Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Chwalą profesjonalizm, uprzejmość oraz kompetencje obsługi zarówno online, jak i stacjonarnie. Doceniają również dobry kontakt ze sklepem i kompetentną komunikację. Dużym atutem sklepu jest profesjonalne doradztwo oraz pomoc przy wyborze produktów. Dodatkowo, klienci zwracają uwagę na staranne zapakowanie przesyłek i właściwe zabezpieczenie produktów. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące braku informacji w komunikacji oraz pojedyncze zastrzeżenia do firmy kurierskiej.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieCEWE FOTOJOKER
Niezwykle przydatna przy wyborze aparatu była rozmowa telefoniczna ze specjalistami na infolinii. Panowie kompetentni i rzeczowo odpowiadali na pytania. Jestem pod wrażeniem i życzyłbym sobie, aby każda infolinia działała tak profesjonalnie! Pozdrawiam i polecam!
Zamówiłem prezent do świąt
Zamówiłem prezent na Święta 21 grudnia, a już 23 grudnia był u mnie pod drzwiami. Polecam!
Chciałbym również serdecznie podziękować kurierowi za jego pracę i jak najszybsze dostarczenie przesyłki.
Dziękuję także sklepowi za sprawną realizację zamówienia i szybką dostawę do nas.
Bardzo cieszę się z współpracy. To jest jedyny sklep który robi to samo o czym mówi. Plus w okreslonym terminie. Dziękuję bardzo
Akumulator do Fujifilm
Zamówiłem akumulator do aparatu Fujifilm, który okazał się niestety wadliwy. Pechowo trafiłem na taką sztukę. Mimo to jestem zadowolony z szybko i bezproblemowo przeprowadzonego procesu zwrotu. Bardzo miła obsługa. Polecam
Pomocny bardzo personel w Łodzi, Manufaktura. Kupno aparatu na raty, szybko sprawnie i profesjonalnie. Polecam.
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
Bardzo sprawna i szybka obsługa. Zakupiona torba na aparat w pełni spełnia moje oczekiwania. Bardzo dobrej jakości materiały. Aparat w trakcie przenoszenia idealnie zabezpieczony.
Zmienić firmę kurierską. Aparat został podrzucony na terenie posesji i leżał sobie przez 6h na dworze bez żadnej informacji ze strony UPS
Pan Sebastian Kamieniak najlepszy sprzedawca :)
Nie brałam pod uwagę zakupów w FOTOJOKER do momentu gdy nie spotkałam Pana Sebastiana Kamieniaka w Manufakturze w Łodzi. Nie zdawałam sobie sprawy że można spotkać tak sympatycznego, kompetentnego, słownego i zaangażowanego sprzedawcy. Mogę tylko dodać że życzę wszystkim takich zakupów
Szybka reakcja na zamówienie, obiektyw warty ceny oferowanej przez Sklep, dogodne formy płatności w punkcie odbioru
wszystko, pomoc, kontakt, cena, szybka realizacja
Jestem na TAK
ramka 30x40 pięknie wykonana, dostarczona expresowo i rzetelnie zabezpieczona. Zdecydowanie polecam.