ford.sklep.pl- Logo - Opinie

ford.sklep.pl

Opinie (1258) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (14 565)

31 paź 2023
Produkt wyglądał jak ze zwrotu Był ewidentnie rozpakowany przetargana naklejka oryginalna Forda Należało zapytać czy taki produkt można wysłać Zamawiany był nowy …

29 paź 2023
Otrzymałem otwarty olej z zerwaną plombą. W dodatku brakowało około 100ml, a opakowanie było suche i czyste bez śladów oleju. Sklep nie poczuwa się do winy i twierdzi, że nie ma o co "kruszyć kopii". Dodam że olej kosztuje prawie 200zł/litr. Dla mnie porażka i brak profesjonalizmu. Edit po odp. ford.sklep.pl: zwykłe kłamstwo, że w pierwszej kolejności został zaproponowany mi zwrot i to bezkosztowy

Opinie nt. sklepu ford.sklep.pl

Resetuj
Możliwość wyboru części zamiennych w zależności od producenta, Informacja do jakiego modelu ma zastosowanie z podaniem lat produkcji, I jak zawsze szybkość realizacji zamówienia na zasadzie dziś zamówienie jutro u klienta. Pozdrawiam.
Sklep jest OK, ale firmy kurierskie z którymi współpracujecie to porażka. Zakup zrobiony we czwartek dotarł we wtorek i to dopiero po telefonicznej interwencji w firmie kurierskiej, a paczka miała do przebycia około 25km.
30 sie 2024
- bardzo dobry kontakt online - odpowiedzi na wszystkie pytanie - szybka sprawna dostawa - zamiast 4 szt. tulejek wbiło mi się 8 szt. -natychmiastowa korekta i zwrot pieniędzy.
Bardzo profesjonalna obsługa . Krótkie terminy realizacji . Bardzo przejrzysta strona . Dobre ceny . Szczerze polecam .
31 sie 2024
Jestem zadowolony, szybka dostawa ,towar zgodny z zamowieniem,bede dalej zamawiał w tym sklepie.
21 sie 2024

Kolejne szybkie i udane zakupy

Szybko sprawnie i bez żadnych problemów. Części jak zawsze pasują bez żadnych kombinacji
JC
Jaroslaw C.
Morzyczyn
Sklep jest jedny najlepszych sklepów z częściami do Forda. Zawsze szybka dostawa.
25 sie 2024
Bardzo szybki czas wysyłki, pełna informacja o postępach w realizacji zamówienia.
23 sie 2024
Towar zgodny z opisem. Cena atrakcyjna. Serdecznie polecam firmę
Sprawny sprzedawca, towar dobrze zapakowany. Jestem zadowolony
Zamówienie zgodnie z zamówieniem, szybka dostawa. Polecam.
28 sie 2024
Dostawa na wyznaczony czas.Towar zgodny z opisem. Polecam.
3 wrz 2024
Pomyślnie, co mnie interesuje i było mi potrzebne. 👍

Zakupy.

Towar zgodny z zamówieniem. Szybka pr,esyłka. Polecam.
19 sie 2024
Polecam ,szybko, zgodne z opisem, zadowolona z zakupu
Wszystko oki, zgodnie z zamówieniem i szybka dostawa.
Wszystko szybko, profesjonalnie i zgodne z opisem.
30 sie 2024
Produkt zgodny z opisem, polecam wiarygodny sklep.
Polecam. Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem.
27 sie 2024
Przedmiot zgodny z opisem. Bardzo szybka wysyłka