lyko.com/pl

Opinie łącznie (11 591) Opinie (5714) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często doceniają wyjątkowo szybką wysyłkę, profesjonalną i miłą obsługę, atrakcyjne oraz konkurencyjne ceny, promocje i program lojalnościowy. Wysoko oceniany jest szeroki wybór produktów, różnorodność marek i unikatowe boxy. Zakupy są bardziej opłacalne dzięki promocjom, a większość klientów chwali staranne i estetyczne pakowanie produktów. Kupujący wyrażają także zadowolenie z jakości produktów, ich oryginalności i zgodności z opisem, a także doceniają próbki oraz wyjątkowe zestawy. Powiadomienia o ponownej dostępności produktów są dodatkowo pozytywnie odbierane. Pojedyncze głosy krytyczne dotyczą opóźnień w wysyłce oraz zastrzeżeń do kontaktu z obsługą. Część klientów zwraca uwagę na ograniczoną dostępność niektórych produktów i uwagi na temat zabezpieczenia przesyłki.

Opinielyko.com/pl

Ekspresowa dostawa i duży wybór kosmetyków. Znalazłam perfumy w dobrej cenie. Będę wracać.
Świetny wybór kosmetyków i dostawa w mniej niż 24h od zamówienia! Polecam. Wrócę na pewno.
Szybka wysyłka towaru zgodnego z opisem. Jestem zadowolona z jakości obsługi.
Produkt oryginalne, w dobrej cenie, dobrze zapakowane. Niestety w mojej przesyłce brakowało jednego produktu. Przyznam, że trochę mnie to zirytowało, ale po zgłoszeniu problemu zaproponowano dosłanie albo zwrot pieniędzy. Wybrałam opcję pierwszą i wszystko przebiegło sprawnie.

Polecam LYKO w 100%

Bardzo szybka wysyłka, przystawka do mielenia trawy(mulczowania) pasuje świetnie do traktorka minirider MTD 76, sklep ma to czego nie mają inni, polecam w 100%

Odpowiedź ze sklepu lyko.com/pl

To raczej nie my, ale cieszymy się, że trawa została skutecznie zmulczowana 😁 / Gosia, Customer Relations
Doskonała procedura. Szybko bez zwłoki. Tak jak by oczekiwał każdy klient.

Prostownica gdh

Szybka wysyłka, oryginalny produkt zgodny z opisem. Jestem zadowolony, polecam.
D W
Dorota W.
To moje kolejne zakupy w tym sklepie. Wszystko było ok, paczka dotarła przed terminem, a produkty spełniły moje oczekiwania
Szybka wysyłka wielki plus. Minus taki że nie było dostepne to co chciałam kupić dużo przedmiotów wyprzedanych.
Towar w porządku, ale pudełko mogłoby być lepiej zapakowane - taśma nie jest mocna.
w Lyko wszystko jest świetne. Uwielbiam lyko za promocje i wspaniale boxy. każdy jest wyjątkowy
Pudełka Lyko Lovables to mistrzostwo. Dużo dobrych kosmetyków w świetnej cenie.
Cudowne kolczyki, szybka dostawa. Córka goiła uszy z kolczykami z tytaniu od pirsera 5 miesięcy i wciąż jedno ucho nie było zdrowe. Tydzień z kolczykami z medycznego plastiku i wszystko zagojone. Dla alergików super sprawa. Kupię sobie i drugiej córce także.

Lyko Lovables

Całkiem fajny sklep internetowy, dobre ceny, ciekawe kosmetyki i coś czego nie mają inne sklepy... Lyko Lovables - rewelacja. Ładna kosmetyczka, różnorodna zawartość, mega niska cena. Dla każdego fana testowania kosmetyków - pozycja obowiązkowa. Przesyłka do Polski szła trochę dlugo, ale warto zaczekać😉

Wszystko OK!

Wszystko ok. Towar doszedl dobrze zapakowany i w szybkim czasie.
Przesyłka błyskawiczna ! Produkty perełki 😊 polecam serdecznie ♥️

Atrakcyjna cena, szybka dostawa

Szybka dostawa, atrakcyjna cena, dobrej jakości produkr, dobrze zapakowany
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar dobrze zabezpieczony. Ok
Super wybór kosmetyków i dostawa w 24 godziny! Mega.
Sprawna realizacja zamówienia. Towar dobrze zapakowany.