Opinie łącznie (472) Opinie (472) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 19 sie 2025

aquatechnika.com.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo pozytywnie oceniają jakość produktów, podkreślając ich solidność, estetykę oraz zgodność z opisem. Wielokrotnie zwracają uwagę na szybkie i terminowe dostawy oraz zgodność zamówień z otrzymanymi produktami. Obsługa klienta wyróżnia się profesjonalizmem, miłym podejściem i fachowym wsparciem, a kontakt ze sklepem jest łatwy i szybki. Klienci doceniają również sprawne rozwiązywanie ewentualnych problemów przez personel sklepu. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi dotyczące opóźnień w dostawie, problemów z firmą kurierską oraz pojedyncze zastrzeżenia do wykonania produktów. Zdarzają się także sygnały o brakujących elementach w przesyłkach.

Opinieaquatechnika.com.pl

Do zestawu speedy nie zostało dostarczone zestaw ,przyszła tylko sama kolumna, interwencja spowodowała bardzo szybkie przesłanie brakujących elementów. Wiadomo, że zawsze mogą być jakieś niedociągnięcia, ale najważniejsze jest aby jak najszybciej wyprostować niezręczną sytuację. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję bardzo.

Zbiornik na deszczówkę. Polecam!

Zbiornik doskonałej jakości, w przeciągu ostatnich 4 lat jest to mój trzeci taki zbiornik na wodę. Sprawdza się bardzo, jakość towaru doskonała, obsługa profesjonalna, dostawa bardzo szybka. Polecam
Szkoda,że firma przewozowa nie informuje o terminie dostawy.Później kurier jest zdziwiony,że nikogo nie ma w domu i trzeba ad hoc załatwiać sąsiadów do odbioru przesyłki.Sam dostarczony towar ok,dobra jakość,dobre zabezpieczenie na czas transportu.
Zbiornik solidny, myślę że będzie służył :) Ocena: 5/5 Niestety cena dostawy wysoka (1100zł), a przy tym samemu trzeba ściągnąć z półciężarówki zbiornik, bo przewoźnik nie ma dosłownie nic do tego celu ze sobą. Ocena: 2/5
Beczka na wodę wykonana bardzo estetycznie. Polecam dla tych którzy szukają czegoś innego niż beton i szarość w ogrodzie ;) dostawa błyskawiczna

Działają wiele lat, kupowałem u nich kilka razy

Za każdym razem nie można było mieć jakichkolwiek zastrzeżeń. Dziękuję i pozdrawiam załogę!
Wszystko ok towar zgodny z zamówieniem, opakowany perfekcyjnie. Serdecznie dziękujemy
Zamówienie dostarczone zgodnie z oczekiwaniem ,zbiornik jest ok założony w traficu , spełnia moje oczekiwania.

Wygląd jest OK

Dno beczki powinno być płaskie albo dodane wzmocnienie. Ciężar wody to jednak nacisk spory na dno a grubość plastyku nie gwarantuje, że się nie odkształci

Fachowe doradztwo i szybka dostawa

Szybka dostawa, przemiła obsługa i fachowe doradztwo. Serdecznie polecam
Miły kontakt telefoniczny, szybka realizacja zamówienia.
B K
Bogdan K.
Dobry kontakt ze sklepem. Towar zgodny z ofertą. Zakup z opóźnioną wysyłką na moją prośbę dotarl idealnie w czas. Polecam.
bez zastrzeżeń. pompa zgodna z opisem. polecam
Szybko i sprawnie wszystko bez problemu
Wszystkie działania są sprawne z myślą o. kupującym. Bardzo dobry kontakt. Produkt rewelacyjny. Polecam.

Towar zgodny z opisem

towar zgodny z opisem. Terminowa dostawa.
Dobra jakość zamówionych produktów i szybka wysyłka.
Szybko -sprawnie -profesjonalnie. Bardzo dobry kontakt telefoniczny.Polecam
Bardzo szybka dostawa, dobry kontakt ze sprzedawcą, wszystko zgodne z zamówieniem polecam!!!
Zbiornik bardzo dobry, solidny, na plus ze jest sito na wszelaki syf z deszczówki pompa tez bardzo wydajna i dobra

aquatechnika.com.pl

Sklep internetowy Aquatechnika oferuje szeroką gamę innowacyjnych systemów dla ochrony środowiska. Wieloletnie doświadczenie i specjalistyczna wiedza naszego zespołu pozwalają na idealne dopasowanie s...