Klienci doceniają szybkie tempo realizacji zamówień oraz ekspresową wysyłkę. Pozytywnie komentowana jest także atrakcyjność cen oferowanych produktów. Wielu klientów zwraca uwagę na brak odpowiedzi lub kontaktu ze strony obsługi klienta, co budzi frustrację i niezadowolenie. Pojawiają się również opinie o opóźnieniach lub braku dostarczenia przesyłki.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesnowleader.pl
Świetny towar i szybka miedzynarodowa dostawa...
Po zamówieniu otrzymałem maila potwierdzającego. Przesyłka idzie z Francji wiec trzeba byc przygotowanym ze dostawa nie bedzie jutro. Niemniej wszytsko przebiegło prawidłowo. Towar zgodny z zamówieniem, cena lepsza niz w polskich sklepach. Z pełnym przekonaniem mogę polecic :)
Polecam zakupy
Wszystko przebiegło bezproblemowo. Cała obsługa zgodna z podanymi zasadami realizacji zamówień, towar dobrze zabezpieczony, możliwość zamówienia do punktu odbioru w Polsce co jest dodatkowym atutem. Jak najbardziej polecam!
Wszystko zgodnie z opisem - czas oczekiwania na przesyłkę troche dłuższy.
Na 5 dni zanim otrzymałem fizycznie zamówienie to dostałem informacji w formie elektronicznej jak oceniami otrzymaną przesyłkę i jakość współpracy. Zalecam na przyszłośc wysyłanie takiej informacji po fizycznym dostarczneiu przesyłki
Szybko, sprawnie
Szeroka oferta, zwłaszcza w zakresie butów Meindl, o które mi chodziło. Zakup sprawny, wysyłka również. Ceny również atrakcyjne. Jak najbardziej polecam
Reliable shop
Fast shipping from France to Poland; product from the latest collection at an excellent price.
Wysyłka została dostarczona wcześniej niż zdołalam o niej pomyśleć. Dziękuje za szybko serwis.
Buty HOKA
Bardzo szybka i rzetelna dostawa. Firma snowleader to doskonały dostawca. Cudowne buty, dobrze zapakowane. Na pewno będę korzystać z oferty sklepu. ALINA
Solidnie spakowane. Niespodziewane prezenty do dużego zamówienie. Szybkość dostawy.
Opinia pozytywna.
Sprawnie i bez żadnych zastrzeżeń co do towaru, obsługi, przesłania.
Szybka dostawa
Szybka,sprawna realizacja z dostawa do Polski
Bieżąca informacja o stania zamówienia. Cena produktu.
Wszystko spoko i na czas :)
snowleader.pl
- +48 225244917
- www.snowleader.pl
- contact@snowleader.com
- EPAGNY METZ-TESSY, FRA
snowleader.pl
Snowleader to najlepszy sklep internetowy z wyposażeniem górskim. Narty, deski snowboardowe, odzież do sportów zimowych – znajdziesz tu sprzęt dostosowany do Twoich potrzeb. Snowleader oferuje równi...