CEWE FOTOJOKER

Opinie łącznie (578) Opinie (249) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Chwalą profesjonalizm, uprzejmość oraz kompetencje obsługi zarówno online, jak i stacjonarnie. Doceniają również dobry kontakt ze sklepem i kompetentną komunikację. Dużym atutem sklepu jest profesjonalne doradztwo oraz pomoc przy wyborze produktów. Dodatkowo, klienci zwracają uwagę na staranne zapakowanie przesyłek i właściwe zabezpieczenie produktów. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące braku informacji w komunikacji oraz pojedyncze zastrzeżenia do firmy kurierskiej.

OpinieCEWE FOTOJOKER

Wszystko dobrze
Miło i profesjonalnie. Polecam

Bardzo szybka dostawa sprzętu

Sprzęt zamiast przyjechać po koniec tygodnia był już we wtorek u mnie, także jestem bardzo zadowolona i bardzo polecam firmę CEWE Fotojoker. Kontakt na każdym etapie był bardzo prosty i szybki, pomogli mi również rozwiązać problem z płatnością. :)
Bardzo szybka dostawa
Szybka i bezproblemowa transakcja. Produkty zgodne z opisem i oczekiwaniami. Polecam zakupy w tym sklepie!