max8.pl

1306 reviews since 31 sty 2022

Ważny od: 11 lut 2022
max8.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybkie tempo realizacji zamówień, dostaw i obsługi. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, sprawna i uprzejma, z szybkim kontaktem. Klienci w większości podkreślają, że otrzymane produkty są zgodne z opisem i zamówieniem. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, solidne i spełniające oczekiwania. Klienci doceniają dobre zabezpieczenie przesyłek oraz ich staranne zapakowanie. Informacje o zamówieniu i kontakt z klientem są jasne i sprawne, co buduje pozytywne doświadczenia.

Opiniemax8.pl

Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia, szybka wysyłka, paczka dobrze zapakowana, pan kurier z firmy GLS zachował się bardzo dobrze i bardzo miło. Przed zakupem spodobało mi się Wasze rzetelne podejście bo gdy poprosiłam o zdjęcie etykiety paroizolacji MDM którą chciałam zakupić, to przysłaliście mi czytelne zdjęcia etykiety, a taka postawa zachęciła mnie do zakupu u Was. To były moje pierwsze zakupy u Was, zarejestrowałam od razu konto, zwróciłam się z zapytaniem o jakiś rabat/kod rabatowy na miłe przywitanie mnie na pierwsze zakupy (bo takie kody rabatowe dają inne sklepy klientom na pierwsze zakupy), lecz uzyskałam odpowiedź cyt: "Niestety aktualnie nie mamy takiej promocji". Tak więc tylko to bym poprawiła, a wystarczyłaby jakaś obniżka ceny na któryś produkt i jako klient czułabym się od razu miło przyjęta. Nie otrzymałam od Was faktury, więc kiedy mam się spodziewać jej dosłania mi?

Szybkie zakupy.

Przesyłka zgodna z zamówieniem Szeroka informacja na temat zakupionych przedmiotów.Sklep godny polecenia.
kontakt pierwsza klasa- wysylka natychmiastowa i oczywiscie produkt w 100% zgodny z opisem- oby wiecej takich sklepow
Jeszcze nie zamontowane, ale pasuje do innych części 👍
Ok. Szybka dostawa. Towar zgodny z zamówieniem.

POLECAM !!!!

Wszystko sprawnie zgodnie z opisem, szybko odpisują na wiadomości POLECAM !!!!!
szybka realizacja, wyskoka jakość produktu.
Kontakt, czas przesyłki, produkt, super sprzedawca.
Szybka dostawa towaru, bezproblemowo, polecam.
Idealna alternatywa dla betonowych podjazdów. Bezproblemowy montaż i bardzo estetyczny wygląd. Polecam
Szybka wysyłka, wszystko zgodnie z zamówieniem
Bardzo szybka wysyłka i dostawa.
Fachowa obsługa, towar zgodny z opisem.
Świetna komunikacja z klientem. Tak trzymać 👍.
Szybko,miło i spawnie
Tip top jak zawsze

Wszystko zgodnie z opisem

Szybko,sprawnie.polecam
Zamówienie szybko zrealizowane. Produkt zgodny z opisem. Jestem zadowolona z produktu, doniczki fajnie wyglądają w ogrodzie. POLECAM SKLEP!
Szybko i sprawnie. Towar bez zarzutu.
Towar zgodny z opisem, problemem jest ocena koloru. Zamawiałem ciemniejszy odcień zieleni a w mojej ocenie dostałem jaśniejszy. Poza tym wszystko ok

• +48509957770
  • max8.pl
  • sklep@max8.pl
  • Niechobrz, POL

Sklep internetowy Max8.pl specjalizuje się w sprzedaży akcesoriów zapewniających bezpieczeństwo na ulicy, w halach, magazynach i innych miejscach, gdzie panuje podwyższone ryzyko wystąpienia wypadku. ...