Klienci najczęściej chwalą szybką i sprawną dostawę, jakość oraz funkcjonalność sprzętu, a także profesjonalizm i miłą postawę obsługi klienta. Dodatkowo doceniane są konkurencyjne ceny, łatwy i szybki kontakt ze sklepem oraz fachowe doradztwo techniczne. Niektórzy klienci zwracają uwagę na brak informacji o podziale przesyłki lub drobne opóźnienia. Sporadycznie zgłaszane są drobne wady techniczne produktów oraz niedostateczna informacja dotycząca statusu zamówienia, zwłaszcza w przypadku podziału przesyłek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieallweld.pl
Magnum MIG 280 MMA v2, jak moje potrzeby warsztatowe jest idealny, prosty i intuicyjny, wszystko działa jak należy, przesyłka dotarła na czas, dobrze zabezpieczona, jedyne co bym poprawił i co musiałem po tygodniu użytkowania zmienić do przewód masowy, klamra lipna, krótki trochę przewód, moim zdaniem jak Euro złącze jest 5m to masa też powinna mieć 5m, no i przerój 35mm kwadrat to mało, przy dłuższym używaniu zagotował się, proponuję 50mm. Ogólnie sprzęt poprawny i godny polecenia.
minus za akcesoria
Ocena 3/5 na wyrost. Podstawa była dobra cena i szybka wysyłka dlatego 5/5
Zamówiłem digitig 226p ,uchwyt tig17 przyjechał z uszkodzonym wtykiem 4/5 (za mocno przycięty i wypadał z gniazda). Szybki kontakt na plus oraz wysłane następnego dnia nowe gniazdo też na plus 5/5 - myślę zdaża się kontakt super.
I teraz kolejne nowy wtyk który przyjechał następnego dnia nie orginalny nie od shermann (4/5) - musiałem sam przyciąć aby pasował do spawarki , a że posiadam dremel i zrobiłem to łatwo dokładnie. Mimo wszystko nowy wtyk nie pasował ponieważ przyłącze od gazu w tym wtyku miało długie kolanko i przez to nie dało się go wkręcić bo zachaczało o gniazdo obok. Musiałem pilnie wykonać usługę klientowi dlatego pojechałem do lokalnego sklepu i dokupiłem orginalny wtyk za 49zl. Akcesoria które przyjechały (wziąłem dodatkowe razem z nową butlą gazu) nieco mnie rozczarowały ponieważ było ich niewiele a dysze (gas lance) przyjechały bez szkiełek, a żadna z 3 koncowek ceramicznych nie była do nich przystosowana stąd (3/5).
Wszystko sprawnie i bez problemowo, przesyłka dotarła cało i szybko,teraz tylko ćwiczyć spawanie :) a zakupiony u państwa sprzęt sprawuje się wyśmienicie. Do przy garażowych naprawach się nada jak trza. Pozdr. Tomasz
Migomat Sherman DIGIMIG 200 HIT Synergia w zestawie
Zamówienie dotarło bezbłędnie, natomiast jeżeli kupuje się zestaw, to dostarczony jest w 2 przesyłkach co na początku tworzy lekką konfuzję. Można by w odpowiedzi na zamówienie opisać, że należy spodziewać się 2 przesyłek. A oprócz tego to mega, spawareczka śmiga, już trochę pospawane. Jako amator, to Migomat Sherman DIGIMIG 200 HIT Synergia mogę spoko polecić
Świetna obsługa telefoniczna 💪👍 i pomoc w realizacji zamówienia mimo awarii systemu płatniczego. Polecam
Zachęcam do zakupu w sklepie allweld, świetny kontakt, doradztwo techniczne oraz szybka realizacja i wysyłka zamówionego sprzętu.
Trochę zrobił psikusa bo myślałem że przewodów elektrycznych do spawania brak a tu były zamknięte w schowku na drut
Dobre ceny na niektóre sprzęty i materiały spawalnicze , wszystko zgodne z opisem . Pozdrawiam
Super obsługa naprawdę serdeczni mili i tolerancyjni bardzo polecam i ceny chyba najtańsze bo nawet na portalu alledrogo jest drożej możliwość systemu ratalnego z czego skorzystałem to też super opcja.dziekuje i pozdrawiam zespół allweld
iTECH MIG 255
Sama spawarka super na pierwszy żut oka solidna, czuć w ręce ze nie rozleci sie po odpaleniu. Samo spawanie tylko rozruchowo bo przez świeta nie było jak jej męczyć, wiec nie mam jeszcze zdania ale jest dobrze. Natomiast dobrze by było poprawić kontrolę jakości bo przynajmniej w moim egzemplazu trafił sie brak gwintu w mocowaniu koła skrętnego wózka i brak instrukcji złożenia. Niby nic składa się dośc intuicyjnie, gwintowniki w warsztacie są 5 min i gotowe ale jednak.
Polecam !!!
Bardzo dobry sprzęt, w dobrej cenie do tego świetny kontakt i wysyłka w ciągu jednego dnia
Migomat 1 klasa. Nigdy nie spawałem migomatem a w tym przypadku od otwarcia pudełka po pierwszy spaw minęło 15 minut.
Spawarka-dobra jakość za dobre pieniądze
Jestem bardzo zadowolony ze sprzętu który otrzymałem. Wysyłka bardzo szybka i spawarka dobrej jakości, jestem zadowolony.
Spawarka spełnia moje oczekiwania
Spawarka jest świadomym wyborem jakość jest adekwatna do ceny, Szybka realizacja, Na razie dział trochę głośna.
Szybka wysyłka. Przydała by się informacja że wyślecie dwiema różnymi firmami. Trochę się zdenerwowałem jak otrzymałem wpierw tylko akcesoria, a drugim kurierem spawarkę. Nigdzie nie było w zamówieniu i potwierdzeniu że będzie podział zamówienia.
Zamówienie przyszło na raty w dwóch kolejnych dniach. Brak papierowej faktury z zamówieniu a w ksef widnieje z terminem płatności pomimo opłacenia podczas zamówienia online.
Polecam. Szyba realizacja i dostawa👍👍👍
Wszystko zgodnie z opisem więc daję maxa gwiazdek... I dostawa expresowa, w niedzielę zamówiłem a we wtorek już spawałem. Polecam
Wszystko ok.Daję 4 gwiazdki z powodu źle zaksięgowanego blika co spowodowało opóźnienie realizacji.Musiałem sprawę załatwiać telefonicznie.
Firma w porządku, dzięki za realizację zamówienia :-)