Klienci bardzo często podkreślają szybkie tempo realizacji zamówień i błyskawiczną wysyłkę. Wielu klientów chwali zgodność otrzymanych produktów z opisem i zamówieniem. Opinie klientów wskazują na bardzo dobry, szybki i pomocny kontakt z obsługą. Obsługa klienta jest często oceniana jako profesjonalna, elastyczna i skutecznie rozwiązująca problemy. Część klientów pozytywnie wyróżnia dobre zabezpieczenie produktów do transportu. Klienci generalnie są zadowoleni z jakości produktów, choć pojawiają się sporadyczne uwagi.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemax8.pl
Zamówienie szybko zrealizowane. Produkt zgodny z opisem. Jestem zadowolona z produktu, doniczki fajnie wyglądają w ogrodzie. POLECAM SKLEP!
Towar zgodny z opisem, problemem jest ocena koloru. Zamawiałem ciemniejszy odcień zieleni a w mojej ocenie dostałem jaśniejszy. Poza tym wszystko ok
Zbiorniki do deszczówki otrzymałam w idealnym stanie i w miarę szybko.Nie mam żadnych zastrzeżeń.Sprzedawca solidny.Polecam
produkt przyszedł o dziwnym zapachu - starej szafy. Obsługa klienta jednak na najwyższym poziomie, problem rozwiązany natychmiastowo pomimo kontaktu na weekendzie, inni sprzedawcy mogą brać przykład
Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona .
Dostarczona zgodnie zgodnie z terminem .
Produkt spełnia moje oczekiwania
Produkt zgodny z opisem.Bardzo dobra jakośc.Polecam.
Polecam, pełen profesjonalizm, towar zgodny z opisem, ekspresowa wysyłka.
Wysyłka idealnie na środę tak jak prosiłem. Bardzo polecam !!!
Tapeta z włókna szklanego
Towar dobrej jakości. Błyskawiczna dostawa.
Produkt dobrej jakości, spełnia moje oczekiwania. Wysyłka szybka. Jestem zadowolony.
Trochę zajęło napisać opinię, musiałam najpierw sprawdzić.
Folia spełnia swoje zadanie . Dla mnie idealna wysokość Lub szerokość jak kto woli. Garaż ciepły i to zauważalnie już po jednej mroźnej nocy.
Pozdrawiam i polecam!!!👍👍👍
Szybko realizacja zamówienia i towar zgodny z opisem 👌
bardzo szybka realizacja zamówienia
Szybka wysyłka i towar pierwsza klasa
szybko
szybka, wręcz błyskawiczna i bezproblemowa reazliacja zmówienia
Ekspresowa obsługa
doniczki do pomidorów polecam
towar zgodny z opisem, przesyłka dostarczona w terminie, polecam
zgodnie z umową i szybko
Szybka realizacja zamówienia. Polecam
Bardzo szybko otrzymałem zamówienie , drobna reklamacja została przyjęta i rozpatrzona błyskawicznie. Wszystko zgodnie z opisem. Polecam