panstws, nie odbiega od cen w kraju producenta. Przesyłka starannie i bezpiecznie zapakowana. Terminowo i nieuszkodzona dotarła do mnie. Dzięki.
Świetna i szybka dostawa moich ulubionych win
Długo nie mogłam znaleźć moich ulubionych win w żadnym ze stacjonarnych sklepów z winami. Udało mi się je znaleźć i zamówić online od winolubni.pl i jestem bardzo zadowolona z tego zakupu! Dostawa była turbo szybka - wysyłka chwilę po dokonaniu zamówienia, a dostawa na kolejny dzień roboczy! Wina były dobrze zapakowane, nic nie uszkodziło się w transporcie. Miałam też przyjemnośc rozmawiać z obsługą sklepu telefonicznie - Pan był bardzo uprzejmy i pomocny.
Odpowiedź ze sklepu winolubni.pl
Pani Paulo, ogromnie dziękujemy za tak szczegółową i ciepłą opinię ⭐
Bardzo się cieszymy, że udało się znaleźć ulubione wina właśnie u nas i że dotarły bezpiecznie oraz ekspresowo. Dbamy o solidne pakowanie, bo wiemy, że wino musi dojechać w formie gotowej do świętowania, nie do reklamacji 😉
Dziękujemy też za miłe słowa o kontakcie telefonicznym – to dla nas naprawdę ważne. Zapraszamy ponownie, ulubione butelki będą czekać 🍷
Bardzo krótki czas realizacji zamówienia.
Chciałbym żeby była też możliwość odbioru w paczkomatach lub punktach odbioru np. Żabce, bo odbiór od kuriera stanowi problem gdy wszyscy dorośli domownicy pracują.
Dostępność wina chińskiego na plus!
Bardzo się cieszę, że jest dostępne wino Shaoxing. To niezbędny składnik kuchni chińskiej, nie zawsze łatwy do zdobycia. Byłam w Shaoxing i wiem, że scena win żółtych się tam ciągle dynamicznie rozwija i unowocześnia. Chętnie zobaczyłabym więcej dostępnych win z tej kategorii. Jedną gwiazdkę odjęłam, ponieważ karton był podpisany złym adresem, co spowodowało problemy z odebraniem paczki od kuriera.
Odpowiedź ze sklepu winolubni.pl
Panie Łukaszu, dziękujemy za szczegółową opinię i docenienie dostępności wina Shaoxing w naszej ofercie. Cieszymy się, że produkt spełnił oczekiwania i okazał się przydatny w kuchni chińskiej. Dziękujemy również za sugestię dotyczącą rozszerzenia tej kategorii — weźmiemy ją pod uwagę przy dalszym rozwijaniu asortymentu. Przykro nam, że pojawiły się problemy z odbiorem paczki od kuriera; mamy nadzieję, że kolejne zamówienie przebiegnie już w pełni bezproblemowo. Zapraszamy ponownie do Winolubni.pl! 🍷
Wina włoskie bardzo dobre. Schłodzone, lekkie i orzeźwiające. Paczka dobrze zabezpieczona. Wszystko w porządku. Szybka przesyłka. Dziękuję ⭐⭐⭐
Bardzo szybka dostawa, moje zamówienie dotarło do Gdańska w 5 dni! Nic sie nie potłukło ani nie było uszkodzone. Pierwszy raz zamawiałam alkohol przez internet...miałam pewne obawy ale się nie zawiodłam. Przyszło to co miało przyjść. Naprawdę polecam 😊♡
Odpowiedź ze sklepu winolubni.pl
Pani Urszulo, bardzo dziękujemy za tak miłą i szczegółową opinię! Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko do Gdańska, a butelki były dobrze zabezpieczone i zgodne z zamówieniem. Tym bardziej miło nam, że mimo pierwszych obaw zakupy przebiegły bez problemu. Zapraszamy ponownie do Winolubni.pl! 🍷
Firma kurierska Fedex dowiozła paczkę po 6 dniach. Leżała u nich 5dni. To nie pierwsza taka akcja. Po za tym wszystko OK.
Wszystko jest okej. Strona czytelna a zakupy bezproblemowe. Sam likier pomarańczowy nie smakuje tak dobrze jak inny.
Jest okej
Jeśli chcecie być premium możecie do każdej butelki dorzucać informację, jak to pić lub z czym podać 😉
poprawiliscie szybkosc wysylki
ale mozna pomyslic o innym przeszukaniu win
ja mam co prawda 1 ulubione, ale nie ukrywam ze chcialbym prpbowac cos innego, kierujac sie roznymi kryteriami
Odpowiedź ze sklepu winolubni.pl
Dziękujemy za 5 gwiazdek i wartościową opinię! Bardzo się cieszymy, że zauważył Pan poprawę szybkości wysyłki. Dziękujemy również za sugestię dotyczącą wyszukiwania win według różnych kryteriów — takie uwagi są dla nas bardzo cenne i pomagają nam ulepszać sklep. Mamy nadzieję, że kolejne zamówienia pozwolą odkryć nowe ulubione smaki. Zapraszamy ponownie do Winolubni.pl!
Szeroki asortyment, przystępne ceny. Błyskawiczna wysyłka i świetnie zapakowane produkty
Świetnie zapakowane, bardzo dobre ceny, strona troszeczkę słabo się odświeża.
Sprawnie i bezproblemowo.
Dziękuję
Mam nadzieję, że wymarzony prezent się spodoba.
Paczka 40 win doszła bardzo szybko. Wino zapakowane dokładnie. Polecam 😊
Zamówiony towar został dostarczony sprawnie i szybko. Bez zastrzeżeń
Zamówienie zgodne , szybka dostawa , pięknie zapakowane. Dziękuję.
Szybka dostawa ,zawsze w punkt
Szybka dostawa i to, ze moje ulubione wino jest osiągalne
Transport nadal nie jest dobry. Kurier 🚚 nie zadowolony że musi nosić paczki 📦.