Opinie łącznie (956) Opinie (603) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 7 mar 2024

urban-jungle.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą niezwykle szybką realizację zamówień oraz ekspresową dostawę. Produkty, szczególnie podłoża i bigos, otrzymują liczne pochwały za wysoką jakość i skuteczność. Klienci bardzo często podkreślają dokładność i bezpieczeństwo pakowania przesyłek. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, sprawna i przyjazna, z szybkim kontaktem oraz pomocą. Wielu klientów zauważa poprawę kondycji i wzrostu roślin po użyciu produktów. Klienci doceniają czytelność opisów produktów, etykiet oraz dodatkowe informacje i instrukcje.

Opinieurban-jungle.pl

Podłoże wydawało sie fajne. Jednak teraz, po 1,5 msc stwierdzam, że to podłoże bardzo długo trzyma wilgoć. Podlewam kwiat sporadycznie mała ilością wody a ta ziemia jest ciagle mokra. Dodatkowo pojawiły sie ziemiórki. Być może przez to, ze ta ziemia jest ciagle wilgotna. Plusem jest, że widzę, że kwiat sie dobrze czuje w tym podłożu. Martwi mnie tylko ta wieczna wilgoć.

Pełen profesjonalizm

Sprawnie, profesjonalnie. Świetnie opisane i na stronie www oraz na opakowaniach. Kupilam ziemię do różnych roślin- bez problemu zindetyfikowałam opakowania. Poza tym opakowania mają zwory - dostęp powietrza, więc podłoże nie jest zaparowane. Super. Jestem bardzo zodowolona. Na pewno wrócę i będę polecać.
Rzadko wystawiam opinie – zazwyczaj robię to raczej pod wpływem ilości maili z prośbą o ocenę zakupów niż z własnej inicjatywy. Tym razem jednak piszę ją z przyjemnością. Zamówienie dotarło bardzo szybko (zamawiałam podłoże do monstery), wszystko było dobrze zapakowane i zgodne z opisem. Dodatkowo dostałam miły bonus w postaci darmowego e-booka o pielęgnacji monstery, co było naprawdę fajnym i praktycznym dodatkiem. Świetne doświadczenie zakupowe – widać, że za sklepem stoją ludzie, którzy naprawdę znają się na roślinach i chcą dzielić się wiedzą. Na pewno wrócę po kolejne zakupy!!
zamówienie otrzymałam szybko , za co jestem bardzo wdzięczna . Jestem zadowolona z otrzymanych produktów . Kwiatki już przesadzone :) Dziękuję
Przesyłka dotarła do mnie bardzo szybko . Jestem zadowolona z zakupów , z pewnością już wkrótce powrócę aby dokonać następnych zakupów . Dziękuję :)
Bardzo polecam. Zamówienie szybko skompletowane, dobrze zabezpieczone. Szybka wysyłka. Podłoża rewelacyjne. Fajnie byłoby gdyby w ofercie pojawiły się rośliny.
jakość ziemi wygląda znakomicie, ale rzetelna ocena to powinna być za kilka miesięcy, bo to ma służyć kwiatom i zobaczymy jak będą rosły :)

Nowe życie roślin.

Na waszym bigosie nowe życie dostała ponad 20 letnia paproć, która była już prawie po drugiej stronie brzegu, a po 2 miesiącach od przesadzenia wypuściła 5 nowych lodyg. Inne rośliny również odwdzięczają się nowymi przyrostami.

Jak zwykle - na medal

Jak zwykle - bardzo szybka wysyłka i mnóstwo informacji na bieżąco o zmianach statusu zamówienia. Najlepszy dostawca ziemi dla moich zielonych "bombelków" :-).
Produkty wyglądają świetnie, spodziewałem się, że będą w większych opakowaniach, ale spoko. Pozdrawiam.
porządna i sprawnie działająca firma, paczka była bardzo estetycznie zapakowana, polecam w 100%
Kontakt z klientem,bardzo szybka wysyłka zamówienia ,wszystko sklep ma pod kontrolą,jestem pod wrażeniem
Ekspresowa dostawa. Produkt zgodny z opisem, starannie zapakowany. Polecam zakupy w tym sklepie.
Dziękuję za dostarczenie bardzo pomocnych siateczek do doniczek, bardzo byli mi potrzebne
Szybka dostawa i bardzo dobra jakość produktów. Na pewno znowu zamówię :)
Pozytywy: szybkość dostarczenia przesyłki, staranny sposób zapakowania chroniący przesyłane artykuły przed uszkodzeniem można by było dołączyć instrukcję stosowania nawozu FISH MIX i dozownik
Świetnie zbilansowane bigosu. Moje rośliny dziękują wyglądem
Polecam bardzo. Ziemia do hoi sprawdza sie roślinki pięknie rosną

Ocena

Szybka realizacja zamówienia ; Produkt zgodny z moimi oczekiwaniami.
Mam bardzo dobrą opinię, chociaż w wysyłce był zły numer telefonu i miałam problem z odbiorem paczki. Być może że był to mój błąd i chociaż pisalam w/w sprawie wcześniej podajac prawidłowy numer, nie zostało to zmienione, ale na pewno będę korzystać w przyszłości ze sklepu.

urban-jungle.pl

Producent podłoży do roślin doniczkowych. 10 kompleksowo opracowanych receptur podłoży do roślin domowych, typu bigos. Lubisz rośliny ale nie masz do nich ręki? Może nie mają odpowiedniego podłoża? Za...