jukki.pl

Opinie łącznie (9007) Opinie (4520) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość produktów, podkreślając solidne wykonanie, trwałość oraz przyjemne materiały. Produkty są chwalone za atrakcyjne, piękne wzory i szeroki wybór kolorów, co często ułatwia decyzję zakupową. Obsługa klienta jest opisywana jako bardzo miła, pomocna i profesjonalna, często skutecznie rozwiązuje problemy. Klienci doceniają szeroki wybór produktów oraz funkcjonalne rozwiązania dostępne dla dzieci i dorosłych. Cena produktów uznawana jest za przystępną i adekwatną do jakości, co zachęca do kolejnych zakupów. Większość klientów chwali staranne i estetyczne pakowanie zamówień. Klienci wielokrotnie chwalą szybką realizację zamówień i ekspresową dostawę, co podnosi ich ogólne zadowolenie. Pojawiają się pojedyncze sugestie na temat ulepszeń pakowania zamówień.

Opiniejukki.pl

Rewelacyjna jakość super super super

Dzisiaj odebrałam moje zamówienia od Jukki i jestem zakochana, w jakości produktów, staranności i dbałości o każdy szczegół. Przepięknie i dokładnie wszystko zapakowane. Moje zamówienia z uwagi na dużą ilość zamówień na sklepie internetowym dotarło do mnie ciut później w związku z czym dodano do zamówień gratisy co jest naprawdę przemiłym gestem <3 Komunikacja z biurem obsługi klienta jest na najwyższym poziomie. Jedno wiem na pewno, to nie były moje ostatnie zakupy w tym sklepie. Profesjonalizm, jakość na najwyższym poziomie. Dziękuję za przepiękne rzeczy, pozdrawiam serdecznie

Super produkty w atrakcyjnych cenach

Jestem bardzo zadowolona z zakupów na jukki.pl. Po pierwsze - fajna, przejrzysta strona ułatwia odnalezienie produktów. Kolejną rzeczą jest to, że pojawiają się ciekawe promocje i rabaty, a przy wydaniu określonych kwot sklep dorzuca wybrany przez nas prezent do zamówienia. No i oczywiście jakość produktów, którą jestem zachwycona (m.in. Cudowna koszula do karmienia i mięciutki kocyk bambusowy, w przepięknym odcieniu niebieskiego). Wysyłka produktów była sprawna i zamówienie doszło całkiem szybko. To zdecydowanie mój ulubiony sklep z artykułami dla mam i dzieci ❤️

Odpowiedź ze sklepu jukki.pl

Dziękujemy serdecznie za tak piękną i szczegółową opinię! 💜 Ogromnie nas cieszy, że zakupy spełniły Pani oczekiwania na wielu poziomach, od przejrzystości strony, przez promocje i prezenty do zamówień, aż po jakość produktów 😊 To dla nas ogromna radość, że nasz sklep stał się Pani ulubionym miejscem zakupów dla mam i dzieci ❤️ Dziękujemy za zaufanie!

Niezawodna jakość w świetnej cenie

Moje kolejne zamówienie z Jukki. Jak zawsze niezawodna jakość produktów i świetne ceny. Do tego mały prezent w postaci daszka przeciwsłonecznego, który sprawdza się wyśmienicie przy aktualnej pogodzie. Bezsprzecznie jest to mój ulubiony sklep z produktami dla dzieci.
Polecam z czystym sumieniem, jakość produktow bardzo dobra. Kocyk do fotelika mięciutki, puszysty i mozna go wykorzystać tez jako mate na podloge, kocyk do wozka (otulacz) na chlodniejsze dni. Kocyk otulacz mgiełka jest tak cudowny w dotyku, ze sama bym sie nim opatulila.

SUPER! Jakość mega

Bardzo sprawna realizacja, jakość produktów fenomenalna, materiały piękne i porządne. Odszyte wszystko konkretnie, bez wystających nitek itp. Mega polecam, na pewno zamówię kolejny raz :D SUPER!

POLECAM

Pani w obsłudze klienta bardzo miła, kompetentna i bardzo pomocna. Zakupiony asortyment: rożek bawełniany, kokon oraz bawełniany kocyk z serii little stars prześliczny, jakość premium. Z całego serca polecam zakupy w tej firmie.

Odpowiedź ze sklepu jukki.pl

Bardzo dziękujemy za tak wyjątkowo ciepłą opinię 💜 Ogromnie nas cieszy, że zarówno obsługa klienta, jak i zakupione produkty spełniły Pani oczekiwania i zostały tak wysoko ocenione. To dla nas ogromna radość i motywacja, że jakość oraz pomoc naszego zespołu są zauważane i doceniane. Dziękujemy za zaufanie!😊

Dobra jakość

Bardzo podoba mi się jakość rzeczy, szycia i materiałów. Do poprawy ewentualnie zapakowanie - lepiej wyglądałoby to w papierze w boxie, a nie w plastikowych koszulkach (ale to tylko drobna uwaga).

Odpowiedź ze sklepu jukki.pl

Bardzo dziękujemy za tak wartościową opinię 💜 Ogromnie nas cieszy, że doceniła Pani jakość wykonania, staranność szycia oraz materiały, z których powstają nasze produkty. Dziękujemy również za sugestię dotyczącą pakowania – takie uwagi są dla nas bardzo cenne i pomagają nam szukać kolejnych możliwości ulepszania doświadczeń zakupowych naszych klientów. Mamy nadzieję, że produkty będą długo cieszyć i zapraszamy ponownie 😊
Zamówienie kompletne dużym plusem było przesłanie wiadomości e-mail, z informacją o opóźnieniu dostawy z uwagi na dużą ilość zamówień. Wszystkie zamówione rzeczy zabezpieczone

Te podkłady są doskonałe

Te podkłady to dokładnie to, czego potrzebowaliśmy. Miękkie i miłe w dotyku dla córy, folia pod spodem gruba (co gwarantuje nieprzemakalność, a nawet nadaje się do prania w pralce!

Odpowiedź ze sklepu jukki.pl

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię 💜 Ogromnie nas cieszy, że podkłady spełniły Państwa oczekiwania i okazały się praktyczne oraz komfortowe dla córeczki. Zależy nam, aby nasze produkty łączyły wygodę, bezpieczeństwo i funkcjonalność w codziennym użytkowaniu.😊
Produkty dobre jakościowo i piękne. Jestem bardzo zadowolona z zakupów i wiem że to nie był mój ostatni zakup na tej stronie. Polecam serdecznie.
Jakos wykonania najwyzsza. Bardzo dobrze zapakowane, starannie wykonane, to juz moje drugie zamowienie i zdecydowanie warte swojej ceny.
Wszystko cudowne! Zestaw przedszkolaka na żywo jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach ;) Wysyłka też ekspres jak na robione ręcznie produkty
Ładne rzeczy dobrej jakości. Dostawa w czasie zgodnym z przewidywanym. Super gratisowy prezent do zamówienia za większa kwotę, szczególnie że mogłam sama go wybrać. To moje pierwsze zakupy, ale na pewno nie ostatnie w tym sklepie.

Odpowiedź ze sklepu jukki.pl

Dziękujemy serdecznie za tak miłą opinię! Bardzo się cieszymy, że pierwsze zakupy w naszym sklepie spełniły Pani oczekiwania 😊 Miło nam również, że doceniła Pani jakość produktów, terminową dostawę oraz możliwość wyboru prezentu do zamówienia to dla nas ważne, aby takie elementy sprawiały radość. Będzie nam bardzo miło gościć Panią ponownie 💜
Zakupy w sklepie jukki to sama przyjemność,czas oczekiwania krótki,wszystkie produkty rewelacyjne .Na pewno jeszcze wrócę na zakupy ♥️

Pełną satysfakcja

Jakość wykonania, zgodność z opisem , możliwość wyboru I doboru produktów z danej serii, które potrzebuję , przyjemny materiał , piękna kolorystyka ,

Dziękujemy
Jakość rewelacyjna, zespół miły i pomocny. Złożyłam zamówienie podczas promocji black friday przez co czas realizacji był wydłużony, jednak po kontakcie z działem obsługi klienta i wytłumaczeniu mojej pilnej potrzeby otrzymania paczki w jak najszybszym terminie, na następny dzień paczka została do mnie doręczona. Produkty są piękne i jakościowe. Dodatkowo dostałam mały ale bardzo śliczny prezent. Bardzo polecam.

Odpowiedź ze sklepu jukki.pl

Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią! 💜 Cieszy nas, że mimo wydłużonego czasu realizacji w okresie promocji udało się sprawnie dostarczyć zamówienie i że produkty spełniły Pani oczekiwania pod względem jakości oraz wyglądu. Miło nam również, że doceniła Pani kontakt z naszym zespołem oraz drobny prezent. Dziękujemy za polecenie i Pani zaufanie!🙂

Dziękuję

Zamówiłam piękny zestaw magical woodland. Wszystko zadziało się bardzo profesjonalnie. Pani z obsługi klienta bardzo uprzejma i chciałam pochwalić, to że sa Państwo tak responsywni. Bardzo szybko opisują Państwo na wiadomości i zamiast popularnego chat bota po drugiej stronie jest człowiek, co bardzo doceniam. Dzięki temu udało nam się zarządzić trudniejszą sytuacją. Bardzo serdecznie dziękuję i pozdrawiam!! Polecam każdemu! Ula

Odpowiedź ze sklepu jukki.pl

Bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa!💜 Cieszymy się, że zestaw Magical Woodland przypadł Pani do gustu i że obsługa klienta spełniła Pani oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby kontakt z nami był szybki i pomocny. Miło nam wiedzieć, że mogliśmy pomóc w trudniejszej sytuacji i że Pani doświadczenie było tak pozytywne. Dziękujemy serdecznie za polecenie oraz zaufanie!🙂

Dobre produkty i obsługa

Wszystkie produkty są wysokiej jakości i bardzo dobrze się sprawdzają w użyciu. Po złożeniu zamówienia okazało się, że wybrany przeze mnie wzór pościeli jest niedostępny - kontakt ze strony Jukki był szybki i profesjonalny. Zaproponowano mi wymianę i błyskawicznie nadano paczkę. Ogółem, mam bardzo dobre wrażenia z zakupów.

Odpowiedź ze sklepu jukki.pl

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i wartościową opinię 💜 Cieszymy się, że jakość produktów oraz szybki, profesjonalny kontakt w sytuacji niedostępności wzoru spełniły Pana oczekiwania i pozostawiły dobre wrażenia z zakupów 🙂

Cieszę się, że mogłam kupić cudownej jakości bawełniane produkty u polskiego producenta. Kolory, wzory, miękkość materiału - wszystko na najwyższym poziomie :) Na pewno jeszcze do Was wrócę ;)

Odpowiedź ze sklepu jukki.pl

Takie słowa mają dla nas szczególną wartość 💜 Dziękujemy, że wybrała Pani produkty tworzone przez polskiego producenta i doceniła dbałość o materiały oraz wykonanie. Świadomość, że nasze wyroby trafiają w gusta i oczekiwania klientów, daje nam ogromną satysfakcję. Będzie nam niezwykle miło ponownie gościć Panią w naszym sklepie 😊

Szybka wysyłka. Stosunek ceny do jakości prawidłowy . Jestem zadowolona. To na pewno nie moje ostatnie zakupy. Polecam