Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Kupujący wyrażają wysokie zadowolenie z jakości produktów, często określając je jako profesjonalne, piękne lub doskonałe. Opinie wskazują na bardzo dobry, życzliwy i profesjonalny kontakt ze sprzedającym lub obsługą. Klienci doceniają staranne i bezpieczne zapakowanie produktów, co zapewnia ich nienaruszony stan podczas dostawy. Obsługa sklepu jest opisywana jako miła, pomocna, elastyczna i profesjonalna. Klienci pozytywnie oceniają zgodność otrzymanych produktów z opisem i zamówieniem.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesklepikonografa.pl
Rzetelność
Podobała mi się szybka reakcja na brak adresu paczkomatu. Niejasna jest natomiast funkcja wyboru paczkomatu. Właściwie to wcale do niej nie dotarłam. Bez względu na to, zamówienie dotarło do mnie bardzo szybko.
Szybka dostawa zgodna z zamówieniem. Dobrze przedstawione produkty zgodnie ze stanem faktycznym. Oferta dobrej jakości i przystępnej cenie. Polecam
Zakupiłam w sklepie deskę 21/30 cm.
Jest super,pięknie wypolerowana.
Piękna deska.
Dziękuję.
Bardzo dobrej jakości deski do ikon. Profesjonalnie wykonane. Szybka wysyłka.
Elastyczność w podejściu do klienta oraz chęć pomocy w rozwiązaniu problemu .
Bardzo dobrze oceniam Iconographer Art Shop. Sprawnie i niemal błyskawicznie dostarczono zamawiany towar. Rozmowa telefoniczna przemiła. Serdeczne dzięki.
Super.
Towar bardzo dobrze zabezpieczony i super szybka realizacja zamówienia.
Pędzelki bardzo dobre polecam a dostawa ekspresowa.
Bardzo dobry kontakt z osobami z firmy. Produkty bezpiecznie zapakowane i mam nadzieję , ze praca na nich będzie jak zwykle przyjemnością.
Dziękuję
Jestem bardzo zadowolona z zamówionych pędzelków,
Przesyłka dobrze zapakowana, dotarła bardzo szybko. Polecam 👍😊
Super sklep, świetny kontakt ze sprzedawcą który ma wiedzę i doskonałe produkty do pisania ikon. Polecam
Sprawnie szybko miło
Super 👍