Opinie łącznie (5188) Opinie (959) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 17 cze 2022

humbi.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybką i sprawną dostawę zamówionych produktów. Wielu klientów podkreśla zgodność produktów z opisem i oczekiwaniami. Klienci doceniają profesjonalną, sprawną i przyjazną obsługę sklepu. Kupujący chwalą jakość oferowanych produktów, zarówno pod względem wykonania, jak i trwałości. Klienci doceniają atrakcyjne ceny i możliwość uzyskania dodatkowych rabatów. Większość klientów pozytywnie ocenia zabezpieczenie przesyłek, choć pojawiły się pojedyncze uwagi o niedbałym zapakowaniu.

Opiniehumbi.pl

Gorąco polecam zakupy na Humbi. Proces zakupu dziecinnie łatwy,darmowa dostawa, a nawet sprawdzona funkcja "poinformuj o dostępności", do tego można obniżyć koszty zakupu po wprowadzeniu kodu brodaty15. Do tej pory kupowałem tu dwa razy. Czas dostawy i opakowanie na najwyższym poziomie.Do tego warto dodać,że w obu zamówionych zestawach Cada F1 nie brakowało żadnej części
Zamówione produkty bardzo szybko były dostarczone do paczkomatu. Jedynie moxa bezdymna była inna niż na zdjęciu na stronie oraz odebranie paczki w paczkomacie InPost dla mnie było nie typowym. Poza tym jestem zadowolona z zamówienia oraz polecam stronę.
Bardzo szybka realizacja zamówienia, polecam Sprzedawcę :)Samochodzik super i działa, wszystko poskładane przez sześciolatka, dziecko zadowolone z prezentu.
Kolor haki jest niesamowity. Szybka dostawa, polecam. Brałam bo super blokować zdziergane rzeczy iglami, po praniu na nich. Mozna na nich czwiczyć, można na piknik na trawę, będzie zamawiać jeszcze, nawet kot poliubił, jednego do drapania musiała mu udzielić.
Wszysto super. Towar zgodny z zamówieniem, wszystko przebiegło sprawnie i bardzo szybko. Firma godna polecenia
Szybka realizacja zamówienia. Samochody sterowane rewelacyjnie sprawdziły się w zabawie. Dzieciaki zachwycone:]
Profesjonalna wspolpraca oaz szybka wysyłka.
Zabawka pluszak super, szybka dostawa, bez komplikacji.
Zamówienie bez problemów. Szybka realizacja. Umiarkowane ceny. Polecam sklep!
Bezproblemowo

Lotus Exige

Super zakup
Wszystko super
Ekspresowa dostawa produkt zgodny z opisem gorąco polecam

• www.humbi.pl
  • sklep@humbi.pl
  • Gdynia, POL

humbi.pl

Szukasz zabawek i akcesoriów dla swojego dziecka? Odwiedź sklep internetowy Humbi.pl i zapoznaj się z naszą bogatą ofertą w atrakcyjnych cenach!

Wyświetl wszystkie profile