lyko.com/pl

Opinie łącznie (11 106) Opinie (6018) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą ekspresową i sprawną realizację zamówień. Konkurencyjne, atrakcyjne ceny oraz liczne promocje są często podkreślane jako duży atut sklepu. Wysoka jakość produktów, ich skuteczność i oryginalność wzbudzają duże zadowolenie. Opinie o obsłudze klienta są przeważnie bardzo pozytywne – klienci doceniają pomocność i profesjonalizm. Doceniany jest również szeroki wybór produktów, dostępność marek oraz unikalne zestawy i boxy. Sporadycznie pojawiają się narzekania na wydłużony czas dostawy. Pojedyncze uwagi dotyczą również utrudnionego kontaktu z obsługą klienta. Część klientów zwraca uwagę na zastrzeżenia związane z zabezpieczeniem produktów w przesyłce.

Opinielyko.com/pl

Super komunikacja

Atrakcyjna cena, szybkość dostawy a przede wszystkim powiadomienie mnie o ponownej dostępności produktu który przez dłuższy czas był nie do kupienia. Jednym słowem super.
Wszytko co zamówiłam bardzo mi się przydało .Fajne ceny plus program lojalnościowy .Mam zamiar znowu coś zamówić niebawem.

Odpowiedź ze sklepu lyko.com/pl

Dziękujemy za opinię! 😊 Bardzo się cieszymy, że wszystko było w porządku. Mamy nadzieję, że wkrótce ponownie odwiedzisz nasz sklep! ✨ / Gosia, Customer Relations
Podobała mi się cena oraz asortyment. Co można poprawić: 1. Bardziej przejrzyście i widocznie prezentować informacje o dostawie na stronie. 2.Poprawić kontakt z obsługą techniczną, w szczególności: a) przyspieszyć czas odpowiedzi wsparcia technicznego drogą mailową - czekałam na odpowiedź w średnim trzy dni. b) naprawić chatbot na stronie - jest ciągle niedostępny.
Bardzo rożnorodne kosmetyki, dobre jakościowo i w przystępnej cenie. Miła i kompetentna obsługa. Bezproblemowa i szybka dostawa.
Lubię zakupy w Lyko - kolejny raz zamawiam produkty, które są trudniej dostępna na polskim rynku.
Szybka wysyłka, wszystko na czas. Produkt zgodny z oczekiwaniami

Wszystko w najlepszym porządku,tylko InPost zawalił sprawę z terminem dostawy,ale po interwencji przesyłka dotarła szybko. Produkty bardzo dobre
Wszystko w porządku. Kolczyki na zdjęciu wydają się większe niż w realu, ale po za tym super.

Najbardziej podobało mi się to, że zamówienie zostało skompletowane i wysłane w zapowiedzainym terminie. Wszystko zapakowane ekologcznie i bardzo starannie. Ceny przystępne. Świetne promocje.
Dobre ceny, stałe zniżki, produkty wysokiej jakości. Polecam

Bogata oferta

Świetna obsługa, bogata oferta marek, częste kampanie, dzięki którym można kupić produkty w konkurencyjnych cenach, szybka wysyłka to atuty lyko! Polecam 😉
Kocham wszystkie wasze boxy i zestawy . Każdy jest inny i fantastyczny .
szybka wysyłka na plus, nie dostałam tylko żadnego potwierdzenia zamówienia ani statusu wysyłki. Wszystko dotarło i to szybko, więc jest ok.
dużo produktów i wszystko przydatne, brak zbędnych „zapychaczy”.
Ekspresowa wysyłka, towar zabezpieczony, zgodny z opisem, dziękuje za transakcje

Wszystko super

Wszystko szybko i sprawnie. Krem bb It Cosmetics jest super, bardzo polecam, to już moje trzecie opakowanie. Super się trzyma i nie wysusza skóry, nie jest matowy, daje naturalny efekt, może być też dość kryjący (ja używam niewielką ilość)
Wszystko w porządku przesyłka dość szybka ,towar dotarł w nienaruszonym stanie .Polecam .
Super produkty i naprawdę ultra szybka wysyłka
Szybka wysyłka, bezpiecznie zapakowane
Wszystko bez zarzutu a przede wszystkim szybka dostawa