zo-han.com

670 reviews since 12 paź 2021

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz ekspresową wysyłkę. Kontakt z obsługą sklepu oceniany jest jako wzorowy – klienci chwalą uprzejmość, szybkie odpowiedzi, indywidualne podejście i profesjonalizm. Jakość ubrań jest bardzo wysoko oceniana, klienci doceniają trwałość, staranne wykonanie, wygodę oraz estetykę materiałów i krojów. Wygląd ubrań, oryginalna kolorystyka oraz wzory są często chwalone za wyjątkowość, estetykę i wyróżniający się styl. Klienci akcentują komfort noszenia, wygodę podczas uprawiania sportu i dobry krój ubrań. Doceniana jest także możliwość uzyskania indywidualnej pomocy, spełnianie szczególnych próśb i elastyczność obsługi. Dodatkowym atutem często wskazywanym przez klientów jest polskie pochodzenie produktów jako powód do dumy.

Opiniezo-han.com

Bardzo polecam sklep ZO-HAN. Zamówiony produkt jest bardzo dobrej jakości i w pełni zgodny z opisem. Zdecydowanie polecam również obsługę sklepu, mogłam liczyć na szybką odpowiedź oraz profesjonalną pomoc. Szczególne podziękowania dla Pana Janka za dopilnowanie wcześniejszej wysyłki, dzięki czemu przesyłka dotarła do mnie na czas, jeszcze przed wyjazdem. :) Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo. Zdecydowanie polecam!

Bardzo polecam!

Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia. Skontaktowałam się z firmą Zo-Han z pytaniem o możliwość przyspieszenia realizacji (jeszcze przed złożeniem zamówienia) z powodu zbliżającego się wydarzenia. Moja prośba została pozytywnie rozpatrzona a samo zamówienie zrealizowane i wysłane w jeden dzień roboczy, co bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło. Sama odzież wygląda na wykonaną bardzo solidnie, rozmiarówka jest zgodna z podaną tabelą, print z motywem wilków wygląda nieziemsko. Wytrzymałość odzieży dopiero będę miała możliwość wypróbować. Dodatkowo bardzo miły kontakt firma-klient. Będę do Państwa wracać gdy tylko nadarzy się okazja.

Firma godna zaufania

Z całego serca polecam firmę ZO-HAN! To już nie mój pierwszy zakup i po raz kolejny jestem bardzo zadowolona. Odzież ma świetną jakość, piękne i oryginalne wzory, a do tego jest bardzo wygodna – ćwiczy się w niej naprawdę komfortowo. Na szczególne uznanie zasługuje również obsługa klienta. Ostatnio bardzo zależało mi na ekspresowej realizacji zamówienia i firma stanęła na wysokości zadania – zamówienie zostało przygotowane i wysłane w błyskawicznym tempie. Profesjonalizm, świetny kontakt i dbałość o klienta sprawiają, że z przyjemnością będę wracać po kolejne zakupy. Gorąco polecam!

Fantastyczna jakość ubrań i szybka realizacja zamówień!

Jestem bardzo zadowolona z zakupu odzieży marki ZO-HAN. Ubrania są wykonane z bardzo dobrych i przyjemnych w dotyku materiałów, świetnie sprawdzają się podczas aktywności sportowych, a dodatkowo mają piękne kolory i oryginalne wzory. Na uwagę zasługuje również rewelacyjny kontakt ze sprzedającym i ekspresowa dostawa! Z uwagi na wyjazd zwróciłam się z pytaniem o możliwość wysłania produktów w szybszym terminie niż pierwotnie planowany. W ciągu 15 minut otrzymałam od Pana Janka mail z odpowiedzią , a już następnego dnia przesyłka została wysłana i dotarła na czas. Ubrania (bluza Alpha Wolf, koszulka treningowa Arctic, sportowy longsleeve Alpha Wolf) doskonale sprawdziły się podczas pobytu na Islandii. Serdecznie polecam! 🙂
Bardzo dziękuję za wspaniałą transakcję ! ❤️ Kupiłam legginsy oraz koszulkę longsleeve i jestem zachwycona jakością . Ubrania są niezwykle wygodne, świetnie się noszą i pięknie leżą. Widać, że zostały wykonane z dbałością o każdy szczegół. Zdecydowanie polecam ten sklep i na pewno wrócę po kolejne sportowe perełki! 🥰

Dresy na miarę XXI wieku !!

Interesująca i różnorodna kolorystyka oraz bardzo dobra jakość odzieży sportowej -zachęca wymagającego i dbającego o zdrowie klienta do zakupu. Nie zawiodłam się i ja !!! Świetny wybór. Dodatkowo dobry kontakt z firmą ZO-HAN - przyspieszona wysyłka i szybka dostawa ! Polecam !! Szkoda tylko , że nie ma szerszej "rozmiarówki" np. slim fit dla mężczyzn ( oferowane długie spodnie za krótkie , tak samo krótkie spodenki XL też za krótkie. Bluzy i podkoszulki idealne !

Jestem bardzo zadowolona z zakupionych produktów

Jestem bardzo zadowolona z odzieży sportowej Zo-han. Na szczególne wyróżnienie zasługują oryginalne wzory i świetnie dobrana kolorystyka – ubrania prezentują się naprawdę efektownie i wyróżniają się na tle innych marek. Dodatkowym atutem jest bardzo dobra jakość materiałów. Tkaniny są przyjemne w dotyku, wygodne, dobrze odprowadzają wilgoć i zachowują swój wygląd nawet po wielu praniach. To połączenie estetyki i jakości, które sprawia, że z przyjemnością sięgam po produkty tej marki. Zdecydowanie polecam!

Świetna jakość ubrań i super pomoc

Świetna jakość ubrań! To już kolejne moje zamówienie i z wszystkich rzeczy jestem bardzo zadowolona! Wrócę po kolejne 😄 Szybka i sprawna pomoc - przy zamówieniu wpisałam adres e-mail z błędem, po zgłoszeniu wszystko zostało szybko poprawione, bardzo dziękuję za pomoc panu Jankowi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bardzo dziękuję za szybszą dostawę. Jak zrobiłam zamówienie dopiero doczytałam że czas realizacji jest trochę duży, a robiłam zamówienie pod wyjazd. Napisałam maila z prośbą o szybszą dostawę i ja dostałam! Bardzo dziękuję Teraz mam bardzo fajne ubranka na wyprawę

Bardzo polecam 🐺🩶

Komplet Silver Wolf jest przecudowny 🥰🐺 Jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie. Po raz kolejny również szczególne podziękowania dla pana Janka, który zadbał o to aby zamówienie przyszło wcześniej niż przewidywany czas realizacji! 😍 Bardzo polecam zakupy w Zo-Han, na pewno będę wracać. I to szybciej niż myślałam, bo mąż pozazdrościł mi mojego nowego kompletu i chce taki sam… 🫠😎 No ale trudno się dziwić - wilki od Was są naprawdę magiczne ❤️
Zamówiłam komplet z nowej kolekcji i się zakochałam w nim, wygoda, komfort noszenia, wygląd, wszystko jest top. Wszystko trzyma się idealnie na miejscu, komplet wypróbowany na 30 km wyrypie po górach. Moja prośba o szybką realizację została spełniona. Czekam teraz na różową wersję nowej kolekcji ❤️ Jak wrzuca zdjęcia z marszu to coś podeślę, bo nie było czasu na prywatne foty. Fajna sprawa jak w górach się mijają "zohanki", stroje rzucają się w oczy z daleka. ☺️

Ubrania są cudne i bardzo dobrej jakości 🩷

Ubrania są wspaniałe❣️ Dwa razy zamawiałam ubrania na prezent i to był strzał w 10 😊 Mimo, że nie należą do tanich... To uważam że warto zainwestować w dobre ubrania na przyszłość! Kolory są tak żywe i cudowne... Na prawdę warto❣️
Komplety są przepiękne, jakość i staranność wykonania bez zastrzeżeń, są wygodne i świetnie się prezentują. Materiał jest przyjemny w dotyku, a fason dobrze się układa. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i bardzo polecam

Ekspresowa wysyłka i Super jakość!

Przesympatyczna i błyskawiczna obsługa klienta! Poprosiłam o szybką wysyłkę zamówienia, ze względu na nagły wyjazd w góry'. Firma stanęła na wysokości zadania – paczka dotarła ekspresowo, a ubrania leżą idealnie. Jakość rewelacyjna, na pewno tutaj wrócę i to nie raz! Polecam z całego serca! 😊
Główna grafika na odzieży mogłaby być z przodu z tyłu i tak z reguły nosi się plecak i jej nie widać. Większe rozmiary krótkich getrów ponieważ są mało elastyczne i zbyt wysokie rozciągnięcie powoduje prześwit białego koloru na czarny getrach. Na krótkich getrach przydałyby się jakieś kieszenie na udzie na telefon

Wszystko na 100%

Wysokość jakość produktów, świetne komplety. Szybka realizacja, po prośbie o potrzebie otrzymania wcześniej przesyłki dostałem odpowiedź, że zrobią wszystko aby było na czas i tak paczka była na czas. Dodatkowy atut to produkt szyty w Polsce.
Przed zamówieniem napisałam czy istniałaby możliwość przyspieszenia zamówienia i nie było problemu ❤️ jakość ubrań na najwyższym poziomie. Bardzo polecam
E P
Ewa P.

Zo-Han: coś więcej niż ładny print

Ubrania Zo-Han znam i noszę od kilku lat. Moim zdecydowanym faworytem są legginsy z kieszenią na udzie, w których pasuje mi absolutnie wszystko: kolory, materiał, krój. Świetne są także bluzy w stylu retro i kolekcja męska. Polecam, także z uwagi na świetną obsługę klienta. Ewa, Czy tu się biega?
Wszystko super. Bardzo ładny projekt. Tylko tak jak dla mnie 160cm wzrostu to getry dłuuużo z a długie ;-) 😉 ale i tak mi się bardzo podoba. Już przygotowuję się do następnego zamówienia. 👍

Mega, extra, super !!!

Mega, najlepsi, jestem pod wrażeniem błyskawicznej realizacji na życzenie 😁, bo to był prezent dla siostry, która była zaskoczona i zachwycona!! Dziękuję wszystkim, którzy się przyczynili, że tak się udało 🙏 Polecam:rozmiar akurat, kolory nasycone, materiał idealny. Dziękuję i życzę powodzenia 😘