Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Jakość otrzymanych produktów jest często chwalona, klienci doceniają solidność i funkcjonalność wyrobów. Większość klientów potwierdza otrzymanie produktów dokładnie takich, jak w opisie lub ofercie. Klienci doceniają miłą, pomocną i profesjonalną obsługę klienta oraz sprawną komunikację. Wielu klientów pozytywnie ocenia atrakcyjność lub adekwatność cen do jakości produktów. Wielu klientów deklaruje, że poleca sklep lub produkty innym, często podsumowując pozytywną opinię.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesklep.medreha.pl
Doskonałe rękawice plus bezkonkurencyjna cena.
Doskonałe rękawice. Kupujemy je od lat. Spora możliwość adaptacji poprzez wyjmowane podłużne blachy od wierzchu i na spodzie. Można je wyjąć, włożyć można też dopasować kształt usztywnienia poprzez wygięcie tych blach do pożądanego kształtu. Miękki materiał rękawic nie przeszkadzający podczas dłuższego użytkowania. Rzepy również są bardzo trwałe. Ogólnie bardzo dobry i trwały wyrób a do tego bardzo atrakcyjna cena.
Szybka dostawa, krzeslo stabilne, lekkie. Jedyna uwaga - raczej do producenta- pojemnik na mocz/deska moglaby miec owalną wersje „meska”, bo forma okregu - trudne zadanie, zeby niedolezny mezczyzna usiadl na niej i trafil czym trzeba, tam gdzie trzeba-doswiadczylam tego z moim seniorem:)
Jestem bardzo zadowolona
Wszystki bardzo dobrze. Zbalazlam orteze,ktorej potrzebowalam, zostala szybko wyslala. Miala dobra cene, spelnia swoja role. Kupilam jako druga orteze do kąpieli w jeziorze na czas unieruchomienia. Szybko schnie,jest lekka.
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w sklepie MEDREHA. Zamówienie zostało zrealizowane sprawnie, produkty były zgodne z opisem, a obsługa klienta okazała się miła i pomocna. Zdecydowanie polecam ten sklep.
Taboret pod prysznic kupiłem dla ojca i jest on z niego bardzo zadowolony. Wytrzymały,stabilny i jednocześnie lekki z dobrze zabezpieczonymi podstawami nóżek. Mogę go polecić
Polecam serdecznie kupiłam jeden materac i zdecydowałam się kupić drugi dla drugiej córki 🙂
Wygodny, dobrze zapakowany wszystko w porządku 🙂
Pisałam już wielokrotnie opinię pozytywną na temat towaru / doskonały bo taki jak zamawiałam/. I bardzo szybką realizację zamówienia.
Bardzo szybko została dostarczona przesyłka. Super zapakowana. Jestem bardzo zadowolona z samej naklsdki która bardzo mi pomaga.
Dobra jakość przy dobrej cenie. Pas dobrze się zapinana i pomimo noszenie jest chlodny .Szybka profeesjonalna wysyłka
Zamówienie przebiegła szybko i sprawnie. Produkt spełnia swoje zadanie idealnie, cóż mogę powiedzieć polecam:)
Zamówienie wyslane i dostarczone w express owym tempie. Produkt zgodny z opisem . Polecam . Grażyna
Bardzo uczciwy i wiarygodny
Mimo pomyłki na zamówiony produkt sklep nie zadał zwrócenia produktu tylko wysłał prawidłowy
Dobry zakup, miła obsługa i bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam wszystkim ten sklep.
Zamówiony produkt dotarł szybko. Po tygodniu stosowania bóle kolan zmniejszyły się. Polecam.
Towar zgodny z opisem szybka realizacja zamówienia ortezy dobrze wykonane przy noszeniu ulga
Wszytko ok, zgodnie z zamówieniem, wysyłka na czas zgodnie z opisem, dobre ceny, polecam.
Zakupione produkty; chodzik, toaleta i podpora pid plecy do łóżka bardzo dobrej jakości.
Produkt zgodny z opisem, rozmiar idealny. Towar dobrej jakości, szybka dostawa.
Jak najbardziej polecam
Jestesm zadowolona zarówno z obsługi jak i z produktu. Sprawnie, szybko, polecam
towar dokładnie taki jak w zamówieniu, przesyłka szybka wszystko jak trzeba ;)