Wanapix Poland

Opinie łącznie (1619) Opinie (447) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania produktów oraz możliwość szerokiej personalizacji, która jest kluczową zaletą dla wielu z nich. Doceniany jest również szybki kontakt i pomoc ze strony obsługi, a także staranne pakowanie zamówień i drobne upominki. Większość klientów pozytywnie ocenia zgodność produktu z projektem oraz szybkość realizacji zamówień. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące niedoskonałości w wykonaniu, nieścisłości lub błędów w realizacji zamówień oraz opóźnień i zbyt długiego czasu oczekiwania. Niektórzy klienci chcieliby także otrzymać więcej upominków przy większych zamówieniach.

OpinieWanapix Poland

Świetna jakość produktu, długo na niego czekałam - w sensie aż się pojawi na stronie i dostałam specjalne powiadomienie na mail o które poprosiłam. Dziękuję! Przymierzam się do następnego zakupu, ale najpierw selekcja zdjęć.

Świetna jakość, szybka realizacja

To już drugi brelok, który zamawiam z tej firmy. Na stronie można fajnie scustomizować towary. Ja wybrałem metalowy brelok dwustronny z własnymi grafikami. Zamówienie szybko zrealizowano. Breloki są porządnie wykonane. Pierwszy zamówiłem jakieś 3 lata temu i nic się z nim przez ten czas nie działo. Polecam
Miło było by widziany jakiś prezent lub mały upominek przy dużej kwocie a tak to zamówienia dobrze zapakowane i wszystko się zgadza nawet szybko przyjechało
Piłka super wykonana,można dodać logo,numer ,imię zawodnika .Dostawa do Polski 5 dni,zawsze płacę blikiem i nigdy nie było problemu.
Bardzo dobre wykonanie. Brelok początkowo ciężko się zwijał, ale po paru razach zaczął działać normalnie. Jedyne, do czego bym się przyczepiła, to deklarowana data dostawy - zamówiłam w poniedziałek przed walentynkami, niby gwarantowana dostawa, ale doszło po

Najlepsze zakupy świata

Podobało mi się to że jest tyle personalizacji na innych stronach masz opcje do wyboru a tu jest supcio , można było by przyśpieszyć czas dostawy

Słaby wydruk zdjęć

Konfigurator przez który załadowałem zdjęcia nie pokazuje rzeczywistego efektu wydruku. Jest też trudny w obsłudze i nieprzewidywany - nie wiadomo jaki będzie finalny efekt na wydruku. W moim przypadku produkt który zamówiłem miał druk na którym zostały przycięte moje zdjęcia, przez co cały efekt wykonania finalnego produktu jest słaby. Nie polecam

Rewelacja

Wszystko w jak najlepszym porządku, jakość druku bardzo dobra, szybka realizacja projektu i dostawa. Kreator intuicyjny i bardzo pomocny, polecam :)
Bardzo polecam stronę! Jakość wykonania produktów pozytywnie zaskakuje, widać dbałość o każdy detal i włożony wysiłek. Jestem bardzo zadowolona z zakupu 🤗

Bardzo fajna usługa i gra, ale mała rzecz do poprawy

Super usługa, bardzo dobry pomysł na prezent, wywołuje duże zainteresowanie, a z odpowiednimi zdjęciami może to być gwóźdź imprezy, ale jedną rzecz można istotnie poprawić - kilka kartoników miało białe paski na brzegach wynikające z nieprawidłowego dopasowania zdjęć - co oczywiście jest moją winą bo ja je konfigurowałem, ale przeoczyłem to w kilku miejscach. Żeby usługa była w 100% perfekcyjna dobrze byłoby gdyby ktoś ze sklepu rzucił okiem na gotowy projekt (prawdopodobnie ma dostęp do podglądu w większej skali, czy lepszego widoku) w celu znalezienia takich arterfaktów i dał klientowi znać że projekt należy poprawić lub poprawić go samodzielnie (zdjęcia są wrzucone we konfigurator). Na szczęście te paski nie psuły zabawy, a sama gra jest dość tania, z opcją dopłaty za szybkie przygotowanie, oceniam produkt bardzo wysoko!

Bardzo dobrze wykonany produkt

Samo w sobie tworzenie projektu było może nie ciężkie ale trochę mylące. Natomiast gotowy produkt wyszedł fantastycznie, ostrość obrazków wygląda niesamowicie i jest to naprawdę świetny prezent

Kubek do przedszkola

Kubek bedzie użytkowany przez przedszkolaka, możliwość zdjęcia i dodania tekstu czyni kubek wyjątkowym. Polecam, syn zadowolony i jakość tez dobra.

Super produkt

Mega szybka realizacja, co prawda płaci się za nią ale cena nie jest zabójcza a za to dostaje się szybko produkt. Pałeczki z grawerem zamówione w niedzielę wieczorem, dostarczone we wtorek po południu. Jestem bardzo zadowolona 😀
Strona umożliwia stworzenie własnego projektu, którego wykonanie oceniam 10/10. Druk jest dokładny, podgląd w trakcie tworzenia dobrze odwzorowywał to, co otrzymaliśmy w rzeczywistości. Materiał jest nieco inny niż się spodziewałam, ale zobaczymy jak będzie się sprawował. Ogólnie polecam
Bardzo polecam wszystko pięknie zrobione super jakość!♡ szybką dostawa ładnie zapakowane
Wysoka jakość produktu. Jeszcze po tygodniu pełna jakość na skórze

Jaka cena - taka jakość

Zamówiłam brelok ze zdjęciem dziecka. Niestety w górnej części fotografii widać obstrzępienie - z obu stron breloka, jakby było wycinane tępym narzędziem. Wygląda to niechlujnie. Dostakowo widać liczne rysy na "szkle". Tym bardziej przykro, bo miał to być prezent. Koszt breloka był niewielki, więc zostawiam, bo zwrot jest zwyczajnie nieopłacalny. Jaka cena - taka jakość...

Odpowiedź ze sklepu Wanapix Poland

Dzień dobry. Otrzymaliśmy Twoją wiadomość. Zamierzamy przeanalizować wszystko, co się stało i w tym celu otworzyliśmy reklamację w naszym dziale obsługi klienta, o numerze 1147386. Skontaktujemy się z Tobą tak szybko jak to możliwe, aby udzielić Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy serdecznie.
P M
Paweł M.
Dywanik z własnym tekstem, bardzo solidny wykonany z dbałością o szczegóły. Przesyłka dobrze zapakowana. Polecam!

Szybko, solidnie i z dbałością o klienta

Podobało mi się absolutnie wszystko – od prostego, intuicyjnego kreatora na stronie, który pozwala łatwo wyobrazić sobie przyszły projekt i jego realizację. Jakość i tempo wykonania, jakość opakowania, szybkość dostawy oraz informowanie na każdym etapie. Osobne podziękowania za upominki dołączone do zamówienia – to było bardzo miłe. Z niecierpliwością czekam na kolejną okazję do złożenia zamówienia.

Wykonanie kubka jest prześliczne, dokładnie tak jak zaprojektowałam tak został dostarczony. Był świetnie zabezpieczony i dojechał w jednej części