gsm-hurt.pl

Opinie łącznie (5832) Opinie (4364) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą ekspresową i bezproblemową realizację zamówień oraz dostawę produktów. Zadowolenie budzi również jakość oferowanych produktów i ich zgodność z opisem. Doceniana jest miła, profesjonalna i pomocna obsługa klienta, a także sprawne rozwiązywanie problemów i szybkie reakcje na zapytania. Wielokrotnie podkreślane są atrakcyjne, niskie ceny oraz korzystny stosunek jakości do ceny. Przesyłki są bardzo dobrze zabezpieczone, co klienci często zauważają. Klienci pozytywnie oceniają również uczciwe rozpatrywanie reklamacji i szybkie zwroty pieniędzy w razie problemów z zamówieniem. Pojedyncze uwagi dotyczą dopasowania lub wykonania produktów, zdarzają się również sporadyczne rozbieżności między opisem a otrzymanym produktem. Mimo dobrego pakowania, od czasu do czasu pojawiają się sygnały o uszkodzeniach przesyłek.

Opiniegsm-hurt.pl

Samo zamówienie zostało szybko zrealizowane, informacje o dostawie i całym procesie realizacji zamówienia przebiegało szybko. Nie ma do czego się przyczepić. Etui do telefonów wykonane solidnie i dobrze zabezpieczają telefon przed upadkiem i innymi uszkodzeniami.Tak trzymać.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię oraz poświęcony czas na jej wystawienie. Cieszy nas, że realizacja zamówienia przebiegła sprawnie, a komunikacja dotycząca dostawy spełniła Państwa oczekiwania. Szczególnie miło nam słyszeć, że etui spełnia swoją funkcję i zapewnia solidną ochronę telefonu. Dokładamy wszelkich starań, aby oferowane produkty były nie tylko estetyczne, ale przede wszystkim trwałe i praktyczne w codziennym użytkowaniu. Dziękujemy za motywujące słowa – to dla nas ogromna satysfakcja i zachęta do dalszego działania na najwyższym poziomie.
Latarki i ładowarka dobrze zapakowane i szybko dotarły. Co do jakości i trwałości czas pokaże. Jak na razie super 👍

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za Państwa opinię! Cieszymy się, że latarki i ładowarka dotarły szybko oraz były dobrze zapakowane. Mamy nadzieję, że ich jakość i trwałość spełnią Państwa oczekiwania również podczas dłuższego użytkowania. Życzymy satysfakcji z korzystania! 😊

Etui bardzo ładne.Dostawa bardzo szybka.

Etui bardzo ładne.Szybkosc dostawy powalają Ca.Na drugi dzień przesyłka była u mnie.
Sklep oferuje m.in szeroki i w przystępnych cenach wybór akcesoriów do smartfonów. Etui do mego telefonu jest bardzo ładne i praktyczne w soczyście czerwonym kolorze. Szybka przesyłka i informacja. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię oraz szczegółowe podzielenie się swoimi wrażeniami z zakupów. Cieszymy się, że szeroki wybór naszego asortymentu, przystępne ceny oraz szybka realizacja zamówienia spełniły Państwa oczekiwania. Jest nam szczególnie miło, że wybrane etui przypadło Państwu do gustu zarówno pod względem estetyki, jak i funkcjonalności. Dziękujemy za rekomendację i zapraszamy ponownie do skorzystania z naszej oferty.

Вы супер

Спасибо! Все просто супер заказ оправдал надежды , Курьеру блогодарность, позвонил заранее, предупредил, что подъезжает.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy Państwu za tak miłą opinię! Bardzo się cieszymy, że zamówienie spełniło Państwa oczekiwania i że cały proces przebiegł pomyślnie. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! 😊

4/5. W tej cenie super

Prędkości wysyłki, sposób zabezpieczenia oraz wszystko podobne na wysokim poziomie. Jedynym minusem jest to że etui które dostałem do telefonu zostało krzywo / źle wycięte i średnio pasuje do telefonu. Nie przeszkadza to w użytkowaniu w żaden sposób, jedynie nie wygląda estetycznie

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Szanowni Państwo, dziękujemy za wystawioną opinię oraz szczegółowe uwagi. Cieszymy się, że doceniają Państwo szybkość wysyłki oraz sposób zabezpieczenia zamówienia. Jednocześnie bardzo nam przykro z powodu niedoskonałości etui. Dokładamy wszelkich starań, aby oferowane produkty spełniały najwyższe standardy jakości, dlatego Państwa uwaga jest dla nas bardzo cenna. W przypadku takich sytuacji zachęcamy do kontaktu z nami — chętnie pomożemy znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie.
Jestem bardzo zadowolony z zakupu, wszystko zgodnie z ofertą. Polecam
Torwar bardzo szybko dostarczony, jakość super. Tylko kroki przy zakupie trochę nieintuicyjne.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy Państwu za pozytywną ocenę. Cieszymy się, że docenili Państwo szybką dostawę oraz jakość produktu. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą procesu zakupu – jest ona dla nas cenna i pomoże nam w dalszym doskonaleniu obsługi. Zapraszamy Państwa do ponownych zakupów.
Szybka dostawa. Paczka dobrze zapakowana bez jakichkolwiek uszkodzeń. Bateria oraz ładowarka zakupiona do Nokii 2700 C-2 w idealnym stanie :) Polecam.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko i bezpiecznie, a bateria oraz ładowarka spełniły Państwa oczekiwania. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie!
Wszystko zgodne z zamówieniem ,wysyłka też szybka jestem bardzo zadowolona.

Dobra jakość w rozsądnej cenie z dostawą na czas

W ciągu ostatnich 5 miesięcy drugi raz dokonałem zakupu w sklepie. Dobra jakość zakupionych rzeczy w rozsądnej cenie. Dostarczono na czas - otrzymałem następnego dnia. Oprócz rzeczy, związanych z telefonem, kupiłem szczotkę do odśnieżania samochodu. Przydała się na feriach.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za tak obszerną i pozytywną opinię. Cieszymy się, że zakupione produkty spełniły Państwa oczekiwania pod względem jakości, ceny oraz terminowości dostawy. Doceniamy również, że wybrali Państwo ponownie nasz sklep – to dla nas ogromna satysfakcja. Zapraszamy serdecznie do kolejnych zakupów!
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Produkt zgodny z opisem, dobrej jakości i spełnia moje oczekiwania. Na duży plus zasługuje bardzo szybka wysyłka oraz sprawna i miła obsługa – wszystko przebiegło bezproblemowo. Zdecydowanie polecam zakupy u tego sprzedawcy.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię oraz poświęcony czas na jej wystawienie. Jest nam niezmiernie miło, że produkt spełnił Pani oczekiwania, a jakość, szybka wysyłka oraz poziom obsługi zostały przez Panią tak wysoko ocenione. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy zakup przebiegał sprawnie i bezproblemowo, dlatego Pani rekomendacja stanowi dla nas ogromną motywację do dalszej pracy.
Bardzo dobrej jakości produkt. Szybka i bezproblemowa obsługa.

Jedno ze szkieł hartowanych przyszło pęknięte, po wysłaniu zdjęcia tego pęknięcia bez problemu szybko przysłali drugie.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za ocenę. Cieszymy się, że mimo problemu z jednym ze szkieł hartowanych mogli Państwo liczyć na szybką i sprawną pomoc z naszej strony. Dokładamy wszelkich starań, aby każda reklamacja była rozpatrywana bez zbędnych formalności. Dziękujemy za zaufanie oraz polecenie i zapraszamy ponownie!
ZAUFAŁEM I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY, WSZYSTKO PRZEBIEGŁO NORMALNIE BEZ ZAKŁÓCEŃ, JESTEM BARDZO ZADOWOLONY ŻE ZAUFAŁEM FIRMIE GSM HURT 👍👍👍

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię i okazane zaufanie! Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie i że są Państwo zadowoleni z zakupów. Zapraszamy ponownie!
Bardzo szybka, kompetentna i miła obsługa Klienta. Gorąco polecam.
Produkty zgodne z opisem, szybka realizacja zamówienia
Produkt zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam
Jak zawsze ekspresowy czas realizacji, świetny kontakt. Towar spełnia oczekiwania w 100%

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za kolejną pozytywną opinię. Cieszymy się, że po raz kolejny docenili Państwo ekspresową realizację zamówienia, sprawny kontakt oraz jakość produktu. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy do ponownych zakupów!
Już raz oceniałem ten zakup. Jestem zadowolony z zakupu i sprzedawcy. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

serdecznie dziękujemy za ponowne podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z zakupu oraz jakości naszej obsługi. Dziękujemy za zaufanie i rekomendację. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mieli przyjemność Państwa obsługiwać.