Magnetify.pl

Opinie łącznie (566) Opinie (486) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz ekspresową dostawę produktów. Produkty są oceniane jako solidne, zgodne z opisem i często przekraczają oczekiwania klientów. Obsługa sklepu oceniana jest jako profesjonalna, miła i pomocna, co pozytywnie wpływa na ogólne doświadczenie zakupowe. Klienci doceniają estetyczne, bezpieczne i staranne pakowanie produktów, które docierają w nienaruszonym stanie. Oferta cenowa sklepu postrzegana jest jako atrakcyjna i korzystna w stosunku do jakości produktów. Kontakt ze sklepem jest zazwyczaj pozytywnie oceniany. Pojedyncze uwagi dotyczą trudności w komunikacji ze sklepem.

OpinieMagnetify.pl

Produkty są zaskakująco bardzo dobrej jakości biorąc pod uwagę fakt, ze nie kosztują dużo
Towar otrzymałem zgodnie z zamówieniem. Realizacja zamówionego towaru i przesyłka w expresowym tempie. Brawo

Odpowiedź ze sklepu Magnetify.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że zamówienie zostało zrealizowane szybko i zgodnie z oczekiwaniami 😊 Pozdrawiamy, Magnetify
Szybka wysyłka. Sprzętu jeszcze nie zdążyliśmy przetestować.

Jest ok. - tak jak miało być.

Szybka i profesjonalna dostawa. Produkt przetestowany - jest ok., o wiele lepszy od Lidlowej konkurencji.

Odpowiedź ze sklepu Magnetify.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że dostawa przebiegła sprawnie, a produkt po testach spełnia oczekiwania i dobrze się sprawdza 😊 Pozdrawiamy, Magnetify
Przesyłka dotarła w dobrym stanie .Miła obsługa kuriera DHL. wszystko ok.
zamówienie przebiegło bez problemów i szybko
Wszystko ok. Super szybko i sprawnie
Jestem zadowolona z zamówionego sprzętu i zamierzam kontynuować zakupy.
Ekspresowa dostawa zamówionego towaru.
Szybka dostawa, to już drugi mój zakup .jest ok
Szybko i solidnie tak jak powinno być
Wszystko dobrze towar jak w zamówieniu
Bardzo dobry produkt, sprawdza się w 100%. Polecam
Szybka dostawa, towar dobrej jakości w rosądnej cenie.
Świetny sklep, szybka i bezpieczna wysyłka w estetycznym opakowaniu.
Szybko i profesjonalnie!!! Zgodnie z zamówieniem
Szybka realizacją zamówienia, perfekcyjna obsługa warto kupować w tym sklepie

Odpowiedź ze sklepu Magnetify.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że realizacja zamówienia i obsługa spełniły oczekiwania 😊 Pozdrawiamy, Magnetify
Bardzo mocna i bardzo bardzo fajne baterie bo są litowo-jonowe wyciągnąłem bardzo długo w pracy i jestem zadowolony z tej wkrętarki

Odpowiedź ze sklepu Magnetify.pl

Dziękujemy za szczegółową opinię. Cieszymy się, że wkrętarka spełnia oczekiwania, a wydajność akumulatorów sprawdza się w pracy.
Szybko i profesjonalnie
Dobre zabezpieczenie do transportu. Bardzo dobra praca i cały proces eksploatacyjny.

Odpowiedź ze sklepu Magnetify.pl

Dziękujemy za świetną opinię 😊 Cieszymy się, że zarówno zabezpieczenie przesyłki, jak i działanie sprzętu spełniły oczekiwania.