Ważny od: 1 cze 2026
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinievictus.pl
Szybka dostawa sprzęt kompletny instrukcja po polsku, po zatankowaniu i zalaniu oleju , informacja na żółtej kartce sprzęt dostarczany jest z nizalanym olejem silnikowym ważne pociągnąłem jeden raz za linkę startu i maszyna pracuje, cóż więcej chcieć a resztę to się zobaczy po jednym sezonie narazie ok.
Zamówiony towar kompletny(piła motorowa),sprawdzony w firmie, w domu zapaliła od strzała.
Cena świetna za tak fajny sprzęt.Kupiłem na raty,łatwo ogarnięte przez internet.Jaqstem zadowolony z zkupu.Polecam.
Kolejne zamówienie i wszystko na poziomie. Szybkąa wysyłka a sama paczka idealnie zapakowana.
Złożone zamówienie dotarło b. szybko. Obsługa klienta bardzo sympatyczna i sprawna. Dziękuję.
Profesjonalny proces zamówienia. OleoMac bardzo wysoka jakość.
Profesjonalny proces zamówienia. Kontakt oraz szybkość transakcji. Firm godna polecenia. Same urządzenia OleoMac świetnej jakości. Polecam.
Sprawnie, konkretnie i profesjonalnie
Wszystko ok, przedmiot zgodny z opisem, przesyłka nadana szybko, dobrze zabezpieczona.
Szybkie dostarczenie ,
Dostępność
Produkt jest wysokiej jakości. I bardzo szybka dostawa.
Szybka realizacja. Super kosiarka
Szybka realizacja. Kosiarka spalinowa Oleomac przetestowana na 600m2 i nie żałuję zakupu :)
Wszystko w expresowym tempie mam już 20 maszynę tej firmy i nic się nie dzieje polecam
Wszystko na dobrym poziomie:
- victus.pl
- biuro@victus.pl
- Poznań, POL
victus.pl
Dystrybutor sprzętu ogrodniczego i leśnego oraz produktów do pielęgnacji roślin : Oleo-Mac, Victus, Hozelock, Chrysal, Ikra, Haaga i Carlton.