humbi.pl

Opinie łącznie (5063) Opinie (983) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówienia oraz szybkie dostawy. Większość opinii chwali wysoką jakość produktów, wytrzymałość i zgodność z opisem. Pakowanie produktów jest zazwyczaj oceniane jako staranne i bezpieczne. Obsługa klienta jest często oceniana jako profesjonalna, pomocna i miła. Ceny produktów są często określane jako przystępne lub atrakcyjne, zwłaszcza w stosunku do jakości. Niektórzy klienci wskazują na dobry kontakt z obsługą. Pojawiają się pojedyncze uwagi krytyczne dotyczące pakowania produktów, a także sugestia potrzeby usprawnienia telefonicznej komunikacji z obsługą klienta.

Opiniehumbi.pl

Szybko, na czas, towar zgodny z opisem, polecam

Mata puzzlowa dla dzieci-ulice miasta Produkt

Produkt - mata puzzlowa dla dzieci jest super, kolorowy, przestrzenny. Dotarł do mnie starannie zapakowany i bardzo szybko po złożeniu przeze mnie zamówienia. Jestem baaardzo zadowolona 😁
Szybka wysyłka super towar powodzenia pa
Realizacja zamówienia na wysokim poziomie. Proponuję umożliwić dla klientów możliwość kontaktu telefonicznego - aktualnie brak takiej możliwości.
Wszystko w porządku
Szybka dostawa , towar zgodny z zamówieniem szczerze polecam
Wszystko super
Mam nadzieję że będą wszystkie klocki 🤪 jest ich multum. Paczka zapakowana poprawnie. Teraz będzie składanie
Wszystko dobrze
Sprawnie i szybko, towar zgodny z zamówieniem
Bardzo szybka i sprawna wysyłka. Towar zgodny z opisem. Jak najbardziej w porządku.
Tak podoba mi sie zamówienie
Szybkie i bezpieczne dostarczenie przesyłki I przystępne ceny z rabatami Pozdro ZZ