Ważny od: 31 mar 2025
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Opinie klientów najczęściej wskazują na wysoką jakość sprzętu i jego zgodność z opisem. Klienci chwalą profesjonalną i miłą obsługę. Klienci potwierdzają, że otrzymują produkty zgodne z zamówieniem i opisem. Doceniane jest także staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Użytkownicy zwracają uwagę na praktyczność, wygodę użytkowania i ergonomię sprzętu. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące utrudnionego kontaktu z obsługą klienta.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieMagnetify.pl
wszystko jest ok popracuje sprawdze do domu idealna -Polecam
Moc i kultura pracy — użytkownicy chwalą, gdy wkrętarka ma stabilny moment obrotowy, nie dławi się pod obciążeniem i radzi sobie z twardszym materiałem.
• Długi czas pracy na baterii — duży plus, jeśli akumulator trzyma długo i nie traci mocy przy końcówce.
• Ergonomia — wygodny uchwyt, dobrze wyważony korpus, niewielka waga. To robi ogromną różnicę przy dłuższej pracy.
• Szybki uchwyt wiertarski — jeśli działa płynnie i pewnie trzyma bity, to jest jedna z najczęściej chwalonych cech.
• Solidne wykonanie — brak luzów, dobre plastiki, stabilna przekładnia.Wszystko ma swoje miejsce — baterie, ładowarka, wkrętarka, bity.
• Nic nie lata po środku — to świadczy o lepszej jakości zestawu.
• Łatwo utrzymać porządek — po pracy zamykasz walizkę i gotowe.
• Dobre pierwsze wrażenie — estetyka i organizacja robią robotę.
• Praktyczne przy przenoszeniu — nic się nie obija, nie rysuje, nie wypad
Odpowiedź ze sklepu Magnetify.pl
Bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię 😊 Cieszymy się, że doceniona została nie tylko sama wkrętarka, ale również organizacja i jakość całego zestawu. Właśnie na takich praktycznych detalach bardzo nam zależy!
Obsługa - profesjonalna
Czas dostawy - wysoce zadowalający
Towar - zgodny z zamówieniem
Polecam tego handlowca zna się na swoim fachu i wie jak dopuścić klienta to rzadka cechą na dzisiejszym rynku sprzedaży. Konkurencji ucz się bo warto jeśli będę potrzebował towaru z ich oferty na pewno wrócę
Pozdrawiam GBogdan
Odpowiedź ze sklepu Magnetify.pl
Dziękujemy za tak wyjątkową opinię i 5 gwiazdek! 😊 Bardzo miło nam czytać, że docenili Państwo profesjonalną obsługę, sprawną realizację zamówienia oraz zgodność produktu z ofertą. Szczególnie cieszą nas słowa o zaufaniu i chęci powrotu do naszego sklepu – to dla nas największe wyróżnienie. Dziękujemy za rekomendację i serdecznie zapraszamy ponownie!
Pozdrawiamy, Zespół Magnetify
Po raz pierwszy zdarzyło mi się coś takiego ! Ledwo kupiłem i zapłaciłem dosłownie w kolejnych pojedynczych minutach zmieniał się status mojego zamówienia , nie do wiary - od zakupu do wysłania kilkanaście minut. Następnego dnia paczka do odbioru !
Dziękuję i polecam wszystkim !
Odpowiedź ze sklepu Magnetify.pl
Dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię! 😊 Bardzo się cieszymy, że cały proces – od zakupu aż po dostawę – przebiegł tak sprawnie i szybko. To dla nas ogromnie ważne, żeby zamówienia były realizowane bez zbędnej zwłoki i cieszy nas, że zostało to zauważone.
Pozdrawiamy,
Magnetify
Szybkość realizacji zamówienia bardzo dobra. Towar był jednak uszkodzony - oderwał się lut łączący baterię z wyłącznikiem. Naprawiłem sam. Kosiarka jest bardzo dobra.
Odpowiedź ze sklepu Magnetify.pl
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. 😊 Cieszymy się, że docenili Państwo szybką realizację zamówienia i że sama kosiarka spełnia oczekiwania. Jednocześnie przykro nam z powodu problemu z połączeniem przewodu. Gdyby podobna sytuacja wystąpiła w przyszłości, zachęcamy do kontaktu z naszym serwisem – chętnie pomożemy w ramach gwarancji. Dziękujemy za cenną uwagę i życzymy bezproblemowego użytkowania! 🌿
Przesyłka przyszła na drugi dzień. Szybko i sprawnie.
Sprzęt działa dobrze spełnia oczekiwania.
Młotowiertarka super sprzęt
Szybka dostawa.Sprzet dobrze zapakowany.Mlotowiertarka ma moc.W pracy dobrze się sprawdza.Jestem zadowolony z zakupu.Polecam.
Odpowiedź ze sklepu Magnetify.pl
Dziękujemy za 5 gwiazdek i tak pozytywną opinię! 😊 Miło nam, że docenili Państwo szybką dostawę, staranne zapakowanie oraz moc młotowiertarki. Cieszymy się, że sprzęt dobrze sprawdza się podczas pracy. Dziękujemy za polecenie i życzymy wielu udanych realizacji! 🔨💚
Kosiarka bardzo dobra , sprawdza się na większych powierzchniach . Jedynie brak możliwości dokupienia podkaszarki na te same akumulatory.
Odpowiedź ze sklepu Magnetify.pl
Dziękujemy za 5 gwiazdek i podzielenie się opinią! 😊 Cieszymy się, że kosiarka dobrze sprawdza się na większych powierzchniach. Chcielibyśmy również doprecyzować, że w systemie B-PRO oferujemy także podkaszarki kompatybilne z tymi samymi akumulatorami. Jeśli będą Państwo zainteresowani odpowiednim modelem, z przyjemnością pomożemy w jego doborze. Życzymy wielu udanych prac w ogrodzie! 🌿
Młotowiertarka akumulatorowa
Szybka, profesjonalnie zapakowana wysyłka. Sprzęt w atrakcyjnej cenie z dużą ilością akcesoriów. Nie był jeszcze testowany w boju, ale na sucho wszystko sprawne
Odpowiedź ze sklepu Magnetify.pl
Dziękujemy za 5 gwiazdek i tak szczegółową opinię! 😊 Cieszymy się, że docenili Państwo szybką wysyłkę, staranne zabezpieczenie przesyłki oraz bogaty zestaw akcesoriów. Mamy nadzieję, że podczas pierwszych prac sprzęt również spełni wszystkie oczekiwania. Życzymy bezproblemowego użytkowania i zapraszamy ponownie!
Pozdrawiamy, Zespół Magnetify
Dostawa na czas co było bardzo ważne. Może trochę milsza pani na telefonie odpowiadająca na pytania, choć pytania mogły jej się wydawać nie mądre.
Odpowiedź ze sklepu Magnetify.pl
Dziękujemy za 4 gwiazdki i szczerą opinię! 😊 Cieszymy się, że dostawa dotarła na czas. Zapraszamy ponownie!
Nożyce
Zakupione nożyce wyróżniają się funkcjonalnością..wyposażone w akumulatory dużej pojemności
Utrudniony kontakt ze sklepem - długi czas oczekiwania na połączenie.
Odpowiedź ze sklepu Magnetify.pl
Dziękujemy za 5 gwiazdek oraz podzielenie się swoją opinią! 😊 Cieszymy się, że nożyce spełniły Państwa oczekiwania, a ich funkcjonalność i akumulatory o dużej pojemności zostały docenione. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą kontaktu z naszym sklepem. Pracujemy nad usprawnieniem obsługi, aby skrócić czas oczekiwania i zapewnić jeszcze lepszy serwis. Dziękujemy za cenną sugestię i zapraszamy ponownie!
Pozdrawiamy, Zespół Magnetify
Szybka dostawa, wszystko zgodne z opisem, działa poprawnie, dobra jakość wykonania.
Polecam urządzenie.
Mirek
Odpowiedź ze sklepu Magnetify.pl
Dziękujemy, Panie Mirku, za 5 gwiazdek i tak pozytywną opinię! 😊 Bardzo się cieszymy, że docenili Państwo szybką dostawę, zgodność produktu z opisem oraz jego jakość wykonania. Dziękujemy również za polecenie – to dla nas ogromna satysfakcja. Życzymy bezproblemowego użytkowania i zapraszamy ponownie! 💚
Jak za tą kasę to nawet przerosło moje oczekiwania. Zamiast płacić krocie , warto sobie kupić na początek żeby obyć się ze sprzętem.
Odpowiedź ze sklepu Magnetify.pl
Dziękujemy za 5 gwiazdek i tak świetną opinię! 😊 Bardzo się cieszymy, że produkt pozytywnie Państwa zaskoczył i okazał się lepszy, niż się Państwo spodziewali. Od początku stawiamy na możliwie najlepszy stosunek jakości do ceny, dlatego tym bardziej cieszą nas takie słowa. Życzymy wielu udanych realizacji i zapraszamy ponownie!
Pozdrawiamy, Zespół Magnetify
Wszystko jest ok nic dodać więcej jestem zadowolony z zakupu
Super sprzęt. Przesyłka przyszła następnego dnia.
szybka realizacja i dostawa .pozdrawiam
szybko i bezproblemowo, pełny kontakt, produkt zgodny z opisem
Odpowiedź ze sklepu Magnetify.pl
Dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że zakupy przebiegły sprawnie i spełniły Państwa oczekiwania. 😊
Wkrętarka bardzo dobra.Wcale nie gorsza od markowych produktów, nie wiem czy nie lepsza.Czas pokaże
Odpowiedź ze sklepu Magnetify.pl
Dziękujemy za 5 gwiazdek i tak miłą opinię! 😊 Bardzo cieszy nas, że wkrętarka zrobiła na Państwu tak dobre pierwsze wrażenie. Mamy nadzieję, że z każdym kolejnym użyciem będzie tylko utwierdzać Państwa w tej opinii. Życzymy niezawodnej pracy i dziękujemy za zaufanie! 💚
Super lekka kosiarka i podkaszarka, polecam
Dostawa była bardzo szybka i sprawna
Jeszcze nie przetestowałam całościowo Jestem zadowolona i polecam urządzenie Dziękuję
Odpowiedź ze sklepu Magnetify.pl
Dziękujemy za 5 gwiazdek i miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że pierwsze wrażenia są pozytywne i że już teraz mogą Państwo polecić nasze urządzenie. Mamy nadzieję, że po pełnym przetestowaniu będzie ono nadal spełniało wszystkie oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie! 💚
Magnetify.pl
- +48577322422
- magnetify.pl
- hello@magnetify.pl
- Starogard Gdański, POL
Magnetify.pl
Stawiamy na wygodę i szybkość, dlatego możesz liczyć na natychmiastową wysyłkę!