odziezgastronomiczna.pl

Opinie łącznie (2013)

2013 reviews since 31 mar 2023

Ważny od: 20 kwi 2023
odziezgastronomiczna.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość produktów, podkreślając solidność wykonania, trwałość i dobre materiały. Szybka realizacja zamówień i ekspresowa dostawa są często chwalone przez klientów. Produkty są zgodne z opisem i spełniają oczekiwania klientów. Wielu klientów podkreśla wygodę i funkcjonalność zakupionych produktów, zwłaszcza w pracy. Kontakt z obsługą klienta oceniany jest jako bardzo dobry, kompetentny i miły. Klienci doceniają trafność rozmiarów i szeroki wybór. Sporadycznie pojawiają się negatywne uwagi dotyczące rozmiarów.

Opinieodziezgastronomiczna.pl

Bardzo ładnie uszyte, brak wystających nitek i "niedoróbek" przy 170 dobrze leży ale myślę że regulacja paska na szyję spokojnie na wyższe osoby starczy. Przy polaniu nie wpija wody odrazu myślę że zasługa dobrego materiału! Jako kucharz zawodowy polecam .
Koszulki polo są bardzo dobrze uszyte, materiał jest przewiewny. Po praniu nie zmienia fasonu. Kolor czarny intensywny. Po rozpakowaniu paczki żadnych dziwnych zapachów. Polecam
Wszystko jak należy. Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka i natychmiastowy kontakt. Jestem bardzo zadowolona. Na pewno jeszcze coś zamówię i będę polecać.
Dobra jakość bluzy, dobra cena, szeroki wybór rozmiarów, szeroka gama kolorystyczna, szybka wysyłka. Polecam!
Odzież i obuwie bardzo dobrej jakości, przesyłka dotarła w terminie, na pewno tu jeszcze wrócę
Wszystko w jak najlepszym porządku. Przede wszystkim jakość w stosunku do ceny. :)
Towar zgodny z opisem, dobrej jakości, zamówienie szybko wysłane,polecam zakupy w tym sklepie
Wszystko super,swietny krój,materiał. Solidnie wykonane bluzy i fartuchy. Polecam

Polecam bardzo dobre jakościowo ciuchy.

Polecam bardzo dobre jakościowo ciuchy , szybko nastąpiła wysyła 😊 mogę szczerze polecić.
Produkt zgodny z opisem. Syn zadowolony, a to dla mnie najważniejsze :)

Fast and fabulous

I placed the order and it came right the next day. The apron was a perfect fit. And it is very comfortable as well. Thank you very much for your best and fast service.

Bardzo dobra jakość materiału, wyrazisty kolor, utrzymuje rozmiar. Polecamy
Odzież super, szybka wysyłka. TOWAR znakomitej jakości. Polecam!
Buty są rewelacyjne. Obsługa expres. Tylko mały błąd się wkradł. Nie bylo paragonu. A potrzebuje go do rozliczenia.
Szybka dostawa, rozmiar zgodny z tabelą, ładnie uszyte. Polecam
Wygodne i bardzo praktyczne do pracy w gastronomii dzięki spodom antypoślizgowych

Firma godna polecenia

Wszystko przebiegło wzorowo Produkt sie zgadza Przesyłka na nastepny dzìen
Z dobrego materiału, dobrze uszyty kupimy jeszcze biały.
Wszystkie ubrania zgodne z opisem. Bardzo ładne i rzetelnie wykonane. Szybki czas realizacji.
Wszystko ok.Zamówienie zgodnie z opisem.

Polski producent Odzieży Gastronomicznej wysokiej jakości. Ubrania dla kelnerów, kucharzy. Obsługujemy hotele, restauracje, sieci sklepowe czy bary. Sprawdź naszą ofertę.