Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość produktów, chwaląc zarówno materiały, jak i wykonanie. Wielu klientów pozytywnie ocenia szybkość realizacji zamówienia oraz dostawy. Klienci chwalą profesjonalizm, uprzejmość i kompetencję obsługi klienta. Stosunek jakości do ceny jest postrzegany jako bardzo korzystny. Klienci potwierdzają, że produkty są zgodne z opisami na stronie i spełniają ich oczekiwania.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieodziezgastronomiczna.pl
Fast and fabulous
I placed the order and it came right the next day.
The apron was a perfect fit. And it is very comfortable as well. Thank you very much for your best and fast service.
Wszystkie ubrania zgodne z opisem. Bardzo ładne i rzetelnie wykonane. Szybki czas realizacji.
Bluzy polarowe
Zamówiłam 4 bluzy,każda jest super.Polar bardzo dobry gatunkowo,piękne żywe kolory.Polecam.
bardzo dobry produkt ,ale mam sugestie w ubraniach kucharskich można by wprowadzić na plecach poprzeczną wentylacje ( mam taka bluzę kucharską zakupiona za granicą i jest ukryta poprzecza wentylacja z siatki pod materiałem .)
Odpowiedź ze sklepu odziezgastronomiczna.pl
Dziękujemy za pozytywną opinie. Zapraszamy ponownie !
Pozdrawiamy Zespół odziezgastronomiczna.pl
Bardzo dobrej jakości koszulki polo. Nie pocę się w nich są eleganckie. Juz trzeci raz tu wracałam. Mam 6 kolorów i napewno jeszcze tu wrócę. Polecam z całego serca!
Domowe Przysmaki
Jak zawsze doskonała jakość i szybka realizacja :) polecam w 100%!!!
Super trwałe i dobrze uszyte koszulki.Jestem bardzo zadowolona z jakosci !!!
Jestem bardzo zadowolona z realizacji mojego zamówienia.
Polecam tą firmę realizacja bardzo szybka.
Osoba z którą rozmawiałam bardzo miłą i kompetentna.
Polecam w 100%
Koszulki jak najbardziej godne polecenia! Wykonane z bardzo dobrego materiału. Był to mój pierwszy, ale z pewnością nie ostatni zakup 😁
bardzo dobra jakkość produktów - dość długi czas wysyłki
Zamówienie zrealiIwano szybko dostarczono szybko produkt bardzo solidny
Prosze mi pomóc zrealizować następne zamówienie na firmę z logotypem
Buty super. Przesylka super szybką.😊😊😊
Myslalem ze bedzue szybsza wysylka ale ok
Wszystko super. Wszystko się zgadza, jakość na bardzo wysokim poziomie.
Jakość towaru i sprawność zakupu
Świetna bawełna i szybka dostawa.
Wszystko super! Miła obsługa i szybka wysyłka.
Towar wysokogatunkowy.Jestem zadowolona.
Towar jak zawsze zgodny z opisem
Towar haj zawsze zgodny z opisem. Bardzo dobra jakość.
Buty super tylko trochę zaniżona rozmiarówka