Klienci bardzo często chwalą szybkie tempo realizacji zamówień oraz dostawy. Wielu klientów podkreśla zgodność towaru z opisem oraz spełnienie oczekiwań względem produktu. Obsługa klienta jest często chwalona za pomocność i szybkie rozwiązywanie problemów. Klienci zazwyczaj pozytywnie oceniają jakość oferowanych produktów, wskazując na ich trwałość i zgodność z oczekiwaniami. Sporadycznie pojawiają się uwagi negatywne dotyczące obsługi klienta.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemax8.pl
Idealna alternatywa dla betonowych podjazdów. Bezproblemowy montaż i bardzo estetyczny wygląd. Polecam
Zamówienie szybko zrealizowane. Produkt zgodny z opisem. Jestem zadowolona z produktu, doniczki fajnie wyglądają w ogrodzie. POLECAM SKLEP!
Towar zgodny z opisem, problemem jest ocena koloru. Zamawiałem ciemniejszy odcień zieleni a w mojej ocenie dostałem jaśniejszy. Poza tym wszystko ok
Szybko, sprawnie, bez problemów. Nie mam uwag negatywnych. Dziękuję
Wszystko odbyło się bardzo profesjonalnie i szybko. Polecam
Zamawiasz i masz . Szybko , sprawnie i tak powinno być.
Towar dotarł, wedle umowy. Mata w 1 rolce uszkodzona, uszkodzenie powstało przed pakowaniem ponieważ czarna folia stretch jest nienaruszona.
Krótki czas oczekiwania i paczka dobrze zapakowana
Jestem bardzo zadowolony z towaru i szybkiej obsługi
Szybka realizacja zamówienia
Towar ok, zakupy w max8 polecam
Szybko i porządny towar, polecam
Super obsługa. Błyskawiczna dostawa. Gorąco polecam Sprzedawcę.
Sprawna obsługa zamówienia, szybka przesyłka.
Zbiorniki do deszczówki otrzymałam w idealnym stanie i w miarę szybko.Nie mam żadnych zastrzeżeń.Sprzedawca solidny.Polecam
Terminowość dostawy, profesjonalizm kuriera
Szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem.
Towar zgodny z opisem. Terminowa dostawa.
Polecam sklep. Wszystko szybko i sprawnie, ceny konkurencyjne.
produkt przyszedł o dziwnym zapachu - starej szafy. Obsługa klienta jednak na najwyższym poziomie, problem rozwiązany natychmiastowo pomimo kontaktu na weekendzie, inni sprzedawcy mogą brać przykład
10/10
Wszystko ok.