DENIOS Sp. z.o.o.

Opinie łącznie (85) Opinie (43) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

OpinieDENIOS Sp. z.o.o.

Po złożeniu zamówienia dostałem zamiast potwierdzenia co zamówiłem i gdzie dokonać zapłaty zaświadczenie, że firma posiada konto w banku ING. Wyprosiłem proformę i wtedy dokonałem wpłaty. Od wpłaty do otrzymania zamówionego towaru upłynęło 9 dni. Każdy oceni czy to szybko czy niekoniecznie.
szybka obsługa i rozwiązanie problemu
Szybkość realizacji zamówienia
Ponad miesięczny okres realizacji zamówienia z dwukrotnym przekładaniem terminu dostawy z powodu "niemożności zrealizowania zamówienia". Płatność teoretycznie dokonana przedpłatą, za pośrednictwem strony internetowej. Dwie faktury z informacją (wyróżnioną na czerwono), że faktury zostały opłacone. Obecnie otrzymuję pismo z informacją o niezapłaconych fakturach, a przez telefon dowiaduję się od protekcjonalnie zachowującej się pani, że na fakturze to może być napisane cokolwiek. Żadnego "przepraszamy za nieporozumienie" itp. Skąd klient, przekonany, że uiścił należność za zamówienie półtora miesiąca wcześniej, z fakturami w ręku, potwierdzającymi ten fakt, ma wiedzieć, że płatność nie została dokonana? Nie polecam, to nasze pierwsze i ostatnie zamówienie od tego dostawcy.
Czas reakcji - bardzo krótki
Szybko i sprawnie. Produkt ok.