abcplytki.pl

Opinie łącznie (1036) Opinie (392) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówienia i szybkie dostawy. Opinie o obsłudze klienta są przeważnie bardzo pozytywne, klienci cenią profesjonalizm, pomocność i sprawny kontakt. Opakowanie i zabezpieczenie towaru są bardzo wysoko oceniane – klienci wielokrotnie podkreślają profesjonalne i solidne zabezpieczenie przesyłek. Klienci są zadowoleni z konkurencyjnych i atrakcyjnych cen oferowanych przez sklep. Doceniana jest także rzetelna informacja o stanie zamówienia. Doświadczenia z firmami kurierskimi są mieszane – część klientów narzeka na brak informacji, niemiłych kurierów czy opóźnienia. Część osób zwraca uwagę na problemy ze śledzeniem przesyłek i brakiem jasnych powiadomień. Zdarzają się również pojedyncze krytyczne uwagi dotyczące obsługi klienta.

Opinieabcplytki.pl

Bardzo sprawnie. Bardzo dobrze zapakowane.

polecam

duży wybór, szybkie zrealizowanie zamówienia
Super współpraca
Zamówienie zostało zrealizowane w bardzo krótkim czasie, płytki wydają się być ładne, ale jeszcze nie zostały rozpakowane

Odpowiedź ze sklepu abcplytki.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się opinią. Cieszymy się, że realizacja zamówienia przebiegła sprawnie i że płytki spełniają Państwa oczekiwania pod względem estetycznym. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy etap współpracy, od zamówienia aż po dostawę, był dla naszych klientów jak najbardziej satysfakcjonujący. Życzymy udanej realizacji i jak najlepszego efektu podczas aranżacji. Z poważaniem, Zespół sklepu ABC Płytki
Świetna firma - kiedy zabrakło płytek na koniec montażu tylko oni wyciągnęli pomocną dłoń i dostarczyli płytki w 2 dni. Bardzo dobry kontakt z obsługą. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu abcplytki.pl

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię oraz za docenienie szybkiej i sprawnej pomocy, jakiej mogliśmy udzielić podczas realizacji Państwa zamówienia. Zawsze staramy się, aby nasi klienci otrzymali nie tylko najwyższej jakości produkty, ale także wsparcie na każdym etapie współpracy. Cieszymy się, że mogliśmy sprostać Państwa oczekiwaniom i mamy nadzieję na dalszą, owocną współpracę. Z wyrazami szacunku, Zespół firmy
Jestem pod wrażeniem szybkości obsługi zamówienia.

Odpowiedź ze sklepu abcplytki.pl

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią na temat szybkości obsługi zamówienia. Cieszy nas, że nasza praca spełnia Państwa oczekiwania i może zapewnić taką satysfakcję. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy etap zakupów przebiegał sprawnie i profesjonalnie, ponieważ zależy nam na najwyższej jakości obsługi naszych Klientów. Z wyrazami szacunku, Zespół ABC Płytki