Opinie łącznie (4737) Opinie (3818) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 6 sie 2024

onedaymore.pl/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybką i sprawną realizację zamówienia oraz terminowość dostawy. Zdecydowana większość klientów podkreśla wyjątkowy smak produktów, ich świeżość oraz ciekawe połączenia smakowe. Wielu klientów docenia estetykę i solidność opakowań oraz dobre zabezpieczenie produktów podczas wysyłki. Klienci chętnie podkreślają szeroki wybór produktów oraz możliwość dopasowania zestawów do własnych preferencji. Produkty są uznawane za wysokiej jakości, naturalne i zdrowe, co często wpływa na lojalność klientów. Klienci pozytywnie oceniają kontakt ze sklepem oraz profesjonalizm i uprzejmość obsługi, szczególnie w sytuacjach problemowych. Opinie na temat cen są mieszane – część klientów uważa je za adekwatne do jakości, inni zgłaszają zastrzeżenia dotyczące zbyt wysokich cen lub różnic między sklepami. Niektórzy klienci zgłaszają problemy z działaniem strony internetowej, jej powolnością lub trudnościami przy zakupie.

OpinieOneDayMore.pl

Bardzo duży wybór granoli i muesli, ciekawe nowości (Strawberry&Matcha ostatnio :)). Byloby super, gdyby więcej smaków było dostępnych w opakowaniach typu refill zamiast w tubach, mogłabym po prostu przesypywać je do jednej tuby i uzupełniać, zamiast wyrzucać kolejne tuby, szkoda środowiska :)
Darmowa wysyłka co poprawiło komfort kupowania małej ilości . Muszę powiedziesz że ostatnio kupiłam w tubach większą ilość i byłam rozczarowana miałam 2 tuby do wyrzucenia z powodu moli . Dlatego chwalę w tej folii ale mam obawy by powtórki nie było , ale tym razem napiszę do was jak coś będzie nie tak .

Tylko one day more ❤️

Z całego serca polecam sklep One Day More! ❤️ Produkty są absolutnie rewelacyjne — musli i owsianki mają świetny skład, bez zbędnych dodatków, a smakują naprawdę wyjątkowo. Widać, że to nie jest masowa produkcja, tylko coś stworzonego z pomysłem i dbałością o jakość. Ogromnym plusem jest różnorodność — każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od tego, czy woli klasyczne smaki, czy bardziej oryginalne połączenia. Moim faworytem są mieszanki z owocami i chrupiącymi dodatkami — idealne na szybkie, ale zdrowe śniadanie. Na plus również szybka dostawa i estetyczne opakowania. Wszystko przychodzi świeże i dobrze zabezpieczone. Kontakt ze sklepem też bez zarzutu. Jeśli ktoś szuka zdrowych, smacznych i wygodnych rozwiązań na śniadanie — One Day More to strzał w dziesiątkę. Na pewno będę wracać po więcej!

Opakowanie

Produkty smaczne jak zawsze. Natomiast, ze względów ekologicznych, poprosiłam o zapakowanie przesyłki w jeden, jak najmniejszy karton, bo ostatnio przyszło w jednym kartonie, w którym były dwa mniejsze. Tym razem dostałam zgodnie z prośbą- jeden mały karton, w którym wszystko się zmieściło. Także super za poszanowanie prośby klienta.

Opinia o zamówieniu.

Podobała mi się sprawna realizacja zamówienia. Zamówione produkty są zgodne z opisem. Doceniam, że nie musiałem zakładać konta, żeby złożyć zamówienie i że mogłem je opłacić kartą płatniczą przez Internet.
Bardzo solidnie zapakowana paczka, na pewno będę wracać. Uwielbiam wasza granole, jest najlepsza na świecie. Bardzo polecam
Wszytko jest ok. Pomyślałem jedząc gramole i musli, że fajnie jakby można było kupić Wasze dodatki np. Migdały czy orzechy w czekoladzie, które dodajecie 👍 Jakość super!!!

Wysyłka ekspresowa, produkty dotarły w planowanym terminie, wszystko bardzo smacznie i pożywnie, polecam
Świetne musli i owsianki, bardzo dobre składy, dobre dla ludzi mających podwyższony cholesterol i cukier.
Bardzo smaczne zestawy, mieszam jogurt z odżywką białkową, posypuję z puszki i na wierzch borówki. Petarda, jakie to dobre.
Bardzo dobre zabezpieczenie przesyłki. Rozpakowywanie jej i wyciąganie tub było samą przyjemnością.
I would have preferred the muesli to be crunchy rather than hard to bite . Also having millets and flax seeds mixed in would give it more nutrition. This is just a suggestion otherwise it seems fine . Please also advise if sugar is added or not added and is naturally occurring from the fruits in there.
To mój nie pierwszy zakup w sklepie i jak zawsze jestem bardzo zadowolona. Wybór jest duży a musli owsianki czy granole świetnie dobrane i zbalansowane. Napewno jeszcze nie raz złożę zamowienie. Doceniam również dobrze dobrane opakowania podczas wysyłki i brak marnotrastwa kartonu.

Keto

Produkt dla osób ograniczających węglowodany, bez cukru, fajne mieszanki zwłaszcza z matą. Szkoda tylko że cena na stronie większa niż w sklepach
Bardzo szybka realizacja zamówienia:) Zakupiłam zestaw startowy, który mogłam sama skomponować, w bardzo korzystnej cenie:)

Bardzo bogata oferta i zdrowa żywność. Obsługa klientów na najwyższym poziomie. Szybka dostawa polecam.
Zamówiłam zestaw startowy, duzo takich produktów niestety mi nie smakuje. Sprobalam narazie musli proteinowe i jest PRZEPYSZNE! Mysle ze kolejne musli/granole tez zamowie z one day more😍
Produkty są rewelacyjne. Musli smaczne, sycące z dużą ilością dodatków typu owoce czy orzechy.
Blyskawiczna wysylka i dostawa,bezpiecznie zapakowana paczka,polecam
pełen profesjonalizm w dostawie, opakowaniu i wartości samego produktu

• +48616704045
  • onedaymore.pl
  • sklep@onedaymore.pl
  • Poznań, POL

OneDayMore.pl

Skład to podstawa! Dlatego nasze musli, owsianki i granole zawierają ponad 100 najwyższej jakości składników naturalnego pochodzenia, także takich o naukowo udowodnionym wpływie na funkcjonowanie orga...

Wyświetl wszystkie profile