Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Produkty są często chwalone za wysoką jakość i naturalny skład, a także skuteczność działania. Obsługa klienta oceniana jest jako miła, profesjonalna i pomocna. Większość klientów pozytywnie ocenia sposób zabezpieczenia i wygląd opakowań. Pojawiła się jednak pojedyncza krytyka dotycząca opakowań.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieGENOSCOPE - producent suplementów i kosmetyków z najlepszym colostrum
Pojawiło się złoto i srebro w kremach ale nie ma opisów jak działa, nie ma też informacji na tubkach. Krem Diabetegen forte bez złota nie goi mojej rany ale jest najlepszy ze wszystkich kremów jakie kiedykolwiek stosowałam. Colostrum immune 60 także uważam że jest b. dobre, mam wrażenie że z suplementacją bakterii Narine, VitaBiosa i teraz od dr Mikrobioma goją mi jelita. Zaczęłam podjadać zwykły nabiał i mrożony porządny chleb i nie mam takich jak przedtem objawów brzuszno jelitowo trawiennych jak przez całe lata. Nie leczę się u lekarzy tylko zbieram wiedzę również z medycyny chińskiej i ajurwedyjskiej i cieszę się że trafiłam na środki które mi służą.
To już moje kolejne zakupy tego produktu
Szczegółów działania nie napiszę
U każdego z nas inaczej działa
Bo mamy inne problemy zdrowotne i inne organizmy.
Mojej znajomej , której ten produkt poleciłem pomógł
Wzrosło co miało wzrosnąć i jest szczęśliwa
Szkoda że lekarze nic o tym nie mówią
Dlaczego , sami odpowiedzmy sobie na te pytanie
Pozdrawiam
Świetny produkt i błyskawiczna wysyłka
Jestem bardzo zadowolona z zakupu Colostrum w płynie bez kazeiny. To chyba jedyny taki produkt na rynku, który mogą stosować osoby z nietolerancją kazeiny. Zakup przebiegł bezproblemowo, a co niezwykle ważne paczkę otrzymałam już następnego dnia po zamówieniu. Błyskawiczna wysyłka :) Na pewno to nie ostatni mój zakup w tym sklepie. Gorąco polecam!
Pierwszy zakup.
Dzień dobry,
bardzo dziękuję za produkty, z pewnością wspaniałe sądząc po ich składach (zbyt krótki okres użytkowania). Dostawa również szybka - ku memu zadowoleniu. Jednakże, mimo zarejestrowania się na Państwa stronie, nie otrzymałam żadnego rabatu (21%), o którym dowiedziałam się dopiero po otrzymaniu takiej informacji na ulotce dołączonej do paczki.
Pozdrawiam,
Blanka Jarosz-Przybyłowicz
Kolostrum kozie bardzo dobrze wspiera odporność i regenerację organizmu. Duży plus za naturalny skład i dobrą przyswajalność. Po regularnym stosowaniu można zauważyć poprawę samopoczucia i większą odporność.
Krem diabetegen znam od dawna, jest nie do zastąpienia w pielęgnacji i przyspieszaniu gojenia wszystkich kłopotów skóry. Do dobrego produktu dodaliście szybkie i sprawne dostarczenie. Nie da się lepiej.👍
нищо,продукта е уникален,преди съм взимал сякаш имаше по евтина възможност за пращане по пощата с такса за това,но го поръчваме заради магическите качества на продукта и в бързината може би не съм видял опция пращане по поща .известен е в българия но по неясна причина преди 3 години спира да се продава по аптеките ,и се налага така,благодаря много че ви има
Przemiła i szybka obsługa. Produkty na najwyższym poziomie, szczególnie linia profesjonalna kosmetyków.
Bardzo dziękuję i do następnego razu.
Przesylka dotarła bardzo szybko, wszystko zgodne z opisem. Polecam
Kolostrum kozie to świetny naturalny produkt na wzmocnienie odporności. Bogate w przeciwciała i składniki odżywcze, dobrze wspiera organizm i jest łatwo przyswajalne. Polecam.
Super że można za pobraniem., piękne opakowanie paczki,szybka dostawa. Jestem zadowolona
Zamowienie zrealizowano w zaskakujaco szybkim czasie
Produkt bardzo skuteczny. Kilkukrotnie uchronił mnie od infekcji. Zaczynam brać gdy pojawią się pierwsze objawy choroby i po 3 dniach nie ma już po nich śladu 🙂
Jestem bardzo zadowolony
Jestem bardzo zadowolony, błyskawiczna wysyłka, miła obsługa, atrakcyjne ceny. Napewno skorzystam ponownie
Zaczynam przygodę z lekiem,dostawa szybka i sprawna.
Bardzo na plus
Przesyłka naprawdę szybko doszła. Profesjonalnie.
Super produkty, szybka wysyłka.
Produkty są świetne polecam.
Błyskawicznie zrealizowane zamówienie. Na ocenę zakupionego produktu zdecydowanie za wcześnie
Szybka przesyłka.