conteshop.pl

1870 reviews since 18 gru 2020

Ważny od: 31 mar 2021
conteshop.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, ich trwałość oraz wygodę. Podkreślana jest również zgodność produktów z opisem, co buduje zaufanie do sklepu. Wielu klientów docenia błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy przesyłek. Estetyczne, solidne oraz bezpieczne pakowanie towaru spotyka się z uznaniem. Obsługa klienta została oceniona jako profesjonalna, uprzejma i pomocna w rozwiązywaniu problemów.

Opinieconteshop.pl

Bardzo pozytywnie odbieram ten sklep. Zakupiłam produkt podkolanówki 8 den w czarrnym kolorze. Produkt jest najwyższej jakosci, takiego właśnie szukałam i jestem bardzo zadowolona. Na pewno dokonam zakupu w tym sklepie ponownie.
Bardzo dobre produkty w dobrej cenie. Jakość, szybkości dostawy, uprzejma obsługa - wszystko w najlepszym porządku. Polecam.

Profesjonalna obsługa

Jestem bardzo zadowolona z obsługi klienta. Przez pomyłkę podałam błędny numer telefonu, w wyniku czego nie otrzymałam przesyłki. Po wyjaśnieniu sytuacji menedżerka szybko zareagowała i ponownie wysłała paczkę. Mimo tego incydentu zamówienie dotarło bez problemu i było wysokiej jakości. Zdecydowanie polecam!

Odpowiedź ze sklepu conteshop.pl

Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię. Cieszymy się, że mimo początkowych trudności udało się szybko wyjaśnić sytuację i skutecznie dostarczyć zamówienie. Dla nas najważniejsze jest, aby każdy Klient finalnie otrzymał swoje produkty i był z nich w pełni zadowolony. Bardzo miło nam również, że doceniła Pani zaangażowanie naszego zespołu oraz jakość zamówienia. Takie słowa są dla nas ogromną motywacją 😊 Dziękujemy za zaufanie i serdeczne polecenie.
Produkty bardzo dobrej jakości. Bardzo delikatne i finezyjne. Dodają uroku Drugiej Połowie:)
bardzo szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem. Polecam serdecznie.
Jestem bardzo zadowolona z zakupów, świetne produkty, szybka wysyłka. Polecam.
Biustonosz leży idealnie. To już kolejny zakup:) dziękuję za szybkość i jakość.
Sprawny proces składania i szybka realizacja zamówienia.
Polecam :) jakość jak zawsze 👍🏼
Dostarczone szybko!

Bardzo dobra jakość artykułów.
Towar wysokiej jakości, wysyłka dotarła następnego dnia po zamówieniu. Rewelacja :)

Odpowiedź ze sklepu conteshop.pl

Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię! Bardzo cieszymy się, że doceniła Pani wysoką jakość naszych produktów oraz szybką realizację zamówienia. To dla nas ogromna satysfakcja, że przesyłka dotarła już następnego dnia i spełniła Pani oczekiwania. Takie słowa jak „Rewelacja” są dla nas najlepszą motywacją do dalszej pracy i dbania o najwyższy poziom obsługi.
Rozmiar zgodny, kolory jak na zdjęciach, dostawa szybka.
Najwygodniejszy biustonosz, jaki kiedykolwiek miałam! Bardzo miły materiał, idealnie opisane rozmiary.

Odpowiedź ze sklepu conteshop.pl

Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za tak wspaniałą opinię! Ogromnie cieszymy się, że nasz biustonosz okazał się najwygodniejszym, jaki miała Pani okazję nosić. To dla nas ogromny komplement! Miło nam również, że doceniła Pani przyjemny materiał oraz dokładność informacji dotyczących rozmiarów. Zależy nam, aby nasze produkty były nie tylko estetyczne, ale przede wszystkim komfortowe i dobrze dopasowane. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie.
Bardzo szybka wysyłka! Jakość produktu świetna polecam serdecznie!

Odpowiedź ze sklepu conteshop.pl

Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię! Bardzo cieszymy się, że doceniła Pani zarówno świetną jakość produktu, jak i bardzo szybką realizację zamówienia. Takie słowa są dla nas ogromną motywacją i potwierdzeniem, że dokładamy wszelkich starań, aby zakupy w naszym sklepie spełniały oczekiwania naszych Klientek. Dziękujemy za polecenie i zaufanie. Zapraszamy ponownie.
Dostępność koloru, który mnie interesował i szybkość dostawy.

Odpowiedź ze sklepu conteshop.pl

Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za pozostawienie opinii! Cieszymy się, że udało się Pani znaleźć interesujący kolor i że zamówienie zostało szybko dostarczone. Wiemy, jak ważna jest dostępność konkretnego koloru, dlatego staramy się stale poszerzać i uzupełniać naszą ofertę. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie.

• +48500503636
  • conteshop.pl
  • info@conteshop.pl
  • Łódż, POL

Conteshop.pl jest firmowym sklepem marki Conte, Diwari, Conte Kids i Esli. Oferuje szeroki asortyment dla kobiet, mężczyzn i dzieci. Znajdziesz w nim ekskluzywną kolekcję bielizny damskiej, męskiej, r...

Wyświetl wszystkie profile