Klienci w większości są zadowoleni z jakości produktów oraz zgodności towarów z opisem, a także doceniają pozytywne doświadczenia związane z kompetentną i miłą obsługą klienta. Dodatkowo opakowanie przesyłek oceniane jest najczęściej pozytywnie lub neutralnie. Wśród negatywnych aspektów klienci często wskazują na długi czas realizacji zamówień i rozbieżności między deklarowanym a rzeczywistym terminem dostawy. Pojawiają się także liczne sygnały o problemach z procesem zwrotów i reklamacjami, szczególnie jeśli chodzi o opóźnienia w zwrocie pieniędzy oraz niejasność procedur. Opinie na temat obsługi klienta są bardzo rozbieżne – część osób skarży się na lekceważenie, brak odpowiedzi na wiadomości i trudności z kontaktem mailowym lub telefonicznym w sytuacjach problemowych. Sporadycznie pojawiają się także wątpliwości co do oryginalności lub stanu produktów, pojedyncze pomyłki w rozmiarze lub modelu oraz zgłoszenia o potrzebie lepszego zabezpieczenia przesyłek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesamplestore.pl
Zdecydowanie nie polecam
Najgorsze doświadczenie w życiu…
Nie polecam ! Omijać szerokim łukiem
Zamówienie nr 287862 Nike Air Max plus Naples
Adidas Campus South Park
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Zamówiona bluza yeezy gap jest świetna
Olewanie oraz brak zwrotu
- +48721341631