allweld.pl

1239 reviews since 11 paź 2024

Klienci bardzo pozytywnie oceniają szybki czas dostawy oraz bardzo dobre zabezpieczenie przesyłek. Obsługa klienta wyróżnia się uprzejmością, sprawnym kontaktem i pomocnym doradztwem, a także skutecznością w rozwiązywaniu problemów. Jakość sprzętu oraz atrakcyjne, konkurencyjne ceny produktów są często chwalone przez kupujących. Większość klientów jest również zadowolona z kompletności zamówień. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące rozbicia zamówienia na kilka paczek bez wcześniejszej informacji oraz drobnych braków w akcesoriach czy niedociągnięć w sprzęcie.

Opinieallweld.pl

Magnum MIG 280 MMA v2, jak moje potrzeby warsztatowe jest idealny, prosty i intuicyjny, wszystko działa jak należy, przesyłka dotarła na czas, dobrze zabezpieczona, jedyne co bym poprawił i co musiałem po tygodniu użytkowania zmienić do przewód masowy, klamra lipna, krótki trochę przewód, moim zdaniem jak Euro złącze jest 5m to masa też powinna mieć 5m, no i przerój 35mm kwadrat to mało, przy dłuższym używaniu zagotował się, proponuję 50mm. Ogólnie sprzęt poprawny i godny polecenia.

SUPER

Wszystko sprawnie, szybko i bezproblemowo, oby dwa produkty które zamówiłem jakiś czas temu sprawują się, Miła i sympatyczna obsługa, doradzi i pomoże :). Polecam i Pozdrawiam Tomasz.

minus za akcesoria

Ocena 3/5 na wyrost. Podstawa była dobra cena i szybka wysyłka dlatego 5/5 Zamówiłem digitig 226p ,uchwyt tig17 przyjechał z uszkodzonym wtykiem 4/5 (za mocno przycięty i wypadał z gniazda). Szybki kontakt na plus oraz wysłane następnego dnia nowe gniazdo też na plus 5/5 - myślę zdaża się kontakt super. I teraz kolejne nowy wtyk który przyjechał następnego dnia nie orginalny nie od shermann (4/5) - musiałem sam przyciąć aby pasował do spawarki , a że posiadam dremel i zrobiłem to łatwo dokładnie. Mimo wszystko nowy wtyk nie pasował ponieważ przyłącze od gazu w tym wtyku miało długie kolanko i przez to nie dało się go wkręcić bo zachaczało o gniazdo obok. Musiałem pilnie wykonać usługę klientowi dlatego pojechałem do lokalnego sklepu i dokupiłem orginalny wtyk za 49zl. Akcesoria które przyjechały (wziąłem dodatkowe razem z nową butlą gazu) nieco mnie rozczarowały ponieważ było ich niewiele a dysze (gas lance) przyjechały bez szkiełek, a żadna z 3 koncowek ceramicznych nie była do nich przystosowana stąd (3/5).
Wszystko sprawnie i bez problemowo, przesyłka dotarła cało i szybko,teraz tylko ćwiczyć spawanie :) a zakupiony u państwa sprzęt sprawuje się wyśmienicie. Do przy garażowych naprawach się nada jak trza. Pozdr. Tomasz

Migomat Sherman DIGIMIG 200 HIT Synergia w zestawie

Zamówienie dotarło bezbłędnie, natomiast jeżeli kupuje się zestaw, to dostarczony jest w 2 przesyłkach co na początku tworzy lekką konfuzję. Można by w odpowiedzi na zamówienie opisać, że należy spodziewać się 2 przesyłek. A oprócz tego to mega, spawareczka śmiga, już trochę pospawane. Jako amator, to Migomat Sherman DIGIMIG 200 HIT Synergia mogę spoko polecić
Doświadczenie jak i dobre porady pracowników w wyborze spawarki i akcesoriów. Bardzo dobrze zapakowane produkty. Wszystko dojechało w całości. Polecam.
Szybka i sprawna realizacja zamówienia.Opcje płatności do wyboru.Przesyłka zabezpieczona przed uszkodzeniem.
Spawarka przyszła lekko zagnieciona,ale nie mam roszczeń z tego powodu pozatym wszystko ok 5+

Wszystko super

Bardzo szybka wysyłka, dobrze zapakowane , czekam aż będę mógł przetestować 👌😉
Wszystko spakowane jak trzeba oraz zgodne z opisem ;) polecam !!!
Wszystko na najwyższym poziomie. Wysyłka wręcz ekspresowa -jeszcze tego samego dnia.
Świetna obsługa telefoniczna 💪👍 i pomoc w realizacji zamówienia mimo awarii systemu płatniczego. Polecam
Zachęcam do zakupu w sklepie allweld, świetny kontakt, doradztwo techniczne oraz szybka realizacja i wysyłka zamówionego sprzętu.
Polecam 100 %!!! Bardzo szybka dostawa i super miła obsługa
Trochę zrobił psikusa bo myślałem że przewodów elektrycznych do spawania brak a tu były zamknięte w schowku na drut
Można lepszą wtyke i gniazdo zasilające zainstalować i zacisk masowy też lepszej jakości
Dobre ceny na niektóre sprzęty i materiały spawalnicze , wszystko zgodne z opisem . Pozdrawiam

iTECH MIG 255

Sama spawarka super na pierwszy żut oka solidna, czuć w ręce ze nie rozleci sie po odpaleniu. Samo spawanie tylko rozruchowo bo przez świeta nie było jak jej męczyć, wiec nie mam jeszcze zdania ale jest dobrze. Natomiast dobrze by było poprawić kontrolę jakości bo przynajmniej w moim egzemplazu trafił sie brak gwintu w mocowaniu koła skrętnego wózka i brak instrukcji złożenia. Niby nic składa się dośc intuicyjnie, gwintowniki w warsztacie są 5 min i gotowe ale jednak.
Super obsługa naprawdę serdeczni mili i tolerancyjni bardzo polecam i ceny chyba najtańsze bo nawet na portalu alledrogo jest drożej możliwość systemu ratalnego z czego skorzystałem to też super opcja.dziekuje i pozdrawiam zespół allweld

Szybko i profesjonalnie!

Konkretna firma, szybkie zakupy i realizacja. Atrakcyjne ceny. Polecam

• +48733848489
  • allweld.pl
  • bok@allweld.pl
  • Lubaczów, POL

Allweld.pl to profesjonalny sklep internetowy, który od ponad 15 lat dostarcza wysokiej jakości sprzęt i akcesoria spawalnicze. W naszej ofercie znajdują się spawarki, przecinarki plazmowe, przyłbice,...