Ważny od: 31 mar 2025Ważny
Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówienia oraz szybką dostawę produktów. Większość użytkowników pozytywnie ocenia jakość produktów, podkreślając solidność wykonania i zgodność z opisem. Obsługa klienta jest najczęściej oceniana jako profesjonalna i pomocna. Wysoko oceniana jest również praktyczność i funkcjonalność sprzętu oraz korzystny stosunek jakości do ceny. Sporadycznie pojawiają się uwagi o trudnościach z kontaktem z obsługą klienta oraz pojedyncze krytyczne opinie dotyczące funkcjonalności sprzętu.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieMagnetify.pl
Wygląda na solidną,ale mam pewne zastrzeżenia : Deklarowane ciśnie , według mojej oceny chyba jest mniejsze i dysza rotacyjna nie działa jak powinna . Strumień wody nie obraca się ,ale i tak chyba jest lepsze niż w tej którą użytkowałem do tej pory .Możliwe że spowodowane jest to małym przekrojem węża zasilająccego , mam 1/2 i zobaczę co będzie jak wymienię na 3/8 . Po tym zabiegu chętnie się podzielę opinią.Pozdrawiam
Zakupiłem przyssawkę wibracyjna i mieszadło.
Przyssawka jak dla mnie działa ok ale ergonomia urządzenia jest kiepska. Załączanie urządzenia odbywa się poprzez trzymanie przycisku załącz, a intensywność wibracji jest bardzo blisko. Mało to praktyczne . Zasilacz do akumulatorów - wydmuszka.
Po za tym ok. Mam zamiar kupić coś konkretniejszego by porównać .
Mieszadło - krótki kabel zasilający i bardzo tandetny. Po za tym ok
wszystko jest ok popracuje sprawdze do domu idealna -Polecam
Moc i kultura pracy — użytkownicy chwalą, gdy wkrętarka ma stabilny moment obrotowy, nie dławi się pod obciążeniem i radzi sobie z twardszym materiałem.
• Długi czas pracy na baterii — duży plus, jeśli akumulator trzyma długo i nie traci mocy przy końcówce.
• Ergonomia — wygodny uchwyt, dobrze wyważony korpus, niewielka waga. To robi ogromną różnicę przy dłuższej pracy.
• Szybki uchwyt wiertarski — jeśli działa płynnie i pewnie trzyma bity, to jest jedna z najczęściej chwalonych cech.
• Solidne wykonanie — brak luzów, dobre plastiki, stabilna przekładnia.Wszystko ma swoje miejsce — baterie, ładowarka, wkrętarka, bity.
• Nic nie lata po środku — to świadczy o lepszej jakości zestawu.
• Łatwo utrzymać porządek — po pracy zamykasz walizkę i gotowe.
• Dobre pierwsze wrażenie — estetyka i organizacja robią robotę.
• Praktyczne przy przenoszeniu — nic się nie obija, nie rysuje, nie wypad
Odpowiedź ze sklepu Magnetify.pl
Bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię 😊 Cieszymy się, że doceniona została nie tylko sama wkrętarka, ale również organizacja i jakość całego zestawu. Właśnie na takich praktycznych detalach bardzo nam zależy!
Obsługa - profesjonalna
Czas dostawy - wysoce zadowalający
Towar - zgodny z zamówieniem
Polecam tego handlowca zna się na swoim fachu i wie jak dopuścić klienta to rzadka cechą na dzisiejszym rynku sprzedaży. Konkurencji ucz się bo warto jeśli będę potrzebował towaru z ich oferty na pewno wrócę
Pozdrawiam GBogdan
Odpowiedź ze sklepu Magnetify.pl
Dziękujemy za tak wyjątkową opinię i 5 gwiazdek! 😊 Bardzo miło nam czytać, że docenili Państwo profesjonalną obsługę, sprawną realizację zamówienia oraz zgodność produktu z ofertą. Szczególnie cieszą nas słowa o zaufaniu i chęci powrotu do naszego sklepu – to dla nas największe wyróżnienie. Dziękujemy za rekomendację i serdecznie zapraszamy ponownie!
Pozdrawiamy, Zespół Magnetify
Super super
Dziadek jest zachwycony piłą! Mówi, że rewelacyjna :)
Strona bardzo łatwa i przyjemna w obsłudze. Dziękujemy kieszonkowemu za polecajkę!
To że w tej cenie ma napęd i kosi przy tej mocy i regulacjach rewelacyjnie. Świetny produkt i cena też
Po raz pierwszy zdarzyło mi się coś takiego ! Ledwo kupiłem i zapłaciłem dosłownie w kolejnych pojedynczych minutach zmieniał się status mojego zamówienia , nie do wiary - od zakupu do wysłania kilkanaście minut. Następnego dnia paczka do odbioru !
Dziękuję i polecam wszystkim !
Odpowiedź ze sklepu Magnetify.pl
Dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię! 😊 Bardzo się cieszymy, że cały proces – od zakupu aż po dostawę – przebiegł tak sprawnie i szybko. To dla nas ogromnie ważne, żeby zamówienia były realizowane bez zbędnej zwłoki i cieszy nas, że zostało to zauważone.
Pozdrawiamy,
Magnetify
Przesyłkę ekspresowo zrealizowano zgodnie z zamówieniem, w 24 godziny.Brawo!
Nie mam jeszcze doświadczenia, ale przeczytałam instrukcję.Uruchomiłam i działa. Brakuje tylko faktury.Dziękuję.
Szybkość realizacji zamówienia bardzo dobra. Towar był jednak uszkodzony - oderwał się lut łączący baterię z wyłącznikiem. Naprawiłem sam. Kosiarka jest bardzo dobra.
Odpowiedź ze sklepu Magnetify.pl
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. 😊 Cieszymy się, że docenili Państwo szybką realizację zamówienia i że sama kosiarka spełnia oczekiwania. Jednocześnie przykro nam z powodu problemu z połączeniem przewodu. Gdyby podobna sytuacja wystąpiła w przyszłości, zachęcamy do kontaktu z naszym serwisem – chętnie pomożemy w ramach gwarancji. Dziękujemy za cenną uwagę i życzymy bezproblemowego użytkowania! 🌿
Obsługa i produkt ok polecam współpracę 👍
Przesyłka przyszła na drugi dzień. Szybko i sprawnie.
Sprzęt działa dobrze spełnia oczekiwania.
Szybka dostawa zgodnie z zamówieniem.
Świetny towar, bardzo szybka i 0rofesjonalna dostawa, polecam J.K. z Ledyczka.
Bardzo szybko dostarczona przesyłka. Propnuję aby instrukcja była do sprzedawanego wyrobu.
Bardzo szybko dostarczona przesyłka
Tempo realizacji zamówienia i bieżące informacje na ten temat.
Przesyłka dotarła bardzo szybko, towar spakowany odpowiednio ,100%satysfakcji
Młotowiertarka super sprzęt
Szybka dostawa.Sprzet dobrze zapakowany.Mlotowiertarka ma moc.W pracy dobrze się sprawdza.Jestem zadowolony z zakupu.Polecam.
Odpowiedź ze sklepu Magnetify.pl
Dziękujemy za 5 gwiazdek i tak pozytywną opinię! 😊 Miło nam, że docenili Państwo szybką dostawę, staranne zapakowanie oraz moc młotowiertarki. Cieszymy się, że sprzęt dobrze sprawdza się podczas pracy. Dziękujemy za polecenie i życzymy wielu udanych realizacji! 🔨💚
Perfekcja obsługi,"odrzutowy" czas wysyłki,pełna informacja o przesyłce.super
Kosiarka bardzo dobra , sprawdza się na większych powierzchniach . Jedynie brak możliwości dokupienia podkaszarki na te same akumulatory.
Odpowiedź ze sklepu Magnetify.pl
Dziękujemy za 5 gwiazdek i podzielenie się opinią! 😊 Cieszymy się, że kosiarka dobrze sprawdza się na większych powierzchniach. Chcielibyśmy również doprecyzować, że w systemie B-PRO oferujemy także podkaszarki kompatybilne z tymi samymi akumulatorami. Jeśli będą Państwo zainteresowani odpowiednim modelem, z przyjemnością pomożemy w jego doborze. Życzymy wielu udanych prac w ogrodzie! 🌿
Pozdrawiamy, Zespół Magnetify
- +48577322422
- magnetify.pl
- hello@magnetify.pl
- Starogard Gdański, POL
Stawiamy na wygodę i szybkość, dlatego możesz liczyć na natychmiastową wysyłkę!