31 paź 2023
Produkt wyglądał jak ze zwrotu Był ewidentnie rozpakowany przetargana naklejka oryginalna Forda Należało zapytać czy taki produkt można wysłać Zamawiany był nowy …
Otrzymałem otwarty olej z zerwaną plombą. W dodatku brakowało około 100ml, a opakowanie było suche i czyste bez śladów oleju. Sklep nie poczuwa się do winy i twierdzi, że nie ma o co "kruszyć kopii". Dodam że olej kosztuje prawie 200zł/litr. Dla mnie porażka i brak profesjonalizmu.
Edit po odp. ford.sklep.pl: zwykłe kłamstwo, że w pierwszej kolejności został zaproponowany mi zwrot i to bezkosztowy
Możliwość wyboru części zamiennych w zależności od producenta,
Informacja do jakiego modelu ma zastosowanie z podaniem lat produkcji,
I jak zawsze szybkość realizacji zamówienia na zasadzie dziś zamówienie jutro u klienta. Pozdrawiam.
20 wrz 2024
To lubię najbardziej i to tutaj znalazłem:
Przejrzyszta witryna internetowa, pokazane realne stany magazynowe, szybka realizacja zamówienia.
To już kolejny zakup części w tym sklepie i jak zawsze wszystko przebiegło sprawnie. Części zgodne z opisem.
Szybko sprawnie i towar zgodny z opisem. Dziś kupione jutro dostarczone co więcej chcieć