eevi.pl

Opinie łącznie (1071) Opinie (942) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów i wykonania produktów. Wielu klientów podkreśla szybką dostawę jako mocną stronę zakupów. Pozytywne opinie dotyczą również miłej, pomocnej i profesjonalnej obsługi klienta. Użytkownicy doceniają estetykę, wzory oraz kolory ubranek. Dodatkowo klienci pozytywnie odbierają fakt, że produkty są szyte i produkowane w Polsce. Część klientów zwraca uwagę na rozmiarówkę – zarówno pozytywnie, jak i wskazując na drobne nieścisłości.

Opinieeevi.pl

Dobre materiały i odszycie, polski produkt super jakości. Można popracować nad opakowaniem, ponieważ karton nie był całkowicie szczelny a łatwo zgubić w transporcie tak male elementy jak czapeczka czy rękawiczki (każdy element wyprawki opakowany w folie, która ułatwia wyślizgnięcie, ale i super zabezpiecza produkt). Na szczęście wszystkie elementy dotarły i są super, polecam!

Dobre zakupy, ale mogą być jeszcze lepsze.

Dostarczone zamówienie zgodne - ubranka tak jak na zdjęciach. Bardzo się cieszę z bawełnianego składu. Jeśli chodzi o obszary do rozwoju: - rozważenie innych certyfikatów jak OEKO-TEX STANDARD 100 - opcja metek zewnętrznych na ubrankach - szczególnie ważna dla dzieci o wrażliwej skórze; teraz po wycięciu metki wewnętrznej, tracę informację o rozmiarze (co przydaje się dla oartnera, który ubiera. maleństwo), a także ważne, kiedy chcemy przekazać ubranka w drugi obieg, kiedy nasze dziecko już z nich wyrośnie. - usprawnienie opcji filtrowania - 1. pomimo wybranego rozmiaru, pokazywały mi się modele, które okazywały się niedostępne w danym rozmiarze; 2. możliwość ustawienia filtru tak, aby stworzyć zestaw - body i spodenki w tym samym rozmiarze i kolorze (aktualnie zajmuje to dłuższą chwilę własnoręczne znalezienie ubranek z tego samego modelu i rozmiaru).
Początkowo nie otrzymałam poprawnie zamówionego towaru, jednak po kontakcie ze sklepem, szybko udało się wyjaśnić sytuację. Koszule zostały dosłane kilka dni później. Bardzo dobry kontakt, szybka odpowiedź oraz pomoc. Cieszy mnie to, ponieważ to już kolejne produkty tej marki w mojej garderobie, a uważam, że są dobrej jakości i warte swojej ceny. Podejście proklienckie sklepu na wielki plus. Polecam :)
ciuszki dla maluszka są najlepsze (jakość gwarantowana, estetyka gwarantowana). Sąd przede wszystkim bezpieczne dla dziecka (również alergika, zaznaczam, że firma dysponuje własną fabryką, produkując z materiałów najwyżej jakości).Tak na zakończenie - na porodówce położna zwróciła uwagę na ubranka z tej firmy (mówiąc ładne ubranka) Ewa
Ubrania Eevi jak zawsze doskonałe jakościowo, właściwy rozmiar, fajny, ciekawy wygląd. Polecam zakupy w sklepie, ja kupuję w nim ubranka dla córki odkąd się urodziła, bo to są Polskie dobre ubrania
Kupiłam 3 koszule ciążowe, fuksja, niebieska w kwiatki i czarna. Wszystkie leżą super, materiał bardzo dobry. Czekam jeszcze na dostępność beżowej w kwiatki ☺️ Dodam że bardzo nie lubię zakupów przez internet ale przez to, że na miejscu ciężko o ładne koszule musiałam szukać na różnych stronach - dlatego tym bardziej mogę polecić zakup :)
Świetne jakościowo rzeczy, przyjemne w dotyku, szybka wysyłka, polecam i będę z pewności korzystała w przyszłości, aby zamówić ciuszki dla swojej córeczki:)
Ubranka są cudne, jakość - najlepsza, nawet po wielu praniach kolor i wygląd są super, kupuję ubranka tylko z tej firmy i polecam wszystkim 😉
Polecam bardzo koszulę do karmienia i porodu. Materiał i wykonanie są bardzo dobrej jakości dodatkowo posiadają kieszenie, które napewno są przydatne.
Wszystko super, dostawa szybko produkty wysokiej jakości. Dzwoniłam też na infolinię, Panie szybko udzieliły odpowiedzi.

Pajacyk plus czapeczka z wełny merino

Ubranka z wełny merino to super jakość w 100% Bardzo udany zakup i na pewno nie ostatni. Dziękuję za miłą i szybką obsługę.

Dobra jakość i szybka dostawa

Ja i mąż mamy skłonności do uczuleń na skórze, stąd dobra jakość ubranek dla naszej córeczki jest dla nas ważna. Dobrze, że są firmy którym można zaufać i nie importują wszystkiego z Chin (tu do składów można mieć sporo wątpliwości). Oby tak dalej, czekam na kolejne wzory 😊 bardzo spodobało nam się burgundowie body 😍
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia 😊 Ubranka są śliczne, starannie wykonane i mają naprawdę świetną jakość. Ciuszki są przyjemne w dotyku, a ich wykończenie zostało dopracowane w każdym detalu. Dodatkowo zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Polecam!
Piżamka świetnej jakości, pięknie się układa, ma wystarczająco dużo miejsca na brzuszek nawet w 9 miesiącu ciąży, wygodne rozpięcie do karmienia. Wszystko w jak najlepszym porządku
Podoba mi się jakość Państwa produktów. Również zwracam uwagę na materiały, których użyto przy produkcji. Mam problem ze znalezieniem skarpetek niemowlęcych, żeby ich skład był możliwie jak najbardziej czysty (bawełna i elastan) będą Państwo takie produkować lub mogą coś polecić?
w ogóle podobają mi się Państwa odzież i wykonanie i oczywiście jakość materiałów.Pozdrawiam
kolejne zamówienie i jestem bardzo zadowolona i z jakości kombinezonu i szybkości dostawy !!! serdecznie polecam sklep
Dostępność większych rozmiarów Dobre materiały Ładne kolory, wzory Miła i sprawna obsługa - w przeszłości musiałem załatwić sprawę telefonicznie, zmienić zamówienie co udało się błyskawicznie w czym pomogły mile Panie Szybka wysyłka
Produkt świetnej jakości. Karmienie w takiej koszuli to czysta przyjemność.

Wspaniały zakup

Koszule uszyte są z porządnej bawełny. Bardzo ładne i przyjemne. Cieszę się, że je kupiłam.