Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień i szybką dostawę, co wpływa na ich wysoką satysfakcję. Produkty oceniane są jako wysokiej jakości, naturalne i zdrowe. Zamówienia są starannie i estetycznie pakowane, co wielokrotnie doceniają klienci. Obsługa klienta jest często chwalona za profesjonalizm, sprawność i szybki kontakt. Produkty bardzo smakują psom, co jest powodem radości ich właścicieli i powtarzających się zakupów. Klienci doceniają korzystną relację ceny do jakości i rozsądne progi darmowej dostawy. Pojawił się pojedynczy negatywny głos dotyczący suchości sera oraz pojedyncza negatywna opinia dotycząca kuriera.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinie4dogsoriginal.com - Naturalne Gryzaki dla Psów
Dotychczas kupowałam ser w tej firmie i wszystko było ok. Niestety ostatni zakup w ilości 10 szt. rozmiar XXL, który otrzymałam ser był tak suchy, że pękał przy delikatnym upadku, rozpadał się na małe kawałki robiąc przy tym straszny bałagan i strach przed skaleczeniem. To już chyba ostatni mój zakup w tym sklepie.
Dziękuję za paczkę, wszystko doszło bez problemu mopsy zadwolone. Pozdrseiamy
Wszystko ok. Bardzo polecam.
Świetny gryzak
Psiak zadowolony, chętnie gryzie zamiast mebli. Minusem, niestety to, ze się sypie, zatem nie rekomenduję osobom kochającym porządek ;)