Ważny od: 24 sie 2016Ważny
Klienci bardzo często doceniają szybki czas realizacji zamówień i dostawę. Jakość produktów jest często chwalona i spełnia lub przekracza oczekiwania klientów. Obsługa klienta jest opisywana jako miła, kompetentna i profesjonalna. Większość klientów potwierdza, że otrzymane produkty są zgodne z opisem lub przewyższają oczekiwania. Kontakt ze sklepem jest oceniany jako szybki i sympatyczny, co ułatwia rozwiązywanie problemów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniekronos-shop.pl
Szybko i sprawnie. Polecam 5/5
Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl
Dziękujemy za pełne 5/5 i polecenie! ⭐ Miło nam, że realizacja zamówienia przebiegła sprawnie i zgodnie z oczekiwaniami. Zapraszamy ponownie!
Szybka i bezproblemowa dostawa
Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl
Dziękujemy za świetną opinię! 😊 Cieszymy się, że dostawa przebiegła szybko i bez żadnych komplikacji. Dokładnie na takim przebiegu zamówienia nam zależy!
Szybko i sprawnie. Brawo!
Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl
Bardzo dziękujemy! 😊 Cieszymy się, że wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Takie „Brawo!” naprawdę dodaje nam energii do dalszego działania!
Szybka realizacja zamówienia.
Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl
Dziękujemy za 5 gwiazdek! 😊 Cieszymy się, że zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie. Zapraszamy ponownie!
Śpiwory i krzesełka turystyczne
Zamówienie dotarło dość szybko, wszystko zgodnie z opisem
Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl
Dziękujemy za świetną opinię! 🏕️ Cieszymy się, że zamówienie dotarło sprawnie i wszystko było zgodne z oczekiwaniami. Życzymy wielu udanych wyjazdów ze sprzętem!
Szybka dostawa, profesjonalna obsługa
Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl
Dziękujemy za tak miłe słowa! 😊 Cieszymy się, że zarówno tempo dostawy, jak i nasza obsługa zasłużyły na najwyższą ocenę. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach!
Towar zgodny z opisem. Dostawa terminowa. Towar dobrze zabezpieczony
Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl
Bardzo miło nam widzieć taką ocenę! Dziękujemy i do zobaczenia przy kolejnych zakupach.
Znakomicie
Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl
Znakomicie brzmi również dla nas! 😊 Dziękujemy za pełne 5 gwiazdek. Cieszymy się, że zakupy zrobiły tak dobre wrażenie!
Bardzo dobra jakość. Polecam
Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl
Dziękujemy za świetną opinię i polecenie! 😊
Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl
Dziękujemy za świetną ocenę! ⭐ Cieszymy się, że wszystko przebiegło bez problemów i zgodnie z oczekiwaniami. Zapraszamy ponownie!
Szybka wysylka
Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl
Dziękujemy za świetną opinię! 🚚 Miło nam, że zamówienie zostało wysłane szybko i sprawnie. Zapraszamy ponownie!
Towar w stanie idealnym
Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl
Dziękujemy za świetną ocenę! 😊 Cieszymy się, że produkt dotarł w idealnym stanie i wszystko przebiegło tak, jak powinno. Zapraszamy ponownie!
Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl
Pełna piątka – dziękujemy! 😊 Cieszymy się, że wszystko przebiegło pomyślnie.
Wszystko ok. Szybka wysyłka
Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl
Dziękujemy za tak miłe słowa! 😊 Cieszymy się, że tempo dostawy zasłużyła na najwyższą ocenę. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach!
Zamówione leżaki Nils NC3035. Zamówienie zgodne.
Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl
Dziękujemy za 5★! Cieszymy się, że wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami.
Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl
Takie 5★ zawsze poprawia nam dzień! 😊 Dziękujemy!
Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl
Taki komplet gwiazdek zawsze cieszy! 😊 Dziękujemy za zakupy w Kronos.
Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl
Pełna piątka – dziękujemy! 😊 Mamy nadzieję, że produkt świetnie się sprawdza.
Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl
Pełna piątka – dziękujemy! 😊 Mamy nadzieję, że produkt świetnie się sprawdza.
Odpowiedź ze sklepu kronos-shop.pl
Dziękujemy za komplet 5 gwiazdek! ⭐ Bardzo się cieszymy, że zakupy spełniły oczekiwania.
Odwiedź stronę internetowąO nas
Oferujemy bogaty asortyment sprzętu sportowego oraz narzędzi turystycznych. Zamów już dziś