Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień oraz błyskawiczną dostawę. Jakość produktów jest regularnie chwalona. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, pomocna i bezproblemowa, co wpływa na wysoką satysfakcję kupujących. Klienci często doceniają idealne dopasowanie produktów do ich potrzeb i oczekiwań. Oferta sklepu jest oceniana jako szeroka i dobrze zorganizowana, z możliwością personalizacji zamówień. Pakowanie przesyłek jest często chwalone za staranność i bezpieczeństwo. Pojawiają się sporadyczne uwagi dotyczące wad lub niedoskonałości produktów, a także zastrzeżenia do pakowania przesyłek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinielinynametry.pl
Rzetelna firma godna polecenia
Jestem bardzo zadowolona z zakupu lin w tej firmie. Towar okazał się wysokiej jakości, starannie wykonany i trwały. Zamówienie zostało zrealizowane sprawnie, a kontakt z obsługą był bezproblemowy i profesjonalny. Z przyjemnością polecam tę firmę innym klientom.
Proste w montażu, idealnie pasują, 15-letnoa kabina prysznicowa jak nowa, wszystko bardzo dobrze.
Przesyłka przyszła szybko i zgodnie z zamówieniem.
Sprawność realizacji zamówienia zasługuje na duże uznanie.
Uszczelka dobrze dopasowana dzieki temu że wcześniej zamówiłam próbnik i mogłam poprawnie wybrać i złożyć zamówienie.Szybka dostawa.
Gorąco polecamy !!! Towar super oraz wysyłka
Wspaniała firma, naprawde jestem pod wrażenie stylu obsługi. Pierwsze zamowienie dotarło uszkodzone z powodu złego zabezpieczenia ale firma staneła na wysokości zadania i zwróciła środki . Drugie zamówienie dotarło juz bez uszkodzeni. Polecam bardzo i pozdrawiam.
Błyskawiczna przesyłka, towar jak najbardziej zgodny z oczekiwaniami
Ten sklep odmienił moje życie. Przez ponad rok żyłam z przeciekającymi drzwiami kabiny prysznicowej. Nikt nie był w stanie mi pomóc i wyjaśnić dlaczego tak się dzieje. Już miałam w planach całkowitą zmianę brodzika ale na szczęście zakupiłam super uszczelkę w linynametry.pl. Sama przycięłam, dopasowałam i zadziałało. Nic nie cieknie. Tylko w tym sklepie znalazłam uszczelkę jakiej szukałam (z dużym okapnikiem). Jeśli uszczelki to tylko w tym sklepie.
Wszystko było bardzo OK i pełnia zadowolenia
Towar zgodny z opisem , dostawa szybka .
Wszystko zgodne. Dostarczono b.szybko.
Uszczelki które idealnie pasują do moich okien
Super serwis
Różnorodność asortymentu, kustomizacja dostawy na prośbę klienta. Jak dla mnie to super serwis. Polecam i będę wracać.
Szybko i zgodnie z oczekiwaniami
wygodnie sie zamawia. Szybka dostawa
Jakość wykonania i termin realizacji
szybka realizacja zamówienia
Instalacja ogrodowa
Użyłam jako "karnisz" na zasłony przeciwsłoneczne. Instalacja sezonowa, lina mocna, praktyczna i ozdobna.
Polecam szybką dostawa a produkt dobrej jakości