sklepikonografa.pl

672 reviews since 18 maj 2021

Ważny od: 26 maj 2021
sklepikonografa.pl/pl/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i dostawę. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, często przekraczające oczekiwania klientów. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna, miła i pomocna. Klienci doceniają staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Klienci podkreślają profesjonalne podejście i wysoką kulturę obsługi.

Opiniesklepikonografa.pl

Bardzo szybko otrzymałam zamówienie,ktore zostało bardzo dokladnie zabezpieczone. Pole am zakupy w tym sklepie.

Rzetelność

Podobała mi się szybka reakcja na brak adresu paczkomatu. Niejasna jest natomiast funkcja wyboru paczkomatu. Właściwie to wcale do niej nie dotarłam. Bez względu na to, zamówienie dotarło do mnie bardzo szybko.

bardzo polecam

bardzo szybka wysyłka, jakość produktów doskonała
Otrzymałam bardzo dobrze zabezpieczoną przesyłkę. W ciągu 2 dni miałam u siebie zamóqione produkty. Polecam współpracę ze sklepem.
Jestem bardzo zadowolona, piękne pigmenty.
Wszystko ok, szybko, sprawnie, tak jak trzeba 😊👍
Profesjonalnie i szybko
Wszystko na najwyższym poziomie. Można w pełni zaufać.
Szybka dostawa zgodna z zamówieniem. Dobrze przedstawione produkty zgodnie ze stanem faktycznym. Oferta dobrej jakości i przystępnej cenie. Polecam
Zakupiłam w sklepie deskę 21/30 cm. Jest super,pięknie wypolerowana. Piękna deska. Dziękuję.
Dziękuję! Wszystko ok.

W naszym sklepie znajdziecie produkty, które są niezbędne do malowania ikon. Posiadamy zagruntowane deski, pędzle marki Roubloff, punce do złota, poduszki pozłotnicze, kleje, pulmenty, olifę do ikon o...