humbi.pl

Opinie łącznie (5063) Opinie (983) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówienia oraz szybkie dostawy. Większość opinii chwali wysoką jakość produktów, wytrzymałość i zgodność z opisem. Pakowanie produktów jest zazwyczaj oceniane jako staranne i bezpieczne. Obsługa klienta jest często oceniana jako profesjonalna, pomocna i miła. Ceny produktów są często określane jako przystępne lub atrakcyjne, zwłaszcza w stosunku do jakości. Niektórzy klienci wskazują na dobry kontakt z obsługą. Pojawiają się pojedyncze uwagi krytyczne dotyczące pakowania produktów, a także sugestia potrzeby usprawnienia telefonicznej komunikacji z obsługą klienta.

Opiniehumbi.pl

Kolor haki jest niesamowity. Szybka dostawa, polecam. Brałam bo super blokować zdziergane rzeczy iglami, po praniu na nich. Mozna na nich czwiczyć, można na piknik na trawę, będzie zamawiać jeszcze, nawet kot poliubił, jednego do drapania musiała mu udzielić.
Przesyłam przyszal turbo szybko w nocy w niedziele zamowilam w poniedzialek koło poludnia była w paczkomacie byl to awaryjny prezent który d,ieki szybkiej wysyłce stał sie glownym i jedynym prezentem bo inni zawiedli zapamiętam waszą obsługę i następne prezenty zacznę zakopywać od tej strony dziekuje
Bardzo ładna, elektroniczna gra w okręty. Zapewne odciągnie wnuki od komputera. Dziękuję i polecam.
Prędka dostawa, towar zgodny z opisem i w rozsądnej cenia. Dziękuję i polecam.
Bardzo szybka wysyłka, pudełka nie uszkodzone. Zawartość jeszcze nie składana ;)
Szybka wysyłka i dostawa, bezpiecznie zapakowane przedmioty. Polecam

Zapakowane niedbale

Zapakowane niedbake.klocki nie są tanie a zapakiwanie jednego z opakowań tak że było lekko pogniecione rzutuje pitem na cenę sprzedaży.Nawet dobre zamiennii Lego muszą być w idealnym stanie.a klient za pogniecione oczekuje zniżek .Proszę o większą staranność.

Bardzo dobry kontakt, produkt bardzo dobrze zabezpieczony, wszystko szybko i sprawnie.
Bardzo polecam. Szybka i profesjonalna obsługa. Zamawiałam trzy maty piankowe i mogę polecić z czystym sumieniem. Maty są grube, wytrzymałe i mają piękne wzory. Daje 5+
Szybkość dostawy i jakość produktu na bardzo dobrym poziomie.
Błyskawiczna wysyłka zamówionego produktu. Mata bardzo dobrej jakości w stosunku do ceny. Polecam 👍🏻
Bardzo szybka dostawa. Bogata oferta innych marek klocków bardzo dobrych firm.

Szybka wręcz błyskawiczna dostarczona aczka

Szybka wręcz błyskawiczna dostarczona paczka to prezent więc nieotworzona Wielkie dzięki powodzenia pa
Szybka wysylka, zabawki zgodne z opisem. Polecam!
Błyskawiczna realizacja zamówienia, nieoceniona pomoc na każdym etapie realizacji.
Bardzo szybka dostawa. Towar w porządku
Gorąco polecam. Wszystko na najwyższym poziomie.
Polecam. To już druga mata- identyczna z poprzednią - jest wspaniała.
Świetna mata! Super kolory, mata bardzo dobrze wykończona (obszyte boki) dzięki czemu posłuży Nam na długo. Na pochwałę zasługuje też przemyślane opakowanie, którejest zapinane na zamek. Kiedy dziecko już wyrośnie z maty można ją zapakować i schować, a dzięki opakowaniu mata zachowa swój kształt i nie będzie się niepotrzebnie brudzić.

Bardzo fajny produkt, super szybka realizacja

Bardzo fajny produkt, przydatny przy dzieciach przez wiele lat 🙂 Obsługa zamówienia na najwyższą ocenę!!