monnarita.pl

638 reviews since 13 gru 2022

Ważny od: 24 sty 2023
monnarita.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci są bardzo zadowoleni z wysokiej jakości produktów, które spełniają lub przewyższają oczekiwania. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo pomocna, miła i profesjonalna, co buduje zaufanie i chęć powrotu do sklepu. Wygląd i design produktów są określane jako piękne, stylowe i zgodne z oczekiwaniami lub nawet lepsze niż na zdjęciach. Klienci wielokrotnie chwalą solidne i bezpieczne zapakowanie produktów na czas transportu. Produkty są zgodne z opisem i oczekiwaniami, co buduje zaufanie klientów. Większość klientów pozytywnie ocenia szybkość i terminowość dostawy. Klienci doceniają łatwy, szybki i przyjazny kontakt ze sklepem, zarówno mailowy jak i telefoniczny. Chociaż większość klientów pozytywnie ocenia dostawę, sporadycznie pojawiają się opóźnienia.

Opiniemonnarita.pl

Fantastyczna obsługa sklepu internetowego, otwarta na potrzeby klienta, zależało mi na możliwie maksymalnym skróceniu czasu dostawy ze względu na nieoczekiwaną sytuację i pilna potrzebę dostawy produktów, obsługa załatwiła temat dostawy ekspresowo. Taka obsługa klienta powoduje, że chce się wracać do tego sklepu:) Ponadto jakość produktów doskonała :)

Polecam z całego ❤️

Meble są absolutnie przepiękne i wygodne, chociaż miałam obawy co do zakupów przez internet bez sprawdzenia przed zakupem. Kontakt ze sklepem super, na każdym etapie. Od przyjęcia zamówienia, poprzez umówienie dostawy do telefonu w dniu dostawy. Termin zgodnie z ofertą. Motywacja do wykończenia tarasu wzrosła stukrotnie. Od tygodnia z niego nie schodzimy :)
Meble Tegal Koniak spełniły moje oczekiwania w stu procentach. Miałam je zaplanowane do zakupu jeszcze przed zmianą mieszkania 🤭 Po przeprowadzce skontaktowałam się w sprawie wykonania wymiarów na zamówienie lecz finalnie podporządkowałam cały wystrój właśnie temu zestawowi. Jeszcze bardziej utwierdziłam się w swoim wyborze, gdy zobaczyłam te meble na żywo podczas pobytu na Bali. Ich jakość wykonania zachwyca — to prawdziwe rzemiosło i kunszt na najwyższym poziomie, widoczny w każdym detalu. Te meble są nie tylko piękne, ale mają w sobie coś wyjątkowego i autentycznego. To coś więcej niż zwykły zestaw ogrodowy — to spełnienie mojego wymarzonego miejsca do odpoczynku i stworzenie własnego spokojnego zakątka.

Obsługa na najwyższym poziomie

Bardzo jestem zadowolona z obsługi w Monnaricie. Transport miał być w terminie niedogodnym dla mnie. Zadzwoniłam do sklepu i bardzo miła i pomocna Pani wszystko sprawnie załatwiła. Moje zamówienie przyszło w tym czasie, gdy byłam już w mieszkaniu. Bardzo jestem za to wdzięczna.
Zakupiłam stolik Amadeo kolor czarny, stolik jest piękny i dekoruje już mój salon. Perfekcja wykonania . Stolik był solidnie zapakowany na palecie. Polecam i stolik i firmę.
To już mój drugi zakup jeśli chodzi o małe rzeźby z kulami. Miałam mały problem z umiejscowieniem trzech aby były bezpieczne ale dałam radę . rzeźby pięknie się prezentują na szafce RTV
Produkt zgodny z opisem bardzo dobrej jakości wygląda bardzo pięknie polecam firmę Monnarita za tak szybką realizację i zgodną z opisem 5 gwiazdek bez dyskusji
Drzewko oliwne wygląda pięknie na żywo. Jestem bardzo zadowolona z zakupu w waszym sklepie. Wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Polecam

Super obsługa, mega szybka dostawa i cudowne lustro. Z pewnością to nie jest mój ostatni zakup w tym sklepie.

Zdjęcia na stronie www.

Uważam, że warto byłoby popracować nad zdjęciami foteli. Kolor naturalny, koniak wyglądają na zdjęciach bliźniaczo. Zamówiłam kolor sugerując się zdjęciami z strony i fotel jest piękny, tylko kolorystycznie nie pasuje do wnętrza (liczę, że kolor się utleni z czasem).
Jestem bardzo zadowolona z zabezpieczenia wazonu na czas transportu,był bardzo starannie zapakowany w kilka warst ,bardzo to cenię ,a sam wazon sztos.polecam

Wszystko dobrze

Dobry kontakt z obsługą sklepu, produkt dobrze zabezpieczony do przesyłki. Jakość produktu bardzo dobra. Wszystko jak najbardziej w porządku.
Kontakt ze sklepem bezproblemowy. Kontakt telefoniczny jak i mailowy. Bardzo miła i uczynna obsługa.
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Doniczki bardzo dobrze zabezpieczone, szybka dostawa, bardzo dobry kontakt. Polecam.
Towar super zabezpieczony przez sprzedawcę, ale czas dostarczenia przez pocztex potrafi rozbroić - 4 dni przesyłka spędziła w 1 z punktów logistycznych - więc od zamówienia czeka się ponad tydzień. Z jakości towaru jestem bardzo zadowolona.

Nice purchase

Bardzo sprawna i szybka dostawa, wszystko w jak najlepszym porządku. Produkt dokładnie pokrywa się z opisem, uczciwe i zasłużone 5 gwiazdek
Szybka wysyłka, dobrze zabezpieczony produkt. Firma godna polecenia.
Kontakt ze sklepem bardzo sprawny; wysyłka zgodna z podanym terminem na stronie. Produkt piękny :) polecam!
Bardzo miła i pomocna obsługa, towar został dostarczony błyskawicznie, lampy już wiszą i są piękne. 😍 Dziękuję i polecam szczerze ten sklep.👍
Bardzo dobra jakość produktu (fotel), zdjęcia nie przekłamują rzeczywistości. Dobra komunikacja i szybka dostawa.