Artemodo sp. z o.o. sp. k.

114 reviews since 31 mar 2026

Ważny od: 7 mar 2025
magiaswiatel.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wyjątkowo szybkie tempo realizacji zamówień oraz dostaw. Obsługa klienta jest najczęściej opisywana jako profesjonalna, pomocna i sprawna. Większość klientów jest zadowolona z wysokiej jakości otrzymanych lamp i towarów. Klienci doceniają także staranne i solidne zabezpieczenie produktów podczas wysyłki. Klienci zazwyczaj uznają produkty za zgodne z opisem, choć sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące szczegółów.

OpinieArtemodo sp. z o.o. sp. k.

Wszystko fantastycznie

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię! Bardzo się cieszymy, że wszystko przebiegło fantastycznie i spełniło Państwa oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie do MagiaŚwiatła.pl!

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że zakupy w naszym sklepie spełniły Państwa oczekiwania. Takie słowa są dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy. Zapraszamy ponownie do Magii Świateł!

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Dziękujemy za pozytywną opinię i zaufanie! Cieszymy się, że zakup spełnił Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie do MagiaŚwiateł.pl!

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Dziękujemy za pozytywną opinię i zaufanie! Bardzo się cieszymy, że zakup spełnił Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie do MagiaŚwiateł.pl!

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię. To dla nas ogromna radość, że są Państwo zadowoleni z zakupów. Mamy nadzieję, że wybrane oświetlenie będzie cieszyć przez długi czas. ✨ Pozdrawiamy serdecznie Zespół MagiaŚwiatel.pl

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Dziękujemy za pozytywną opinię i zaufanie! 😊 Bardzo nam miło, że zakupy w Magia Świateł pozostawiły dobre wrażenie. Zapraszamy ponownie – będzie nam ogromnie miło gościć Państwa kolejny raz!

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że zakupy w Magia Świateł spełniły Państwa oczekiwania. Serdecznie zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Dziękujemy za pozytywną opinię i zaufanie! Cieszymy się, że zakupy w MagiaŚwiateł.pl spełniły Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie – z przyjemnością pomożemy przy kolejnych wyborach oświetlenia!

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa! Każda pozytywna opinia daje nam ogromną motywację do dalszej pracy. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni i mamy nadzieję, że jeszcze nieraz będziemy mogli Państwa gościć w Magia Świateł.

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii! Cieszymy się, że realizacja zamówienia przebiegła szybko i sprawnie. Zależy nam, aby zakupy w MagiaŚwiatła.pl były wygodne na każdym etapie — od wyboru produktu aż po dostawę. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie! Zespół MagiaŚwiatła.pl

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię! Bardzo się cieszymy, że szybka realizacja zamówienia spełniła Pani oczekiwania. Zależy nam, aby cały proces zakupowy przebiegał sprawnie, komfortowo i bez zbędnego oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie oraz wybór MagiaŚwiatła.pl. Mamy nadzieję, że zakupiony produkt będzie cieszył przez długi czas i że jeszcze nie raz będziemy mieli przyjemność gościć Panią w naszym sklepie. Zespół MagiaŚwiatła.pl

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię! Bardzo się cieszymy, że tempo realizacji zamówienia spełniło Pani oczekiwania i cały proces zakupowy przebiegł sprawnie. Dokładamy wszelkich starań, aby zamówienia były realizowane możliwie szybko i bezproblemowo. Dziękujemy za zaufanie oraz wybór naszego sklepu. Mamy nadzieję, że zakupiony produkt będzie cieszył przez długi czas i że jeszcze nie raz będziemy mieli przyjemność gościć Panią w MagiaŚwiatła.pl. Zespół MagiaŚwiatła.pl

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Bardzo dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że zamówienie zostało zrealizowane sprawnie i szybko. Mamy nadzieję, że kolejne zakupy w MagiaŚwiatła.pl będą równie udane. Zespół MagiaŚwiatła.pl

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Bardzo dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z zakupów w MagiaŚwiatła.pl. Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy mieli przyjemność Państwa gościć! Zespół MagiaŚwiatła.pl

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię i zaufanie! Bardzo się cieszymy, że zakupy w naszym sklepie spełniły Państwa oczekiwania. Takie słowa są dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy. Zapraszamy ponownie! Zespół MagiaŚwiatła.pl
Bardzo szybka wysyłka, a sama lampa ładniejsza niż na zdjęciu.

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! Ogromnie nas cieszy, że lampa po rozpakowaniu zrobiła jeszcze lepsze wrażenie niż na zdjęciach — właśnie takie momenty są najlepszym potwierdzeniem, że dobry wybór potrafi pięknie odmienić wnętrze. Życzymy, aby lampa każdego dnia tworzyła przyjemny klimat, dodawała charakteru aranżacji i cieszyła oko przez długi czas. Zespół magiaswiatel.pl
Transakcja przebiegła wzorowo.Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, a przesyłka została bardzo solidnie i bezpiecznie zapakowana. Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie.

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię oraz zaufanie do magiaswiatel.pl! ✨ To dla naszego zespołu ogromna satysfakcja, że mogliśmy sprostać Państwa oczekiwaniom. Każda miła wiadomość motywuje nas do dalszego działania i tworzenia miejsca, w którym piękne oświetlenie idzie w parze z profesjonalną obsługą. Dziękujemy za wybór naszego sklepu i zapraszamy ponownie! 😊 Pozdrawiamy Zespół magiaswiatel.pl
Jestem bardzo zadowolona. Pani obsługująca bardzo miła i pomocna . Lampy piękne a dostawa zgodnie z informacją na stronie . Pełna satysfakcja i ocena na 5 . Dziękuję !

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię i zaufanie! Cieszymy się, że zakupy w MagiaŚwiateł.pl spełniły Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
Ekspresowa wysyłka, towar zgodny z opisem

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że zamówienie dotarło ekspresowo. Dokładamy wszelkich starań, aby zakupy w naszym sklepie przebiegały szybko i sprawnie. Pozdrawiamy serdecznie Zespół MagiaSwiatel.pl

Magiaswiatel.pl – 16 lat doświadczenia w świecie światła Jesteśmy polską firmą specjalizującą się w sprzedaży oświetlenia, a nasz sklep internetowy MagiaSwiatel.pl od ponad 16 lat konsekwentnie rozwi...

Wyświetl wszystkie profile