Klienci bardzo pozytywnie oceniają szybką, terminową i bezproblemową dostawę zamówionych produktów. Obsługa klienta wyróżnia się wysokim profesjonalizmem, uprzejmością i sprawnością, a kontakt z zespołem jest łatwy i skuteczny. Dodatkowo produkty i usługi są zgodne z opisem oraz zamówieniem, co przekłada się na ogólne zadowolenie z jakości oferowanych artykułów. Sporadycznie pojawiają się drobne braki w jakości produktów, a także pojedyncza negatywna opinia dotycząca kontaktu z obsługą.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniewww.topregal.pl
T erminowosc i rzetelność . Caly proces zkupu i dostawy sprzętu zgodny z ustalenianiami.
Sp.EKSIL
Zakupiony sprzęt zgodny z oczekiwaniami. Szybka i bezproblemowa dostawa.
Ramię dźwigu
Kontakt przed wysyłką bardzo dobry. Sama przesyłka bardzo fachowo zabezpieczona. Ktoś tam dba o klienta.
Co do samego sprzętu to jeszcze nie wiem, nie używałem. Przydałaby się instrukcja i certyfikaty w j. polskim. Ogólnie nieźle.
Dobry kontakt, szybka dostawa, jakość produktu w stosunku do ceny
Polecam , dobry sprzedawca
Obsługa oraz cały proces sprzedaży na najwyższym poziomie. miło robić takie zakupy
Szanowny Kliencie TOPREGAL,
dziękujemy za pozytywną opinię oraz miły komentarz. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z zamówienia i docenia pracę naszego zespołu sprzedaży.
Z przyjemnością oczekujemy kolejnych zamówień.
Zespół TOPREGAL
Produkt zgodny z specyfikacją - luźne koła
Produkt zgodny z specyfikacją, prawidłowo zabezpieczony w transporcie ale koła nie były dokręcone i brakowało kilku śrub mocujących.
Szanowny Kliencie TOPREGAL,
Dziękujemy za podzielenie się opinią. Bardzo przepraszamy za niedogodności związane z otrzymanym produktem – brak dokręconych kół oraz brak kilku śrub mocujących zdecydowanie nie powinien mieć miejsca. Twoja uwaga jest dla nas bardzo cenna i przekażemy ją do działu odpowiedzialnego za kontrolę jakości, aby uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości.
Czekamy na Państwa kolejne zamówienie.
Zespół TOPREGAL
Szybka dostawa. Towar dotarł dzień przed planowanym terminem.
Szanowny Kliencie TOPREGAL,
serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię.
Szybka dostawa jest dla nas zawsze szczególnie ważna, dlatego tym bardziej cieszy nas, że byli Państwo z niej zadowoleni.
Z niecierpliwością czekamy na kolejne zamówienia.
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół TOPREGAL
Wszystko w porządku, dostawa i towar.
Drogi Kliencie TOPREGAL,
serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że zarówno dostawa, jak i towar spełniły Państwa oczekiwania. Cieszymy się na kolejne zamówienia.
Zespół TOPREGAL
wszystko zgodnie z ustaleniami, bez uwag
Szanowny Kliencie TOPREGAL,
dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że wszystko przebiegło zgodnie z ustaleniami i bez uwag.
Z przyjemnością zrealizujemy również Państwa kolejne zamówienie.
Szanowny Kliencie TOPREGAL,
dziękujemy za pozytywną opinię! Bardzo cieszymy się z Państwa rekomendacji i tego, że są Państwo zadowoleni ze swojego zamówienia.
Do zobaczenia wkrótce,
Świetna współpraca
Szanowny Kliencie TOPREGAL,
Dziękujemy za pozytywną opinię!
Cenimy sobie Państwa zaufanie i cieszymy się na kolejne zamówienia.