Klienci bardzo często chwalą wygląd torebek, podkreślając ich piękno, elegancję oraz zgodność z oczekiwaniami i zdjęciami. Większość opinii docenia wysoką jakość wykonania produktów, materiały oraz staranne wykończenie. Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybką wysyłkę produktów. Klienci często chwalą zgodność otrzymanych produktów z opisem i zdjęciami na stronie. Wiele recenzji pozytywnie ocenia sposób zapakowania przesyłek, zwracając uwagę na estetykę i bezpieczeństwo. Klienci podkreślają wysoki poziom obsługi, profesjonalizm oraz łatwość kontaktu ze sklepem. Nieliczni klienci wspominają o wygodnej i bezproblemowej procedurze zwrotów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieBonafora.pl
Produkty zgodne z zamówieniem, wyglądają tak jak na stronie internetowej . Miło byłoby otrzymać cienkie torebki do przechowywania torebek żeby się nie kurzyły. W większości sklepów to już standard, że takie cienkie białe torebeczki są dołączane do zamówienia
Szanowna Pani,
dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że produkty są zgodne z zamówieniem i prezentują się tak jak na naszej stronie. Torebki ochronne do przechowywania są elementem wyposażenia zależnym od producenta — niektóre marki dołączają je do swoich modeli, a inne nie. Jako sklep oferujący produkty wielu różnych producentów nie mamy wpływu na ich dodatkowe akcesoria. Dziękujemy jednak za sugestię.
Bonafora.pl
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Czarna torebka prezentuje się elegancko, jest starannie wykonana i pasuje do wielu stylizacji. Dobra jakość w połączeniu z praktycznym rozmiarem sprawia, że świetnie sprawdza się na co dzień.
Szanowna Pani,
bardzo dziękujemy za tak piękną opinię! Cieszymy się, że czarna torebka zachwyciła Panią eleganckim wyglądem, starannym wykonaniem i praktycznym rozmiarem. Mamy nadzieję, że będzie wygodnym dodatkiem do wielu codziennych stylizacji!
Bonafora.pl
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Torebka jest piękna, wykonana z wysokiej jakości skóry i zgodna z opisem. Obsługa sklepu była profesjonalna, a realizacja zamówienia bardzo sprawna. Zdecydowanie polecam!
Szanowna Pani,
bardzo dziękujemy za tak piękną opinię, polecenie oraz zdjęcie dołączone do recenzji! Cieszymy się, że torebka zachwyciła Panią jakością skóry i zgodnością z opisem, a obsługa oraz realizacja zamówienia spełniły Pani oczekiwania. Życzymy przyjemnego użytkowania!
Bonafora.pl
Wszystko działało sprawnie. Pełna informacja wstępna. Kurier odpowiedział na telefon podany w mailu, był punktualny. Torebka troskliwie zapakowana. Może nadmiernie troskliwie, bo zużyto sporo papieru do wypchania jej wnętrza. Całość usługi elegancka..
Odpowiedź ze sklepu Bonafora.pl
Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasza obsługa oraz pakowanie torebki spełniły Pani oczekiwania. Serdecznie zapraszamy ponownie do Bona Fora.
Bonafora to sklep w którym kupuję już któryś raz z kolei. Towar bardzo dobrej jakości, szybka wysyłka. Kontakt bardzo dobry. Polecam i zachęcam do kupowania. Duży wybór piękne torebki . Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Pozdrawiam cały zespól
Odpowiedź ze sklepu Bonafora.pl
Dziękujemy za tak pozytywną opinię i polecenie! Cieszymy się, że nasze torebki oraz obsługa spełniają Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie do zakupów w Bona Fora!
Portfel naprawdę piękny,zgodny z opisem. Zmieniłabym tylko jedną dużą kieszeń transparentną na kieszonki na karty (dwie duże nie potrzebne,są jeszcze dwie małe). Po stronie sklepu wszystko fajnie,żadnych opóźnień. Polecam
Szanowna Pani,
bardzo dziękujemy za miłą opinię i polecenie! Cieszymy się, że portfel jest zgodny z opisem, a realizacja zamówienia przebiegła sprawnie. Dziękujemy również za cenną uwagę dotyczącą układu kieszeni — przekażemy ją producentowi. Życzymy przyjemnego użytkowania!
Bonafora.pl
Wszystko super z wyjątkiem różnicy co do wielkości torebki (może można robić zdjęcia w zestawieniu jakimś przedmiotem, którego wielkość jest powszechnie znana, np. laptop) oraz kolor, którego dokładnego odcienia niestety nie widać
Odpowiedź ze sklepu Bonafora.pl
Dziękujemy za opinię i cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupu. Staramy się aby nasze zdjęcia jak najlepiej oddawały rzeczywisty wygląd torebki, w wielu opiniach doceniają to nasze Klientki. Aby ułatwić wybór, dokładnie opisujemy wygląd naszych torebek i podajemy ich wymiary. Można je porównać ze swoimi ulubionymi torebkami lub zwizualizować ich rozmiar. Zapraszamy ponownie do naszego sklepu Bonafora.pl
Jestem bardzo zadowolona z zakupu 😊 Torebka jest przepiękna, dokładnie jak na zdjęciach i w opisie. Piękny biały kolor, staranne wykonanie i świetna jakość. Przesyłka szybka, wszystko dobrze zapakowane. Z czystym sumieniem polecam ❤️
Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Bezproblemowy zwrot, bardzo na plus jest dołączenie do zamówienia gotowego formularza zwrotu i możliwość odesłania paczkomatem.
Szanowna Pani,
bardzo dziękujemy za pięć gwiazdek i tak miłą opinię. Cieszymy się, że zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie, a proces zwrotu okazał się prosty i wygodny. Dokładamy starań, aby zakupy oraz ewentualny zwrot były dla naszych Klientek jak najmniej kłopotliwe.
Bonafora.pl
Przesyłka dotarła szybko, dobrze i bezpiecznie opakowana. Dobra komunikacja dot. terminu dostarczenia przesyłki bardzo ułatwia odbiór.
Szanowna Pani,
bardzo dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko, bezpiecznie zapakowana, a sprawna komunikacja dotycząca terminu dostawy ułatwiła jej odbiór. Zapraszamy ponownie!
Bonafora.pl
Torba-worek super. Zgodnie ze zdjęciem i opisem. Bonafora rzetelnie podchodzi do klienta. Szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt z rekomendowaną firmą kurierską. Polecam
Odpowiedź ze sklepu Bonafora.pl
Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że torba-worek spełniła Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie do Bona Fora.
Bardzo dobry, szybki kontakt, expresowa wysyłka, produkt pięknie zapakowany, wszystko zgodne ze zdjęciami i opisem
Szanowna Pani,
bardzo dziękujemy za piękną opinię! Cieszymy się, że doceniła Pani szybki kontakt, ekspresową wysyłkę oraz staranne zapakowanie produktu. To dla nas ogromna radość, że wszystko było zgodne ze zdjęciami i opisem.
Bonafora.pl
Realizacja zamówienia błyskawiczna Torebka taka jak na zdjęciach na stronie sklepu i najważniejsze cena umiarkowana ( w porównaniu do innych w sieci za ten sam rozmiar i kształt i kolor) Polecam
Towar zgodny z zamówieniem i szybką wysyłka 🙂 bardzo się cieszę, że trafiłam na Wasz sklep ❤️
Torebka rewelacja!!! Przepiękna i mega porządna! Na pewno jeszcze skorzystamy ..Polecam serdecznie!
Przesyłka dotarła szybko . Torebka ładna, posiada kilka przegródek. Spełniła moje oczekiwania.
Moja wymarzona torebka.
Bardzo ładna . Super wykończenie .
Jestem mega zadowolona .
Polecam z czystym sumieniem 🥰
Szybka dostawa, torebka bezpiecznie zapakowana w pudełku kartonowym i oryginalnej torbie do przechowywania. Wszystko ok! Dziękuję :-)
Szanowna Pani,
bardzo dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że dostawa była szybka, a torebka dotarła bezpiecznie zapakowana w pudełku i oryginalnej torbie do przechowywania. Życzymy przyjemnego użytkowania i zapraszamy ponownie!
Bonafora.pl
Torebka bardzo ładna wykonanie z dobrego materiału, spełniła moje oczekiwania w stosunku do ceny i pasująca do wszystkiego polecam zakup
Szanowna Pani,
bardzo dziękujemy za pięć gwiazdek i polecenie! Cieszymy się, że torebka spełniła Pani oczekiwania pod względem wykonania, materiału oraz ceny. Mamy nadzieję, że będzie pasowała do wielu stylizacji i służyła Pani przez długi czas.
Bonafora.pl
Jestem bardzo zadowolona z torebki. Jest nieduża, niezwykle zgrabna i poręczna, a jednocześnie zaskakująco pojemna — bez problemu mieści wszystkie najpotrzebniejsze rzeczy. Wykonana starannie i prezentuje się naprawdę elegancko.
Odpowiedź ze sklepu Bonafora.pl
Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i miłą opinię! ❤️
Ogromnie się cieszymy, że torebka spełniła Pani oczekiwania – szczególnie pod względem funkcjonalności i wyglądu. To dla nas bardzo ważne, aby nasze modele były nie tylko eleganckie, ale też praktyczne na co dzień.
Cudownie, że doceniła Pani jej staranne wykonanie 😊
Zapraszamy serdecznie ponownie do Bonafora.pl – będzie nam bardzo miło gościć Panią ponownie!
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Bonafora.pl