jagadzet.pl

Opinie łącznie (7026) Opinie (3626) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci są bardzo zadowoleni z błyskawicznej realizacji zamówień oraz szybkiej wysyłki. Większość z nich chwali wysoką jakość wykonania produktów oraz potwierdza, że są one zgodne z opisem i zdjęciami na stronie. Wysoko oceniany jest również kontakt i pomocność obsługi, podkreślany jest profesjonalizm i życzliwość personelu. Wiele pozytywnych opinii dotyczy także estetyki i solidności opakowania oraz możliwości personalizacji produktów, w tym jakości graweru. Sporadycznie pojawiają się drobne uwagi krytyczne dotyczące jakości opakowania oraz niewielkie niedociągnięcia w personalizacji produktów. Nieliczni klienci zgłaszali problemy z produktem lub zamówieniem, jednak reklamacje są rozpatrywane szybko i sprawnie.

Opiniejagadzet.pl

Szybko rozwiazany problem

Zamowilam 2 rzeczy. Przez pomylke wyslano mi tylko jedna ale pomylka zostala rozwiazana ekspresowo i juz na w dzien zamowienie zostalo wyslane. Oba produkty sa swietne. Slicznie dziekuje i na pewno zloze tu zamowienie jeszcze nie raz.
Informować że produkt jest do samodzielnego złożenia. Tego nie widziałem lub nie doczytałem. Złożenie było banalne z filmem na YT. Jednocześnie trzeba było się ukrywać przed osobą obdarowaną.
Zamówiony zestaw w dobrej cenie i odpowiadającej jakości obdarowany bardzo się ucieszył, szybka przesylka jak na personalizowane zamówienie :)
Zamówiony produkt jest strasznej jakości, choć naprawdę wyglądał dobrze. Solenizant bardzo się ucieszył, ale niestety czar prysł po wlaniu kontrolnie wody do dystrybutora. Niestety przecieka, mimo, że nie jest pęknięty. Miał być fajny prezent, a niestety skończy na półce jako eksponat, bo nie spełnia swojej funkcji. Jak za takie pieniądze, to spodziewałam się lepszej jakości. Na pewno już nic tu nie zamówię.
szybka realizacja zamówienia, dobra jakość kocyko-szlafroka (plus za dodatkowe opakowanie zabezpieczające), elementy do złożenia słodkiej chatki na dzień mamy starannie wykonane, jedynie rozmar opakowania mógłby być większy
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Towar zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolona . Polecam 😄
Szybka dostawa, dobrze zabezpieczona w transporcie, ale mogłam wybrać w pudełku drewnianym, gdzie są drzwiczki przymocowane zawiasami i bez wiórek w środku. Nie zauważyłam przed zamówieniem, a tylko trochę droższe.
Profil prywatny
Bardzo dobre wykonanie, chociaż wszystkie zaczepy powinny lepiej się trzymać i to bez tych mini blokad. Ale poza tym produkt jest wspaniały
Bardzo dziękuję. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie :)) produkt bardzo dobrej jakości, obdarowany zadowolony, co jest najważniejsze!!

gadżety

Gadżety super, niestety przy jednej latarce na rękę przy wkladaniu baterii zauważyłam luźny wąs od baterii (nie wiem jak to się fachowo nazywa) przez co bateria jest luźna i "rączka" nie świeci. Pozdrawiam
Wszystko ok, towar zgodny z opisem, jakościowo dobry, szybka obsługa zamówienia i dostawa
Przesylke otrzymalam dziekuje tylko opakowanie nie bylo od tego prezentu co kupiłam i bylo az 4 opakowania no trudno pozatym wszystko okKrystyna ze Szczecina
Jak w poprzednich zamówieniach, towar dostarczony szybko, pięknie zapakowany i w pełni zgodny z opisem. Jestem zadowolona i polecam Wasz sklep moim znajomym.
Szybka dostawa pięknie zrobione i klient zadowolony miłą obsługa rozmowa przez telefon polecam z pewnością

Super polecam!

Współpraca z tą firmą to czysta przyjemność rewelacyjny kontakt szybki czas realizacji POLECAM!!!
Najwyższa ilość gwiazdek za kontakt z JAGADZET, sympatyczna rozmowa telefoniczna, a co najważniejsze to zamówienie zrealizowane w niecałe 24 godziny. Maleńki minus za pobraną przesyłkę pomimo zamówienia pow. 150 zł. i w związku z tym darmową, ale to pewnie ja coś źle wpisałam. Jestem zadowolona , pozdrawiam serdecznie życząc Wesołych Świąt. Dziękuję bardzo 🤗

Szybka dostawa, dobry produkt

Szybka dostawa. Koszulki zgodne z opisem. Puszka w której zapakowano prezent- świetny opis 'smaru warsztatowego' :) Polecam.
Super gadżety, błyskawiczna dostawa, jakość dobra, pełna satysfakcja. Na pewno jeszcze skorzystam, przy kolejnej okazji.
Super mąż zadowolony z prezentu. Napis na skrzynce pięknie się prezentował. Narzędzia solidne jak za taką cenę polecam.
Do zamówienia wkradł się mały błąd reakcja była natychmiastowa i bardzo mnie satysfakcjonująca. Polecam