grawernia.pl- Logo - Opinie

grawernia.pl

Opinie (281) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1925)

znaku jakości

Ważny od: 1 mar 2016
grawernia.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Firma ta oferuje Ochronę Kupującego Trusted Shops do 10 000 zł. Dowiedz się, w jaki sposób zapewnia to bezpieczeństwo transakcji.

najbardziej pozytywna opinia

2 sty 2023
Tydzień przed świętami obudziłem się z brakiem prezentu dla mojego dziadka. W burzy mózgów padło na nóż do grzybów z grawerem. Myśląc że i tak nie dojdzie już przed świętami szukałem dobrej jakości przy rozsądnej cenie. To znalazłem właśnie w sklepie grawernia.pl. ku mojemu zdumieniu szybko dostałem projekt noża z grawerem (3 opcje), zaproponowałem poprawki i jeszcze tego samego dnia dostałem finalny projekt do akceptacji. Moje zamówienie wysłane zostało następnego dnia (środa… ostatnia przed światami!!!). Dzięki szybkiej i profesjonalnej obsłudze paczka doszła dzień przed Bożym Narodzeniem, ładnie zapakowana i nie naruszona. Cała operacja trwała 5dni :D Dziękuję sklep grawernia.pl za szybką realizację i uśmiech z darowanego na święta prezentu!!!

najbardziej krytyczna opinia

12 cze 2023
Plusy: - Doskonałe wykonanie - tabliczki bez skazy, czyste i porządnie zapakowane projekty czytelne, wyjaśnione wszystkie za i przeciw sugerowanych rozwiązań, - Atrakcyjna, rynkowa cena. Minusy: - Okropnie słaby kontakt - jedna odpowiedź mailowa dziennie przez co czas realizacji wydłużył się na prawie dwa tygodnie. - Gdybym o sobie nie przypomniał po 2-3 dniach bez kontaktu to pewnie w ogóle nie wysłano by do mnie zamówienia. Po moim mailu nagle rach-ciach i dostałem info od paczkomatów, że pojawił się numer przewozowy. Przypadek?

Opinie nt. sklepu grawernia.pl

10 lis 2023

Dobra robota!

Szybko, sprawnie i profesjonalnie, aby klient był maksymalnie zadowolony. Zarówno przygotowanie i uzgodnienie projektu jak również sam produkt gotowy zasługują na najwyższe noty. Dziękuję i polecam!
16 lis 2023
Wspaniale jest przeczytać tak miłe słowa!!! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony ze wszystkich aspektów doświadczenia z naszym sklepem. Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie. Zespół Grawernia.pl
20 lis 2023
Pięknie wykonana praca , wszystko prezentowało się idealnie , serdecznie polecam

Produkt wykonany profesjonalnie jest mega zadowolony

Polecam firmę Grawernia.Pl wszystko wykonane tak jak zostało ustalone
22 lis 2023
Zlecenie wykonano zgodnie z ofertą w podanym terminie, bez zastrzeżeń .
13 lis 2023
Podoba mi się jakość i szybkość obsługi oraz ich dbałość o szczegóły.
16 lis 2023
Bardzo dziękujemy za piękną opinię! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z jakości i szybkości naszych usług, a także z naszej dbałości o szczegóły :) W GRAWERNIA.PL staramy się zapewnić jak najlepszą obsługę klienta, a takie opinie są nieocenione, aby pomóc nam osiągnąć ten cel. Mamy nadzieję, że wkrótce znów się spotkamy :) Pozdrawiamy serdecznie Zespół GRAWERNIA.PL
12 lis 2023
Stylowy projekt, staranne wykonanie, szybka realizacja i wysyłka.
16 lis 2023
Dziękujemy Pani Marto za miłe słowa na temat naszej współpracy. Cieszymy się, że projekt, staranne wykonanie oraz szybka dostawa zostały docenione :) Staramy się zapewnić naszym klientom najlepszą możliwą obsługę i cieszymy się, że zostało to zauważone :) Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Pozdrawiamy serdecznie! Zespół GRAWERNIA.PL
13 lis 2023
Szybko, dobrze i tanio. Dziękujemy i pozdrawiamy.
16 lis 2023
Cieszymy się, że nasze usługi zostały tak pięknie ocenione i uznane za szybkie, dobre oraz przystępne cenowo. Jesteśmy dumni, że możemy obsługiwać naszych klientów z taką jakością :) Nasz zespół dokłada wszelkich starań, aby zapewnić doskonały stosunek jakości do ceny przy jednoczesnym zachowaniu wysokich standardów pracy. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był zadowolony ze współpracy z nami :) Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy! Zespół GRAWERNIA.PL
15 lis 2023
Produkt zgodny z oczekiwaniami bez żadnych uwag.
16 lis 2023
Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię i pięć złotych gwiazdeczek. Cieszymy się, że produkt spełnił Pana oczekiwania. W GRAWERNIA.PL naszą misją jest zapewnienie naszym klientom wysokiej jakości produktów i doskonałej obsługi klienta. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient miał pozytywne doświadczenia podczas zakupów u nas :) Doceniamy Pana opinię i dziękujemy za poświęcony czas :) Pozdrawiamy serdecznie Zespół GRAWERNIA.PL
Profesjonalne wykonanie, sprawna komunikacja.
20 lis 2023
Polecam wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
Szybka realizacja i dostawa na czas
Dzięki, super, polecamy!
Szybko i super wykonane