gsm-hurt.pl

Opinie łącznie (5389) Opinie (4430) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wyjątkowo szybki czas realizacji zamówienia i dostawy. Większość opinii pozytywnie ocenia jakość produktów. Obsługa klienta jest opisywana jako bardzo przyjazna, kompetentna i pomocna, zwłaszcza w sytuacjach wymagających kontaktu lub rozwiązywania problemów. Produkty najczęściej są zgodne z opisem i oczekiwaniami. Ceny są oceniane jako atrakcyjne i konkurencyjne, co jest często wymienianym atutem sklepu. Proces reklamacyjny oraz zwroty realizowane są sprawnie i bezproblemowo, budząc zaufanie klientów. Klienci doceniają także staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Pojawiają się sporadyczne uwagi dotyczące niedopasowania lub uszkodzeń produktów. Niektórzy klienci wskazują na potrzebę dokładniejszych opisów technicznych. Czasami pojawiają się również uwagi do zabezpieczenia niektórych przesyłek.

Opiniegsm-hurt.pl

Polecam Sklep GSM-HURT

Sklep GSM-HURT.pl ma ciekawą ofertę produktów i dobre ceny. Przesyłkę otrzymałam następnego dnia. Zamówione przedmioty (m.in. 3 rodzaje etui na telefon komórkowy) są starannie wykonane i spełniają moje oczekiwania. Polecam sprzedającego.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Bardzo dziękujemy Państwu za tak szczegółową i pozytywną opinię oraz polecenie sklepu GSM-HURT.pl. Cieszymy się, że docenili Państwo naszą ofertę, konkurencyjne ceny oraz szybką realizację zamówienia. Miło nam również, że zamówione etui spełniły Państwa oczekiwania pod względem jakości i wykonania. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy Państwa ponownie.
Sklep podaje dokładne wymiary baterii do telefonu , co jest bardzo istotną informacją do zamówienia.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za ocenę. Miło nam, że szczegółowe informacje o wymiarach baterii okazały się dla Państwa pomocne przy składaniu zamówienia. Dokładność opisów produktów jest dla nas bardzo ważna, dlatego cieszy nas, że spełniły one Państwa oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie.
Bardzo szybka wysyłka wręcz expresowa.Paczka dobrze zabezpieczona dotarła nieuszkodzona.Co do etui to te do xcovera 7 w żeczywistości wygląda lepiej niż na zdjęciach i bardzo mi się podoba.Szkło ochronne mogło by być parę milimetrów szersze ale w sumie jest OK.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za szczegółową i pozytywną ocenę. Cieszymy się, że szybka realizacja zamówienia oraz jakość etui spełniły Państwa oczekiwania. Dziękujemy również za przekazaną uwagę dotyczącą szkła ochronnego — opinie klientów są dla nas bardzo cenne i pomagają nam stale ulepszać ofertę. Zapraszamy ponownie do zakupów.
Dostawa szybka i sprawna. Miłym akcentem było przysłanie mailem instrukcji klejenia szkła hartowanego do ekranu. Kleju do szkła jeszcze nie próbowałem ale jakość kleju do krawędzi problematyczna. Możliwe, że jest to spowodowane zanieczyszczeniem powierzchni przy krawędzi, których nie da się łatwo odtłuścić be naruszenia większej powierzchni przyklejonego szkła.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Szanowni Państwo, dziękujemy za szczegółową opinię. Cieszy nas, że dostawa przebiegła szybko i sprawnie oraz że przesłana instrukcja montażu okazała się pomocna. Dziękujemy również za przekazane uwagi dotyczące kleju do krawędzi — są one dla nas bardzo cenne i pozwalają lepiej ocenić użytkowanie produktu w praktyce. W razie potrzeby służymy pomocą i pozostajemy do Państwa dyspozycji.
Tanio i szybko, towar zamówiony zapakowany solidnie i w bardzo dobrej jakości. Tak trzymać !

Etui nie jest stricte przeźroczyste, ale ogólnie git

Etui nie jest stricte przeźroczyste - ma pewny wzór, na całej powierzchni są malutkie kropeczki. Za plus na pewno to, że nie jest mleczne tylko faktycznie widać kolor telefonu no i cena.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że etui zostało pozytywnie ocenione pod względem wyglądu oraz że dobrze eksponuje kolor telefonu. To dla nas również ważne, że produkt spełnił Państwa oczekiwania w relacji jakości do ceny.

Zakupy

Zakupiony towar pasuje idealnie a przesyłka została dostarczona wyjątkowo szybko.
Towar dobrze zabezpieczony dostarczony bardzo szybko. Minus za szybkę hartowana, która pomimo iż była dobrze zabezpieczona w środku była popękana

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za wystawienie opinii i podzielenie się swoimi doświadczeniami. Cieszymy się, że doceniła Pani szybki czas realizacji zamówienia oraz staranne zabezpieczenie przesyłki. Jednocześnie przepraszamy za niedogodności związane z uszkodzoną szybką hartowaną. Mimo zastosowanych zabezpieczeń mogło dojść do uszkodzenia produktu podczas transportu. Zgodnie z naszą rozmową zwróciliśmy już koszty zakupu uszkodzonego szkiełka. Mamy nadzieję, że mimo tej sytuacji pozostaniemy godni Państwa zaufania i będziemy mogli ponownie obsłużyć Państwa zamówienie.

Opinia.

Otrzymany przedmiot zgodny z zamawianym towarem, przesylka szybka. Transakcja przebiegla wzorowo.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że otrzymany towar był zgodny z zamówieniem, a transakcja przebiegła sprawnie i bezproblemowo. Zapraszamy ponownie!
Jeszcze nigdy nikt tak szybko nie przysłał mi zammówionego towaru. Rewelacja. Po południu zamowiłem, a na drugi dzień sw południe kurier dostarczył mizamówienie. Brawo, brawo, brawo.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinię! 😊 Cieszymy się, że Państwa zamówienie dotarło tak szybko i spełniło oczekiwania. To dla nas ogromna radość słyszeć, że tempo wysyłki zrobiło tak pozytywne wrażenie. Zapraszamy ponownie i mamy nadzieję, że kolejne zakupy również będą równie satysfakcjonujące!

Tak jak powinno być

Bez specjalnego szoku na plus czy minus. Wszystko w porządku, a to najważniejsze. Życzę dalszego rozwoju!

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za przekazaną opinię oraz poświęcony czas. Cieszymy się, że współpraca została oceniona pozytywnie i przebiegała bez zastrzeżeń. Dziękujemy również za życzenia dalszego rozwoju. Będziemy nadal dokładać wszelkich starań, aby podnosić jakość naszej pracy i współpracy.

Byłoby bardzo dobrze.

Byłoby bardzo dobrze ale uchwyt do telefonu zapakowany w miękkie pudełko i w foliowy worek nie wytrzymał trudów podróży. Nie reklamuję ponieważ klips mocujący nie pasuje do mego auta. Więc i tak bym go nie używał. Zaryzykowałem kupno ponieważ mieściło się w kosztach wysyłki. Dziękuję i pozdrawiam. Zbigniew .

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią oraz przekazane uwagi. Przykro nam, że opakowanie nie zapewniło wystarczającej ochrony produktu w trakcie transportu. Każda taka informacja jest dla nas cenna i pozwala nam udoskonalać sposób pakowania przesyłek. Jednocześnie dziękujemy za wyrozumiałość. W przypadku zmiany decyzji pozostajemy do Pana dyspozycji i chętnie pomożemy w doborze odpowiedniego modelu.
bardzo dobra obsługa zamówienia , można było negocjować wybrane produkty , miła Pani , która negocjowała zamówienie , na pewno jeszcze skorzystam ze sklepu GSM.HURT , życze dużo dobrych klientów i dobrych zarobków

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Bardzo dziękujemy za tak ciepłą i rozbudowaną opinię 😊 Miło nam, że obsługa zamówienia oraz możliwość negocjacji spełniły Państwa oczekiwania. Dziękujemy również za docenienie naszej obsługi – takie słowa są dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy. Serdecznie zapraszamy ponownie do sklepu GSM.HURT i życzymy wszystkiego dobrego!
Szybko dotarło. Dostawę oceniam na 5. Zamówiony produkt, paski do opaski Band 4, trochę sztywniejsze od starej, dlatego oceniam na 4

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za Państwa ocenę. Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko i że są Państwo zadowoleni z dostawy. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą pasków – każda taka ocena jest dla nas cenna i pomaga nam doskonalić ofertę. Zapraszamy do ponownych zakupów.
Wszystko było okej zgodnie z zamówieniem Pasuje jak ulał nie mam zastrzeżeń

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię. Bardzo się cieszymy, że zamówiony produkt spełnił Państwa oczekiwania i idealnie pasuje. To dla nas ważne, że cały proces realizacji przebiegł zgodnie z oczekiwaniami i bez zastrzeżeń. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie na kolejne zakupy.
Jestem bardzo zadowolony z realizacji i całego procesu obsługi zamówienia. Mimo, że firma kurierska nawaliła, to GSM-Hurt stanął na wysokości zadania. Z pewnością jeszcze skorzystam z ich usług.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię oraz zaufanie. Cieszy nas, że mimo trudności związanych z firmą kurierską, nasza reakcja i obsługa zamówienia spełniły Pana oczekiwania. Zawsze staramy się stanąć na wysokości zadania i zapewnić naszym Klientom pełne wsparcie na każdym etapie realizacji zamówienia. Tym bardziej doceniamy Pana słowa i deklarację ponownego skorzystania z naszych usług. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie.
Bardzo szybka realizacja zamówienia, szkła dobrze zabezpieczone, żadne nie uległo uszkodzeniu. Do tego pasują na telefony, co wcale nie jest oczywiste...Polecam!

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię 🙂 Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko, a produkty spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby szkła były dobrze dopasowane i bezpiecznie zapakowane. Zapraszamy ponownie!
Towar doskonały, szybko dostarczony, jestem super zadowolona, bede Was polecać.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z jakości towaru oraz szybkiej dostawy. Dziękujemy za polecenie i serdecznie zapraszamy ponownie!

Zadowolona klientka

Szybka wysyłka i dobrze zapakowany oraz zgodny z opisem produkt.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że zamówienie zostało szybko zrealizowane, produkt był dobrze zabezpieczony i zgodny z opisem. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie do zakupów w naszym sklepie. Pozdrawiamy!

Pierwsze zamówienie przyszło uszkodzone ale proces reklamacji i wysłania nowego towaru bezproblemowy. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu gsm-hurt.pl

Szanowni Państwo, dziękujemy za podzielenie się opinią. Przepraszamy za niedogodności związane z pierwszym zamówieniem. Cieszymy się, że proces reklamacji przebiegł sprawnie i zakończył się pozytywnie. Dokładamy wszelkich starań, aby każda sytuacja była rozwiązana szybko i bezproblemowo. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy serdecznie