Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację i dostawę zamówień. Otrzymane produkty są zgodne z opisem i spełniają oczekiwania, a ich solidność i trwałość są wysoko oceniane. Obsługa klienta jest profesjonalna, pomocna i godna polecenia. Doceniane są także atrakcyjne, konkurencyjne ceny, liczne rabaty oraz szeroki wybór produktów i dostępność różnych marek. Większość klientów docenia dobre zabezpieczenie przesyłek, choć zdarzają się pojedyncze uwagi o uszkodzeniach.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniehumbi.pl
Gorąco polecam zakupy na Humbi. Proces zakupu dziecinnie łatwy,darmowa dostawa, a nawet sprawdzona funkcja "poinformuj o dostępności", do tego można obniżyć koszty zakupu po wprowadzeniu kodu brodaty15. Do tej pory kupowałem tu dwa razy. Czas dostawy i opakowanie na najwyższym poziomie.Do tego warto dodać,że w obu zamówionych zestawach Cada F1 nie brakowało żadnej części
Bardzo szybka realizacja zamówienia, polecam Sprzedawcę :)Samochodzik super i działa, wszystko poskładane przez sześciolatka, dziecko zadowolone z prezentu.
Kolor haki jest niesamowity. Szybka dostawa, polecam. Brałam bo super blokować zdziergane rzeczy iglami, po praniu na nich. Mozna na nich czwiczyć, można na piknik na trawę, będzie zamawiać jeszcze, nawet kot poliubił, jednego do drapania musiała mu udzielić.
Szybka realizacja zamówienia. Samochody sterowane rewelacyjnie sprawdziły się w zabawie. Dzieciaki zachwycone:]
Zamówienie bez problemów. Szybka realizacja. Umiarkowane ceny. Polecam sklep!
Ekspresowa dostawa produkt zgodny z opisem gorąco polecam
Szybki kontakt, ekspresowo dostarczony towar, dobrze zabezpieczony, świetna - najniższa cena.
Szybka dostawa , zabezpieczenie przesyłki
Przesyłam przyszal turbo szybko w nocy w niedziele zamowilam w poniedzialek koło poludnia była w paczkomacie byl to awaryjny prezent który d,ieki szybkiej wysyłce stał sie glownym i jedynym prezentem bo inni zawiedli zapamiętam waszą obsługę i następne prezenty zacznę zakopywać od tej strony dziekuje
Bardzo ładna, elektroniczna gra w okręty. Zapewne odciągnie wnuki od komputera. Dziękuję i polecam.
Towar zgodny z oczekiwaniami
Super jak zawsze, najlepszy sklep z klockami.
Produkt zgodny z opisem i dostawa towaru również w porządku
Super dostawa mistrzowskie tempo. Towar zgodny z opisem
Prędka dostawa, towar zgodny z opisem i w rozsądnej cenia. Dziękuję i polecam.
sprawnie i ok
Super cena,szybka dostawa
Bardzo szybka wysyłka, pudełka nie uszkodzone. Zawartość jeszcze nie składana ;)
Szybka wysyłka i dostawa, bezpiecznie zapakowane przedmioty. Polecam