jagadzet.pl

7189 reviews since 22 kwi 2021

Ważny od: 27 wrz 2021
jagadzet.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką dostawę produktów. Wielu klientów potwierdza, że otrzymane produkty są zgodne z ofertą i opisem na stronie. Recenzenci często odnoszą się także do wysokiej jakości wykonania produktów. Klienci bardzo pozytywnie oceniają kontakt z obsługą sklepu, chwaląc uprzejmość i wsparcie przy zamówieniach oraz reklamacjach. Reklamacje i pomyłki są rozwiązywane bardzo sprawnie i bezproblemowo, co budzi uznanie klientów. Często chwalone są również estetyczne i bezpieczne opakowanie produktów. Choć opinie są w większości pozytywne, sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące rozbieżności pomiędzy otrzymanym produktem a opisem na stronie. Pojedyncze głosy krytyczne dotyczą także niezgodności opakowań oraz jakości wykonania niektórych produktów.

Opiniejagadzet.pl

Kanister świetny!!!

Kanister bardzo fajnie zrobiony, robi naprawdę wrażenie. Płytka z nadrukiem, jest drewniana - tej informacji brakowało mi w opisie produktu, a to bardzo ważne, bo podnosi wartość samego produktu.
Polecam szczerze całym serduchem. Zamówienie przyszło szybko i co najważniejsze jest takie jak w opisie. Cena również wydaje mi się optymalna 😊 pozdrawiam serdecznie 😊

Szybko rozwiazany problem

Zamowilam 2 rzeczy. Przez pomylke wyslano mi tylko jedna ale pomylka zostala rozwiazana ekspresowo i juz na w dzien zamowienie zostalo wyslane. Oba produkty sa swietne. Slicznie dziekuje i na pewno zloze tu zamowienie jeszcze nie raz.
Polecam serdecznie!! Super jakość rzeczy, dobrze wykonane i bezpiecznie dostarczone. Super pomysł na prezent na różne okazje!
Informować że produkt jest do samodzielnego złożenia. Tego nie widziałem lub nie doczytałem. Złożenie było banalne z filmem na YT. Jednocześnie trzeba było się ukrywać przed osobą obdarowaną.
Kanister z dedykacją wygląda świetnie, ogólnie cały prezent jest profesjonalnie wykonany, dziękuję za szybką realizację zamówienia jestem bardzo zadowolony.
Zamówiony produkt jest strasznej jakości, choć naprawdę wyglądał dobrze. Solenizant bardzo się ucieszył, ale niestety czar prysł po wlaniu kontrolnie wody do dystrybutora. Niestety przecieka, mimo, że nie jest pęknięty. Miał być fajny prezent, a niestety skończy na półce jako eksponat, bo nie spełnia swojej funkcji. Jak za takie pieniądze, to spodziewałam się lepszej jakości. Na pewno już nic tu nie zamówię.
Zamówiony zestaw w dobrej cenie i odpowiadającej jakości obdarowany bardzo się ucieszył, szybka przesylka jak na personalizowane zamówienie :)

Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Solenizant zadowolony! Polecam :)
Wszystko zgodnie z opisem i mega wykonany nadruk. Dostawa w ciągu 2 dni polecam bardzo.
szybka realizacja zamówienia, dobra jakość kocyko-szlafroka (plus za dodatkowe opakowanie zabezpieczające), elementy do złożenia słodkiej chatki na dzień mamy starannie wykonane, jedynie rozmar opakowania mógłby być większy
Szybka wysyłka, świetny kontakt w razie problemów szybka wymiana

Prezenciki

Szybka i kompletna wysyłka prezenciki ładnie zapakowane 😃
Produkt jak z zdjęcia, super jakość, szybka dostawa. Polecam.

Grawer

Jeśli wykonują Państwo gadżety na terenie Polski, to należałoby stosować imiona w odmianie. Która wersją jest poprawna: Widzisz Lidia czy Widzisz Lidio? Terminowość realizacji zamówienia jest satysfakcjująca tylko ten brak odmiany imienia bardzo mnie drażni patrząc na gadget.

Perfekt

Bardzo szybka wysyłka , wszystko zgodne z opisem

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko i dokładnie z oczekiwaniami
Polecam, profesjonalne podejście do klienta
Bardzo szybka dostawa, super ceny super gadżety super obsługa polecam
Szybko wybrane szybko dostarczone,ładnie opakowane

• +48609300699
  • jagadzet.pl
  • kontakt@jagadzet.pl
  • Szczytniki, POL

Gadżety i Śmieszne Prezenty ⭐ Znajdź w naszym sklepie idealny gadżet na każdą okazję ✓ Duży wybór gadżetów i atrakcyjnie niskie ceny ✓ Sprawdź teraz!